Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aa şaka gibi maşallah nazar değmesin gücüne. Yok benim bünyem çok zayıf ya hamileliği kaldıramıyorum. Bugün kusmalar da başladı Bulantısız hamilelik geçirenlere hayranım Allah bozmasın.

Kader arkadaşlarım varmış ben kusmaya da başladım inşallah siz başlamazsınız. Buzdolabının kapağını açtığım anda müthiş bi soğan kokusu geliyo çıldırıyorum. Cesaretimi toplayabilsem çıkarıp atcam. İyi kötü hiç bir kokuya tahammülüm yok. İlk hamileliğimde de böyle olmuştum fark yok maalesef. Kasık ağrısı ilk üç ayda normal diye biliyorum. Ptesi sorarsın doktora. Ama böbrekleriniz için aman bol su için. Benim ilkinde taş olmuştu ama çok şükür kendiliğinden belki de doğum esnasında düşmüştü.

Aa şaka gibi maşallah nazar değmesin gücüne. Yok benim bünyem çok zayıf ya hamileliği kaldıramıyorum. Bugün kusmalar da başladı Bulantısız hamilelik geçirenlere hayranım Allah bozmasın.

Amin canım. Allah size de kolaylık versin. İnşallah kısa sürede geçer.

Teşekkür ederim cnm antibiyotik cuma bitiyor cumartesi de çekilecek. 3 ay dolana kadar önde bir dişim eksik dolasacagim ama o acıyı çekmekten dan iyidir
Geçmiş olsun diş çok zor Allah kurtarsın bir an önce, bir daha da gelmesin inşallah hiç bir hamilenin başına. Bugün içimden diyorum oğluma iyi ki erkeksin bunları çekmeyeceksin:) o derece bulandım bugün. dediği gibi o canlı içine düştüğü anda başlıyor anneliğin güzelliği de zorluğu da. Rabbim evlatlarımıza hayırlı anneler olabilmeyi nasip etsin. İçinizdeki etkileniyor diye de asla düşünmeyin, o sizden alacağını alıyor ve yaşadığınız bedensel sıkıntıları hissetmiyor ben buna sonsuz inanıyorum. Yoksa 9 ay kusan hamilelerin çocukları dünyanın en mutsuz insanları olurdu.

Teşekkür ederim diş ağrısı hem de nasıl zormuş nasıl dayanmışım diyorum şimdi. Haklısın eğer çektiğim acıları hissetse o dakika düşerdi.. Benim korkum antibiyotik ve ağrı kesici yüzündendi ama o kadar çok kullanan varmış ki gerçekten güvenli demek ki.

İnşallah hepimiz kalp atışlarını duyarız.. Hemen hemen aynıymış zamanlarımız gerçi ben tam kesin bilmiyorum 10 gün sonra ultrasonda belli olacak haftası.

Bu arada trabzonda bir doktor daha öneriyorlar bana. İmperialde dilek hanım varmış. Sertmiş ama çok iyiymiş.. Bakalım şimdilik sadece devlete gidiyorum zamanla önerilen doktorları deneyeceğim.

Haklısın canım öyle olunca mecbur.. ben dün şantiyede seyyar merdivenle çıktım 3.5 m kadar sonrası ağrım oldu dikkat etmek lazım sanırım

benim içinde diş fırçalamak işkence aç karna fırçalıyorum genelde ve uyumadan önce yoksa midemde birşey kalmayacak

işdekiler oruç olmadığımı bilmiyor cnm odada tek kaldıkça kaçak göçek yudumluyorum. ben kötü kokular zorluyor birde çok keskin olan iyi kötü farketmiyor.. süt içmem lazım aklıma gelinde midem hopluyor.. birde eskiden yemek yediğimde karnımın doymasını hissederdim şimdi yediklerim dibe çökmüyor sanki heo aç gibiyim.midemde havada bekliyor ya ekşimeye ya bulantıya dönüşüyor gibiler...

İnşallah canım. Son adet tarihini hatırlamıyor musun ki? Benim 23 Nisan. Hülya çiçek normalde çok sıcakkanlı çok konuşkan ama doktorluğunu bilmiyorum. Gidince görücez artık.

Kızlar bi problemim var açık kahve akıntım oldu bugün. İlk gebeliğimde sürekli oluyodu düşük yapmadım ama bebeğin kalbi durmuştu. Şimdi de çok moralim bozuldu görünce. Kan olmadığı sürece sorun yok tabi ama yine keyfim çok kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…