Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

20170508_162043.png
adete 3 gun var

Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin cnm aile hekimine mi gittin

3 gun kala test pozitif cikti ve zehirli guatr hastayım olması imkansız bu değerle denmişti. Bugun kan verdim ve 44.2 çıktı Yarın kadın dogumcu ma gideceğim. Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere insallah

3 gun kala test pozitif cikti ve zehirli guatr hastayım olması imkansız bu değerle denmişti. Bugun kan verdim ve 44.2 çıktı Yarın kadın dogumcu ma gideceğim. Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere insallah
bende bugün gittim leke görünce tedirgin olup.. ama doktor garipti daha gün bile geçmemiş neden geldin dedi sanırım regl olduğumu düşündü..eşimin yanında kötü hissettim. sonra kanda çıkınca çarşamba gel dedi bakalım pek gidesim yok eşim de gidelim dedi..

bende bugün gittim leke görünce tedirgin olup.. ama doktor garipti daha gün bile geçmemiş neden geldin dedi sanırım regl olduğumu düşündü..eşimin yanında kötü hissettim. sonra kanda çıkınca çarşamba gel dedi bakalım pek gidesim yok eşim de gidelim dedi..

Ben kadın doğum doktorum var hep ona giderim severim de. Yarına randevu aldım gene gideceğim. Ozelde a.ama 30 tl muayene ücreti devlette 8 ve pis buradaki devlet. O kadın dogumcu nun odasındaki sedye de bir yeşil bez seriliydi. Kanlar kurumuş artık siyaha dönmüş , zubeyde hanim kadın doğum hastanesinde

emin olamadım cnm orda silik bi kırmızılık yok ama gölge vardı flash lamı öyle çıktı ama gününe var daha geçince daha belirgin oluyor varsa..
Net çıkmamış evet canim ama ben bakinca görüyorum silik çizgi yarinda yaparim biraz daha koyu cikarsa adet gunüme kadar tekrarlarim testi

X