Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay inşallah cnm yakında güzel haberler alırız senden de kaç gün var? Benim de düşük varya ondan tedirginim. inşallah huzurla ve sağlıkla devam eder.
Canim benim bat 12 mayis ama baska bir topikte aekadaslar bana 22 nisan catlatma ignesi vuruldum diye 12 15 gun gecince igneden cikiyor dediler igne vurulunca igneden 14 gun sonra adet olunuyormus bakalim bekliyorum bende

Canim benim bat 12 mayis ama baska bir topikte aekadaslar bana 22 nisan catlatma ignesi vuruldum diye 12 15 gun gecince igneden cikiyor dediler igne vurulunca igneden 14 gun sonra adet olunuyormus bakalim bekliyorum bende
inşallah haftaya kalmadan güzel haberlerini alırız cnm

4 sene olucak canım ağustosta okulda bittiğine göre istiyoruz artık bebis insallah bekletmez rabbim
Maşallah çok erken evlenmişsiniz.. derslerin stresini atlatınca daha kolay olur.. benim gecen hamile olduğumda bir eğitim ve sınav çıktı biraz ciddi bir şeydi o da stres yapmıştı bende.. şimdi takmak istemiyorum hiçbirşey

Kandan sonra bize de yaz cnm son durumunu

Evet canim erken evlendik artık bebis zamanı geldi bende stres yapmamaya dikkat ediyorum

Evet canim erken evlendik artık bebis zamanı geldi bende stres yapmamaya dikkat ediyorum
evet cnm stres yapma benim 2 kardeşim hemen düşünüyordu diğeri biraz bekleme niyetindeydi tam tersi oldu cnm. isteyen sanırım taktığı için 5-6 ay sonra kaldı hatta tam vazgeçmişti tayinleri doğuya çıkınca zor olur diye nasip işte..

Canim bi daha gebelik testi yaptin mi

Seni cok guzel degerlerle bekliyorum insallah banada nasip olur bu ay ve osteyen bekleyen herkezin yuzu gulsun insallah

Evet haklısın rahat olmak lazım bende çalışıyorum iste takmamaya. Bebek takvimini yapmissin hamilemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…