- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 40
ben battan 5 gun once ogrendim caninMerhaba kızlar. Benim bat 21 mayıs. Siz hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bat tan önce mi sonra mı? Yarın test yapmayı düşünüyorum. Eğer varsa ben de ocak annesi olacağım Allah nasip ederse. Bi oğlum bi kızım var ama yine de çok heyecanlıyımbu arada Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
ben battan 5 gun once ogrendim canin
kan tahliliyle ogrendim canim.Kan tahliliyle mi idrar testiyle mi? Ben yurtdışındayım burda kan tahlili yaptırma imkanım yok
kalp atışını duydun mu
Kesinlikle aklına kötü birşey getirme, umarım sağlıklı bi kese haberiyle geri dönersinKızlar birazdan gideceğim hep düşünmemeye çalıştım inşallah yolundadır dış gebelik vs gibi olumsuz bir durum değildir.. Rabbim yardımcımız olsun
daha dur nelerine nelerine aglayacagiz.ilk tekmeleri yiyince ilk sesini duyunca....Kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama benim minik kalp atışını duyurmadı ama ekranda minicik kalbinin atışını gördüm çok değişik bi duyguydu haftaya bi daha gitcem kalp atışını duymak için bu arada 5+6 imiş bebek bişi daha sölemeden geçemicem hissedemiyorum dedim ama bugün o kalbinin attığını görünce ağlamaya başladım annelik iç güdüleri mi acaba dedim :)
neler neler denedim. Hatta doktor magnezyum verdi ama o da bi işe yaramadı. Acayip rahatsızlık veriyozeytinyağlı birşeyler yesen işe yarar mı acaba..
kan tahliliyle ogrendim canim.
Kızlar mrb bende araniza katıldım insallah gercek anlamdada katılmış olurum bu sabah bu erken hamilelik testi predctor testten yaptim 6 gun onceye kadar gosterenden reglime 3gun var ikinci cizgi görunuyor cok cok silik bi sekilde ama goruyorum yani daha oncekilerde boyle bisey hic gozukmemisti sizce hamilemiyim yoksa tammi cikmasi gerekiyor cok silik olmasi ne anlama geliyorki fotograf yukleyemiyorum hata veriyor daha sonrada ovulasyon testi yaptim iki cizgide belirgin bir sekilde gozukuyor sanirim ovulasyondanda hamilelik belli oluyormus. Boyle birsey yasayan varmi aranizda Allahım butun isteyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin kucaklarımiz boskalmasın insallah.
haklisin canım aslında ama Cok sabırsızlaniyorum insallah vardir yarın kan testi yaptırsam çıkarmı varsa acaba regliye 2gun kala belli olurmuki kan testiyle inşallah vardır isteyen herkese versin rabbimBen erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum canım. Yine de inşallah vardır. Birkaç gün daha bekleyip normal test yapsan daha iyi olur bence
merhaba canım ben gününde yaptım silik 2. cizgi çıkmıştı. senin daha 4 gün varmış biraz rahat olmaya çalış..Merhaba kızlar. Benim bat 21 mayıs. Siz hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Bat tan önce mi sonra mı? Yarın test yapmayı düşünüyorum. Eğer varsa ben de ocak annesi olacağım Allah nasip ederse. Bi oğlum bi kızım var ama yine de çok heyecanlıyımbu arada Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
canım gittik keseyi gördük çok şükür en azından dış gebelik değil 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor 2 hazirana gün aldım leke olabilir panik yapma dedi.. sanırım hemen atarlanıp gelmene gerek yok demek istedi.. zaten 4 den sonraki randevuları ertele diyordu asistanına.. devit 3 kullan dedi.. çok extra bilgi vermedi 2 dk ancak sürdü gibi.. ama sanırım doğum yaklaşınca daha ilgili benden önce 2 tane doğuma az kalmış girdi onların her biri 20 dk kaldı.. hayırlısı .. arkadaşımında lekelenmesi oldu. kan istemiş doktoru progestan mı ne 20 altı çıkmış o kötü demiş ne demek acaba o değer bende hiç bakılmadı leke olunca mı bakılıyor kihaber et canim.
inşallah 2 hafta sonra gidince ben de duyarım cnm çok güzel kuzu size süpriz yapmışDün ikinci kez gittiğimde duydum hiç beklemiyoduk aslında ama süpriz yaptı bize
canım aramızda 2 gün var ama doktor bana hiç kalpden bahsetmedi demekki bende daha yoktu.. geridemiyim acaba.. seninde hayırlı olsun inşallah haftaya daha net duyarsınKızlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama benim minik kalp atışını duyurmadı ama ekranda minicik kalbinin atışını gördüm çok değişik bi duyguydu haftaya bi daha gitcem kalp atışını duymak için bu arada 5+6 imiş bebek bişi daha sölemeden geçemicem hissedemiyorum dedim ama bugün o kalbinin attığını görünce ağlamaya başladım annelik iç güdüleri mi acaba dedim :)
geçmiş olsun cnm hamile olmadan bende öyle tembellik hissedince genelde karnabahar havuç ve sarımsak doğruyorum biraz sadece biraz zeytinyağı ile pişirip onu yerin 1-2 öğün sonra işe yaradığı oldu.. ama hamilelik kaynaklı ise bilmiyorum birde her bünye farklı...neler neler denedim. Hatta doktor magnezyum verdi ama o da bi işe yaramadı. Acayip rahatsızlık veriyo
haklisin canım aslında ama Cok sabırsızlaniyorum insallah vardir yarın kan testi yaptırsam çıkarmı varsa acaba regliye 2gun kala belli olurmuki kan testiyle inşallah vardır isteyen herkese versin rabbim