- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Canim benim bat 12 mayis ama baska bir topikte aekadaslar bana 22 nisan catlatma ignesi vuruldum diye 12 15 gun gecince igneden cikiyor dediler igne vurulunca igneden 14 gun sonra adet olunuyormus bakalim bekliyorum bendeAy inşallah cnm yakında güzel haberler alırız senden de kaç gün var? Benim de düşük varya ondan tedirginim. inşallah huzurla ve sağlıkla devam eder.
inşallah haftaya kalmadan güzel haberlerini alırız cnmCanim benim bat 12 mayis ama baska bir topikte aekadaslar bana 22 nisan catlatma ignesi vuruldum diye 12 15 gun gecince igneden cikiyor dediler igne vurulunca igneden 14 gun sonra adet olunuyormus bakalim bekliyorum bende
Düşükler üzücü oluyor benim de ilki öyle..dusukle brlkte 3. cnm saolasn
ewt cnm allh brdha yasatmasn elne alrsn insallhDüşükler üzücü oluyor benim de ilki öyle..
Amin inşallahewt cnm allh brdha yasatmasn elne alrsn insallh
Insallah bitanem :) rabbim isteyen her arkadasimin yardimcisi olsun hayirli gebelikler versininşallah haftaya kalmadan güzel haberlerini alırız cnm
Iyi yapmışsın canım banada haber et olurmu gerçi daha hamile kalamadimilk devlete gideyim dedim epey kan testi yapıyorlar ilgisi azsa birde özele bakacağım
Kaygılanma cnm yaşında küçük.. Rabbim en hayırlı zamanda versin gönlünce... ne kadarlık evlisiniz?Iyi yapmışsın canım banada haber et olurmu gerçi daha hamile kalamadim
4 sene olucak canım ağustosta okulda bittiğine göre istiyoruz artık bebis insallah bekletmez rabbimKaygılanma cnm yaşında küçük.. Rabbim en hayırlı zamanda versin gönlünce... ne kadarlık evlisiniz?
Maşallah çok erken evlenmişsiniz.. derslerin stresini atlatınca daha kolay olur.. benim gecen hamile olduğumda bir eğitim ve sınav çıktı biraz ciddi bir şeydi o da stres yapmıştı bende.. şimdi takmak istemiyorum hiçbirşey4 sene olucak canım ağustosta okulda bittiğine göre istiyoruz artık bebis insallah bekletmez rabbim
canım şu altta çıkan hamilelik durumunu gösteren yeri nasıl yapıyorduk bulamadım da benHayırlı olsun canım. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kandan sonra bize de yaz cnm son durumunuAynen bende 4 gundur kalkiyorum yatakdan belim çok ağrıyor temizlik yaparken akıntım daha çoğalıyor bugünde hafif batma oluyor solda bel akıntı ve kasik ağrısı suanlik birşey yok çarşamba tam öğrenicem kan da varmı yok mu
Evet canim erken evlendik artık bebis zamanı geldi bende stres yapmamaya dikkat ediyorumMaşallah çok erken evlenmişsiniz.. derslerin stresini atlatınca daha kolay olur.. benim gecen hamile olduğumda bir eğitim ve sınav çıktı biraz ciddi bir şeydi o da stres yapmıştı bende.. şimdi takmak istemiyorum hiçbirşey
evet cnm stres yapma benim 2 kardeşim hemen düşünüyordu diğeri biraz bekleme niyetindeydi tam tersi oldu cnm. isteyen sanırım taktığı için 5-6 ay sonra kaldı hatta tam vazgeçmişti tayinleri doğuya çıkınca zor olur diye nasip işte..Evet canim erken evlendik artık bebis zamanı geldi bende stres yapmamaya dikkat ediyorum
Canim bi daha gebelik testi yaptin mievet cnm stres yapma benim 2 kardeşim hemen düşünüyordu diğeri biraz bekleme niyetindeydi tam tersi oldu cnm. isteyen sanırım taktığı için 5-6 ay sonra kaldı hatta tam vazgeçmişti tayinleri doğuya çıkınca zor olur diye nasip işte..
yok cnm yapmadım sanırım apmayacağım doktora gidene kadar regl de olmadım inşallah olmam.. ilkinde 10 gün sonra yapmıştım bunda heyecan yaptım dayanamadımCanim bi daha gebelik testi yaptin mi
Evet haklısın rahat olmak lazım bende çalışıyorum iste takmamaya. Bebek takvimini yapmissin hamilemisin?evet cnm stres yapma benim 2 kardeşim hemen düşünüyordu diğeri biraz bekleme niyetindeydi tam tersi oldu cnm. isteyen sanırım taktığı için 5-6 ay sonra kaldı hatta tam vazgeçmişti tayinleri doğuya çıkınca zor olur diye nasip işte..