Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ya ben su an süt ve süt irunlerini tuketemiyorum midemi fena ediyo. yumurtadan tiksindim.

kötü olmuş ama yerine koyabileceğin birşey verebilir doktor. haftaya sorarım ben diyetisyenime. ben zamanında yağsız peynir yiyememiştim yerine çökelek aldırmıştı onu yemiştim. belki sen de alternatifini tüketebilirsin. bi de soya ürünleri var süt yerine tüketilebilen. onun da gdosuz olanı bulmak gerek.

gündüz daha çok ayran içiyorum tansiyonuma da iyi geliyor. ben kahveyi bırakırken çok zorlanmıştım. onun yerine nesquik toz aldım sıcak sütle onu içiyorum akşamları kahve niyetine. sen de dene istersen bi de çocuklar için ya daha masum geliyor

memleket 12 saat mesafede cnm biraz zor olur kısmet bakalım ben de bayramda gidince yerim artık nasipse.. balık bulmak zor olmaz ama levrek ve çipura ii sanırım bu mevsimde

soğuk kargoyla sana yollayabilirler aslında. bi de balık seçerken başka balıklarla beslenen balıkları yememek gerekiyormuş. onlarda çok civa oluyormuş.

ya ben su an süt ve süt irunlerini tuketemiyorum midemi fena ediyo. yumurtadan tiksindim.

Ben normalde de hiç süt içemem. Dr um illa içeceksin diye tutturunca laktozsuz süt içmeye başlamıştım. Gerçi ne kadar faydası oldu bilmiyorum. Kutu süt sonuçta

aa tek değilim o zaman.. ısıtıcı battaniye.. hatta dün kombiyi açtım o kadar..oda sıcaklığı 22 derece ama üşüyorum kışın üşümüyordum

Ben 26 derecede üşüyorum. Bazen de ateş basıyor. Belli olmuyor yani :)

Ben çayı kahveyi bırakamıyorum maalesef Azaltıyorum sadece biraz.

Ben çayı kahveyi bırakamıyorum maalesef Azaltıyorum sadece biraz.

kahveyi tamamen bıraktım çayı da çok çok açık iki tane içiyorum. yeşil çay da içmiyorum zararlıymış. valla şuan da bebeğim için yapabileceğim tek şey iyi beslenmek yoksa vicdan azabı çekerim. benim için en zoru sigara oldu hala yoksunluk çekiyorum ağzım yara içinde. geçen ay çocuğa karar verince 25-30 dan 10 a düşürmüştüm. hamile kaldığımı öğrenince de bıraktım tamamen. çok zor oluyor benim için ama bebeğim için her şeye değer..

Sigarayı bırakmak daha zor tabi. Tebrik ederim seni. Çünkü hamile olup sigarayı bırakamayan çok kişi tanıyorum. İnşallah bir daha da başlamazsın

canım boy kilon ne kadar

nesquik eskiden severdim içinde katkı olduğunu düşündüğümden tiksindim cnm sonradan içemiyorum.. neskafeden de otobuste tiksindim ayran içince uykum gelir diye düşünüyorum

canım baya sigara içen biriydim acayip tiksindim. Hatta eşim içiyo kokusuna dayanamıyorum dişlerini fırçalatıyorum sürekli. İnşallah sende tiksinirsin aklına gelmez hiç

Allah kolaylık versin cnm sigara zor iş inşallah böylece son bulur bir daha başlamazsın

bende çayı günde 5-6 bardak içiyorum bazen daha az.. kahve hergün içiyordum türk kahvesi.. en son cuma içtim bu hafta içmemeyi başardım bakalım ne kadar gidecek..

Ben aynen sigara gibi kafein bağımlısıyım. Çay kahve içmiyim gün içerisinde gözümü açamam. Başımın ağrısından duramam. Sınırsız içebilirim yani ama hamilelikte sınırlamaya çalışıyorum işte biraz.

canım baya sigara içen biriydim acayip tiksindim. Hatta eşim içiyo kokusuna dayanamıyorum dişlerini fırçalatıyorum sürekli. İnşallah sende tiksinirsin aklına gelmez hiç

Allah kolaylık versin cnm sigara zor iş inşallah böylece son bulur bir daha başlamazsın

Sigarayı bırakmak daha zor tabi. Tebrik ederim seni. Çünkü hamile olup sigarayı bırakamayan çok kişi tanıyorum. İnşallah bir daha da başlamazsın

inşallah ya hala tiksinmedim normalde içtiğim zamanlarda bile başkası içince kokusundan rahatsız olurdum şimdi kokusunu alınca canım çekiyo resmen ama umursamıyorum.. zaten hamilelikti emzirmeydi baya bi zaman geçer ondan sonra da çocuğuma kıyamam daha başlamam bebişim annesine sarılınca sigara koklamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…