bikaçımız öyleyiz cnmBurda hep 14 ocaklar mi var yoksa
Hoşgeldin cnmBende geldim:)
inşallah cnm..aynen canim bir dogum 3 dogumdan ayri 2 hamilelik donemince doktor aradim durdum. son hamilelikte bunu buldum insallah bundan da soguyacak bir davranis gormem.
cnm bu yöntemleri bilmiyorum daha ben.. deforme deyince geri iyileşmiyor muİkiside sezeryan bu da sezeryan olacak. Normal dogumdan korkuyorum deforme olayi urkutuyor beni. Boyle daha iyi gibi. İlk geneldi. İkinci spinal. Bu da epidural istiyorum. Hayirlisi bakalim.
Hoşgeldin cnmBi 14 ocakta burda
inşallah cnm..
kızlar ben tedirginim biraz sabah kıl kadar kahve leke geldi eşimi bekliyorum özele gitmek için.. inşallah yolundadır ilk düşükte olmamıştı
benim kahve idi cnm afedersin peçeteye değdirince az daha açık kahve gibi leke oldu.. adet öncesi bazen olurdu öyle gibi bilemedim. bende bi gitmeyeyim dedim ama içim rahat değilCanim bende ögrendigim günün aksaminda gördüm tam adet günümdü galiba. Beyaz akintinin icinde iplik gibi kirmizi leke ama gitmedim.. Duseceksede yapilacak bisey olmaz daha cok minik kese bile gorunmuyo diye.. Gidersen banada haber ver doktor ne dedi diye..
cnm kesn gt icn raht etsn agrn falan var mibenim kahve idi cnm afedersin peçeteye değdirince az daha açık kahve gibi leke oldu.. adet öncesi bazen olurdu öyle gibi bilemedim. bende bi gitmeyeyim dedim ama içim rahat değil
benim kahve idi cnm afedersin peçeteye değdirince az daha açık kahve gibi leke oldu.. adet öncesi bazen olurdu öyle gibi bilemedim. bende bi gitmeyeyim dedim ama içim rahat değil
cok agrnz varsa kesn gdn dsuk olblr cok agri varsa bnm ole olmstu leke leke geldi snra aksam kese dustu oyuzden gdn bbgn ilelemesi nasl gdyo ogrennBenmde adet oncesi bu sekil gosterirdi kendini o yüzden cok tedirginim hatta adet oncesi sancilarmda var ama hadi hayirlisi..
Doktorumdan cekiniyorum zirt pirt geliyo demesin diye gitmek istemiyorum ya..
ağrım sürekli ayakta kalırsam oluyor cnm.. gittim değer 300 lerde çıktı doktor neden geldin günün geçmemiş bile muhabbeti yaptı suratı sirke satıyordu..cnm kesn gt icn raht etsn agrn falan var mi
benimde aynı belirtiler çarşamba gel kana tekrar bakalım dedi.. gidip gitmemekte kararsızım kendimi gereksiz gibi hissettirdi...Benmde adet oncesi bu sekil gosterirdi kendini o yüzden cok tedirginim hatta adet oncesi sancilarmda var ama hadi hayirlisi..
Doktorumdan cekiniyorum zirt pirt geliyo demesin diye gitmek istemiyorum ya..
canım bilemedim dedi ilaç versek bile düşecekse düşüyor yinede süreç uzuyor modundaydı.. 12 haftaya kadar elenir bu şekilde dedi...cok agrnz varsa kesn gdn dsuk olblr cok agri varsa bnm ole olmstu leke leke geldi snra aksam kese dustu oyuzden gdn bbgn ilelemesi nasl gdyo ogrenn
ağrım sürekli ayakta kalırsam oluyor cnm.. gittim değer 300 lerde çıktı doktor neden geldin günün geçmemiş bile muhabbeti yaptı suratı sirke satıyordu..
Aynen ya kardeşim gidiyor psikolojik olarak rahatlatıyor önce kontrollere geçiyor sonra değerlerini açıklıyor..burda tek özel var 2 doktor 2 si de aynı..Şu ilgili doktorlardan bitanede bize rastlasa ya
gcklar iste ins hyrlsi dinlen igne faln vermdmi dsuk onleyci leke gelyo mu halaağrım sürekli ayakta kalırsam oluyor cnm.. gittim değer 300 lerde çıktı doktor neden geldin günün geçmemiş bile muhabbeti yaptı suratı sirke satıyordu..
icni ferah tut belkide gcgin ddgi gbi olmz surekli dinlen bklmağrım sürekli ayakta kalırsam oluyor cnm.. gittim değer 300 lerde çıktı doktor neden geldin günün geçmemiş bile muhabbeti yaptı suratı sirke satıyordu..
cnm işe geldim öğlen.. artık evde uzanacağım ara ara işde çok hareket etmemeye çalışacağım başka görmedim şimdilik.. hayırlısı..gcklar iste ins hyrlsi dinlen igne faln vermdmi dsuk onleyci leke gelyo mu hala