Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benim ilki sezeryab oldugu halde ikinciyi normal diye diretecegim. normal gibisi var mi ya.
Iki arkadasim sezeryan sonrasi normal dogum yapti bende oglumu normal dogumla kucagima aldim gercekten mucize gibi birsey o ani yasamak kesinlikle bir sakinca saglik durumunda olumsuzluk vs olmadigi surece normali deneyin

Iki arkadasim sezeryan sonrasi normal dogum yapti bende oglumu normal dogumla kucagima aldim gercekten mucize gibi birsey o ani yasamak kesinlikle bir sakinca saglik durumunda olumsuzluk vs olmadigi surece normali deneyin
bakalim istiyorum.normali. herhangi bir sıkıntı olmazsa normalndiye israr edecegim.

olacak o kadar . olmasi gerekenler. ben dun doktora.midem bulaniyor dedim. olmasi gerekenleri yaşıyorsun dedi.
bende mide bulantısı hafif oluyor. sabahları böyle açmışım da midem buruluyormuş gibi bi his. kahvaltımı yapınca bi süre sonra geçiyor. senin çok şiddetli mi canım

benim ilki sezeryab oldugu halde ikinciyi normal diye diretecegim. normal gibisi var mi ya.
bende burda güzel birkaç hikaye okudum normal olanla alakalı.. tamamen nasip işi sanırım.. Rabbim kolaylık ve sağlıklı doğum versin hepimize.. birde zeytinyağını aklıma yazdım..

Kızlar çok ciddi hazımsızlık problemim var. Sanki ne midem çalışıyo ne de bağırsaklarım ne yapılabilirki? Doktora söylemiştim magnorm verdi ama hiç bir etkisi olmadı bende
zeytinyağlı birşeyler yesen işe yarar mı acaba..

evet ya annelik başka gerçekten.. vardiyalı çalışıyorswun galiba?
ben de düşükte sabaha kadar sancım vardı ama sessizce beklemiştim bebeğim bellki sakin durursam tutnur diye...

Kızlar birazdan gideceğim hep düşünmemeye çalıştım inşallah yolundadır dış gebelik vs gibi olumsuz bir durum değildir.. Rabbim yardımcımız olsun

Merhaba kızlar. Benim bat 21 mayıs. Siz hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bat tan önce mi sonra mı? Yarın test yapmayı düşünüyorum. Eğer varsa ben de ocak annesi olacağım Allah nasip ederse. Bi oğlum bi kızım var ama yine de çok heyecanlıyımbu arada Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…