hcg değerin kaç çıktı? Benim geç döllenme olduğu için 6dan sonra göründü meselaArkadaslar mrb 5+2 deyim kese gozukmedi doktor dis gebelik olabilir dedi sizin kacinci haftada gozuktu keseniz
Aa şaka gibi maşallah nazar değmesin gücüne. Yok benim bünyem çok zayıf ya hamileliği kaldıramıyorum. Bugün kusmalar da başladıBulantıyla ilgili sorunum yok çok şükür ama karnım acıkınca hemen bişeyler atıştırmazsam gözlerim kararıyor başım dönüyor. Uyku durumu bende tam tersi oldu. Normalde de uyku problemim vardı. Şimdi daha da arttı. Akşama kadar iki çocuğun peşinde koşturuyorum. Yine de zorla uyuyorum. Pek anlam veremedimbu arada ben de 34 yaşındayım. Yaşla alakası yok galiba
çok bulantım var benimde. Çalışıyorum o yüzden çok zorlanıyorum. En azından istifra etmiyorum diye avutuyorum kendimi ama ne yemek yapabiliyorum ne de içinde soğan olan bişey yiyebiliyorum. Soğan ekstra bulantı yapıyo bende. Çubuk kraker yiyip duruyorum ama suyun bile tadı yok sanki...
canım öğürme yok ama mide bulantısı ve yanma ekşime başladı bende aç kalmaya da yemek yemeye de korkuyorum.. gündüz işdeyim akşam da çok iş yapamıyorum iftardan sonra uyku moduna geçiyorum zaten hemen..bende 34 yaş.. birde sabah başladı sanki belim belimin yanları böbrek mi ne oluyor ve kasıklarımda ağrılar var.. inşallah sıkıntı olmaz...
Aa şaka gibi maşallah nazar değmesin gücüne. Yok benim bünyem çok zayıf ya hamileliği kaldıramıyorum. Bugün kusmalar da başladıBulantısız hamilelik geçirenlere hayranım Allah bozmasın.
Canım benimde 3 günde 207 cikmistiKizlar mrb kandaki beta hcg niz adet gecikmesinin kacinci gununde kac cikti yazabilir misiniz doktorum senin düşük diyor
Geçmiş olsun diş çok zor Allah kurtarsın bir an önce, bir daha da gelmesin inşallah hiç bir hamilenin başına. Bugün içimden diyorum oğluma iyi ki erkeksin bunları çekmeyeceksin:) o derece bulandım bugün. dediği gibi o canlı içine düştüğü anda başlıyor anneliğin güzelliği de zorluğu da. Rabbim evlatlarımıza hayırlı anneler olabilmeyi nasip etsin. İçinizdeki etkileniyor diye de asla düşünmeyin, o sizden alacağını alıyor ve yaşadığınız bedensel sıkıntıları hissetmiyor ben buna sonsuz inanıyorum. Yoksa 9 ay kusan hamilelerin çocukları dünyanın en mutsuz insanları olurdu.Teşekkür ederim cnm antibiyotik cuma bitiyor cumartesi de çekilecek. 3 ay dolana kadar önde bir dişim eksik dolasacagim ama o acıyı çekmekten dan iyidir
Geçmiş olsun diş çok zor Allah kurtarsın bir an önce, bir daha da gelmesin inşallah hiç bir hamilenin başına. Bugün içimden diyorum oğluma iyi ki erkeksin bunları çekmeyeceksin:) o derece bulandım bugün. dediği gibi o canlı içine düştüğü anda başlıyor anneliğin güzelliği de zorluğu da. Rabbim evlatlarımıza hayırlı anneler olabilmeyi nasip etsin. İçinizdeki etkileniyor diye de asla düşünmeyin, o sizden alacağını alıyor ve yaşadığınız bedensel sıkıntıları hissetmiyor ben buna sonsuz inanıyorum. Yoksa 9 ay kusan hamilelerin çocukları dünyanın en mutsuz insanları olurdu.
Evet canım yaa az kaldı çok şükür. Şu an 5+4 teyim. Dr a gittiğimde 7 hafta bitmiş olur herhalde. İnşallah kalp atışlarını duyabilirim. Çok tedirginim aslında iki kürtajım olduğu için. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bugun keseyi gordm ultrasonda 5+6 sata gore 6+4 gunluk bebisim. İnşallah on gun sonrada kalp icin gitcez ❤
ben 6. hafta gitmiştim kişiye göre değişebilir.. inşallah sağlıklı gebeliktir.Arkadaslar mrb 5+2 deyim kese gozukmedi doktor dis gebelik olabilir dedi sizin kacinci haftada gozuktu keseniz
Haklısın canım öyle olunca mecbur.. ben dün şantiyede seyyar merdivenle çıktım 3.5 m kadar sonrası ağrım oldu dikkat etmek lazım sanırımEvet canım 3. olacak Allah nasip ederse. Bi oğlum bi kızım var. Diyorum ya iyi ki bulantım yok. Halsizlik yorgunluk oluyor ama eline bakan iki çocuk olunca mecbur her şeyi yapıyorsun. Aynen evde yeterince çalışıyorum zaten :)
ne güzel cnm bende pazartesi kalp için gideceğim inşallah duyarım benim ultrasonda kaç hafta olduğunu söylemiyor doktorum bu sefer soracağım ama...Bugun keseyi gordm ultrasonda 5+6 sata gore 6+4 gunluk bebisim. İnşallah on gun sonrada kalp icin gitcez ❤
benim içinde diş fırçalamak işkence aç karna fırçalıyorum genelde ve uyumadan önce yoksa midemde birşey kalmayacakAa şaka gibi maşallah nazar değmesin gücüne. Yok benim bünyem çok zayıf ya hamileliği kaldıramıyorum. Bugün kusmalar da başladıBulantısız hamilelik geçirenlere hayranım Allah bozmasın.
işdekiler oruç olmadığımı bilmiyor cnm odada tek kaldıkça kaçak göçek yudumluyorum. ben kötü kokular zorluyor birde çok keskin olan iyi kötü farketmiyor.. süt içmem lazım aklıma gelinde midem hopluyor.. birde eskiden yemek yediğimde karnımın doymasını hissederdim şimdi yediklerim dibe çökmüyor sanki heo aç gibiyim.midemde havada bekliyor ya ekşimeye ya bulantıya dönüşüyor gibiler...Kader arkadaşlarım varmış ben kusmaya da başladım inşallah siz başlamazsınız. Buzdolabının kapağını açtığım anda müthiş bi soğan kokusu geliyo çıldırıyorum. Cesaretimi toplayabilsem çıkarıp atcam. İyi kötü hiç bir kokuya tahammülüm yok. İlk hamileliğimde de böyle olmuştum fark yok maalesef. Kasık ağrısı ilk üç ayda normal diye biliyorum. Ptesi sorarsın doktora. Ama böbrekleriniz için aman bol su için. Benim ilkinde taş olmuştu ama çok şükür kendiliğinden belki de doğum esnasında düşmüştü.
hoşgeldin kaç haftalıksınMrb kızlar bnde yeniyim sayfAda bnde inş ocakta anne olucam
İnşallah hepimiz kalp atışlarını duyarız.. Hemen hemen aynıymış zamanlarımız gerçi ben tam kesin bilmiyorum 10 gün sonra ultrasonda belli olacak haftası.
Bu arada trabzonda bir doktor daha öneriyorlar bana. İmperialde dilek hanım varmış. Sertmiş ama çok iyiymiş.. Bakalım şimdilik sadece devlete gidiyorum zamanla önerilen doktorları deneyeceğim.
Sat 5+6 günlük dha kese görülmediğinden kaç hafta olduğu belli degilhoşgeldin kaç haftalıksın