Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yok canim ozel hastane var evin yaninda. okuldan cikip ayni saatte gidip verdim iki gun arayla. bugunde verecektim. bekleyeyim dedim sali gunu okul çıkışı giderim yine.hava yagmurlu icim karardi zaten bugun gun boyunca
dün burası öyleydi en son dayanamadım misafir vardı perdeyi çekip ışığı açtık.. o derece karanlıktı

ben oturma grubu sütlü kahve örtü serdim krem üzerine sanki açıldı gibi geldi evin içi:)..
canım sen acile mi gidiyorsun kadın doğuma mı
bende de var kahverengi örtü. lekelere iyi oluyo.ozel.holuyo.ozel.hstanenin aciline canim saat 6 _6 bucuk gibi anca geliyorum eve. acilden veriyorum 1 saate cikiyor.

bende de var kahverengi örtü. lekelere iyi oluyo.ozel.holuyo.ozel.hstanenin aciline canim saat 6 _6 bucuk gibi anca geliyorum eve. acilden veriyorum 1 saate cikiyor.
hızlı çıkması iyiymiş ama bana yakın değil özel hastane.. ücret ödüyormusun?.. özel hastanede kan alan persoleller sanki daha acemi oluyor biraz da böyle tedirginliğim var

hızlı çıkması iyiymiş ama bana yakın değil özel hastane.. ücret ödüyormusun?.. özel hastanede kan alan persoleller sanki daha acemi oluyor biraz da böyle tedirginliğim var
yooo canim benim doktorumda o hastanede. ilgililerde bayagi.ucret oduyorum canim test icin.

hoşgeldin cnm ne güzel.. takvimi yapmamışsın sanırım.. öncekiler sezeryan mı normal mi?
İkiside sezeryan bu da sezeryan olacak. Normal dogumdan korkuyorum deforme olayi urkutuyor beni. Boyle daha iyi gibi. İlk geneldi. İkinci spinal. Bu da epidural istiyorum. Hayirlisi bakalim.

X