ben vajinal pek istemiyorum cnm doktorda demedi bakalım diye hayırlısı bakalım düzcedeyim ben kime sordun bilmiyorum ama.. sen hangi ildesinBizde 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz. Gecen gun gittigimde vajinal yoldan bakti yine oyle mi yapicak acaba? Sabah taze zencefilli cay bulantima iyi geliyo size de tavsiye ederim. Bide baş ucumda beyaz leblebi bulunduruyorum. Her sabah biraz yiyorum yataktan kalkmadan. Hangi sehirlerdesiniz? Hangi hastaneye gidiyosunuz?
Vajinal bakcam dedi bende bisey demedim guvendigim icin. Ben istanbuldayim 29 yaşındayım ilk hamileligim ve ilk denemede oldu hala duruma tam alışamadık karı kocaben vajinal pek istemiyorum cnm doktorda demedi bakalım diye hayırlısı bakalım düzcedeyim ben kime sordun bilmiyorum ama.. sen hangi ildesin
Geçmiş olsun cnm apse gerçekten çok kötü oluyor genelde de kuruması zor oluyor. Annemde nerdeyse 1 sene çekti. İyi dayanmışsın.canım Rabbim kolaylaştırsın çektirmeden kurtulma durumu zor sanırım..
Vajinal bakcam dedi bende bisey demedim guvendigim icin. Ben istanbuldayim 29 yaşındayım ilk hamileligim ve ilk denemede oldu hala duruma tam alışamadık karı koca
Allahim su güzel günlerde sevindirdi soncuda guzel olsun. Ben hemen hamile kalamiyirum ilki 5 ay sonra oldu bu ise 9 ay bekledim klomen ve çatlatma iğnesi in ikinci ayında oldu. O yüzdende çok korkuyorum düşükten sonraki sureclerim de zorbende duyduktan sonra kaybettim cnm sanırım doğana kadar hep kalp atışlarımız olacak..
Teşekkür ederim cnm antibiyotik cuma bitiyor cumartesi de çekilecek. 3 ay dolana kadar önde bir dişim eksik dolasacagim ama o acıyı çekmekten dan iyidir
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Annelik böyle bir şey işte. Fedakarlık hamilelikten itibaren başlıyor sonra ömür boyu devam
Canım tekrar çok geçmiş olsun. Annelik böyle bir şey işte. Fedakarlık hamilelikten itibaren başlıyor sonra ömür boyu devam
Teşekkür ederim canim ben de yeni ögreniyorum anneligin ne demek oldugunu.. çektiğim ağrı ayrı bebeğe bişey olacak korkusu ayrı.Bugün de mide bulantı oluyor midem yanıp kavruluyor.. acılar azalınca vücudum hamile oldugunu hatırladı
Sen nasılsın ne zaman dönüyorsunuz?
ben besin olarak patates haşlaması yiyorum cnm biraz ekşime azaldı bulantı onda da oluyor ama ekşime komple kitliyor beniTeşekkür ederim canim ben de yeni ögreniyorum anneligin ne demek oldugunu.. çektiğim ağrı ayrı bebeğe bişey olacak korkusu ayrı.Bugün de mide bulantı oluyor midem yanıp kavruluyor.. acılar azalınca vücudum hamile oldugunu hatırladı
İnsanın neresi acıyorsa canı ordaymış derler. Bebişler iyi olsun da anneler her şeye katlanıyor.
Canım Allah nasip ederse haftaya bugün Trabzonda olacağım. Baya sıkıldım. Burda zaman çok yorucu geçiyor. Çocuklar sürekli tepemde. Allahtan bulantım falan yok da çocuklarla ilgilenebiliyorum
ben besin olarak patates haşlaması yiyorum cnm biraz ekşime azaldı bulantı onda da oluyor ama ekşime komple kitliyor beni
sütü midem çekmiyor cnm ya ayran içtim öğlen biraz zorla..Dün kokular rahatsız etmeye başladı bugün de midem bulanıyor midemin suyu yükseliyo yemek borumu bogazimi yakıyor. eksime nasil oluyor bilmiyorum bana hic olmadi. Yanmaya süt iyi geliyor dediler gerçekten cok iyi geldi. Kabızlık varsa patates daha da kötü yapabilir dikkat et cnm
sütü midem çekmiyor cnm ya ayran içtim öğlen biraz zorla..Dün kokular rahatsız etmeye başladı bugün de midem bulanıyor midemin suyu yükseliyo yemek borumu bogazimi yakıyor. eksime nasil oluyor bilmiyorum bana hic olmadi. Yanmaya süt iyi geliyor dediler gerçekten cok iyi geldi. Kabızlık varsa patates daha da kötü yapabilir dikkat et cnm
Az kalmış sabret. oralarda tek başına hem cocuklar hem hamilelik çok zor olmalı.. ne kadarlik oldu simdi galiba doktora ilk gidişinde kalp atışlarını da duyacaksin benden önce
inşallah cnm bu 3. hamilelik mi.. biz evde çocuk yokken zorlanıyoruz bide elimize bakan olsa daha zor olur tabi.. sanırım işe ara vermek gerekir..Evet canım yaa az kaldı çok şükür. Şu an 5+4 teyim. Dr a gittiğimde 7 hafta bitmiş olur herhalde. İnşallah kalp atışlarını duyabilirim. Çok tedirginim aslında iki kürtajım olduğu için. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
inşallah cnm bu 3. hamilelik mi.. biz evde çocuk yokken zorlanıyoruz bide elimize bakan olsa daha zor olur tabi.. sanırım işe ara vermek gerekir..
Arkadaslar mrb 5+2 deyim kese gozukmedi doktor dis gebelik olabilir dedi sizin kacinci haftada gozuktu keseniz