Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

hoşgeldin cnm ben erken testi denemedim ama ovulasyon olayını duymuştum.. inşallah sağlıklı bir bebekle seni de aramızda görürürz

merhaba canım ben gününde yaptım silik 2. cizgi çıkmıştı. senin daha 4 gün varmış biraz rahat olmaya çalış..

Yarın üç gün kalıyor :) Ben idrar testlerini toptan alıyorum canım 10 tane birden falan. Evde bir sürü test olunca böyle oluyor işte :)

Gözün aydın canım. Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah

Kan testiyle belli olur. İmkanın varsa kan tahlili yaptır. Sorma canım ben üçüncü çocuğu düşünüyorum. İlkmiş gibi heyecanlıyım. Hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim inşallah
Masallah canım Allah bagışlasin evlatlarini sana hayirli evlatlar olsunlar insallah evet cnm bide benim 1.5 yılım boşa gitti vajinismus hastasiydim cok sukur yendim mart ayinda inşallah şimdide saglikli hayirli evlatlarim olur bakalım yarın gidip kan tahlili yaptırayım en iyisi ben :)

Keseniz kac mm ve ultrasob kagidina gore kac haftaliksiniz

hoşgeldin cnm ben erken testi denemedim ama ovulasyon olayını duymuştum.. inşallah sağlıklı bir bebekle seni de aramızda görürürz
Hoşbulduk canım amin inşallah rabbim banada nasip eder yarın gidip kan testi yaptrmak en iyisi yoksa surekli merak icindeyim :)

ilk gebeliğimde açık kahve lekelenmelerim olmuştu. O zaman da doktorum kırmızıya dönmediği sürece sorun yok demişti. Şimdi başka bir doktora gidiyorum. O da kahverengi lekelenmeler olursa panikleme dedi

ilk gebeliğimde açık kahve lekelenmelerim olmuştu. O zaman da doktorum kırmızıya dönmediği sürece sorun yok demişti. Şimdi başka bir doktora gidiyorum. O da kahverengi lekelenmeler olursa panikleme dedi
İnşallah olmaz cnm öncesinde de bir kayıp olunca yine mi ellerimden kayıp gidiyor endişesi panik yaptırmaz inşallah

canım bana bu bilgileri hiç vermedi sadece kesemiz görünüyor 2 hafta sonra gel dedi bende d vitamini eksikliğini sorayım diye düşünürken kese mm sormayı unuttum zaten 2 dk da dışardaydım..
Ultrason filminizi aldiniz mi orda tum bilgileri yaziyo :) bnde 5haftalik oldugumu saniyodum ama 5 gun geriden geliyorum ultrasondan anladim

Predictor le test yaptim simdi 6gun onceden %99 yaziyo benim reime 8gun var varsa da silik cikar dedim ama hicbisey cikmadi totemim tutmadi galiba simdi bir hfta adet bekliycem

canım aramızda 2 gün var ama doktor bana hiç kalpden bahsetmedi demekki bende daha yoktu.. geridemiyim acaba.. seninde hayırlı olsun inşallah haftaya daha net duyarsın
Aslında oluyo kalp kuzum ama bana sölemişti bi arkadaşım bazı doktorların işine gelmeyebiliomuş senin de hayırlı olsun bak şuanda herşey çok güzel gidio 2 hafta sonra kesin duyarsın hatta o zaman daha net duyarsın yavrunun kalp atışını :)

İnşallah canım leke de olmaz da içimiz rahat bekleriz 2 haftayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…