- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
yok kendini sıkma rahat ol bence ben işde geriliyorum bazen..anladım canım. ben de kendi kendime evham yapmıştım dün. erken baya benimki o zaman. ildışından gelicne 7+5 olucam regle göre. o zaman duyulur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kendini sıkma rahat ol bence ben işde geriliyorum bazen..anladım canım. ben de kendi kendime evham yapmıştım dün. erken baya benimki o zaman. ildışından gelicne 7+5 olucam regle göre. o zaman duyulur inşallah
o zaman benimde aynı oluyor yarın kese görünür inşallah yolundaysa herşey..Son adet tarihine gore 5+1
doğru diyosun canım sadece bize değil minik bebeklerimize de zararyok kendini sıkma rahat ol bence ben işde geriliyorum bazen..
güzel artmış bence canm. dr a ne zmn gideceksin ?Kızlar geçen çarşamba 41 di beta hcg bugün 766.20 olmuş
o zaman haftaya keseyi görürsün aynı düzem artarsa inşallahKızlar geçen çarşamba 41 di beta hcg bugün 766.20 olmuş
güzel artmış bence canm. dr a ne zmn gideceksin ?
o zaman haftaya keseyi görürsün aynı düzem artarsa inşallah
hmm bence çok güzel sonuçların. benim de 4+6 iken 3626 olmuştu. dr a dün gittik hem keseyi hem de yolk sac göründü. senin de kese haftaya görünür heralde canımİnş kızlar ne stresliymiş bu işler böyle sonucu biraz sonra göstericem sıra bekliyorum.
hmm bence çok güzel sonuçların. benim de 4+6 iken 3626 olmuştu. dr a dün gittik hem keseyi hem de yolk sac göründü. senin de kese haftaya görünür heralde canım
hadi bakalım hayırlı olsun canım. inşallah sağ salim kucağına alırsınHaftaya gel bakalım dedi canum
ya benim de kafama takılıyor daha çok erken ama düşünmeden edemiyorum. normal olan en sağlıklısı, bence kemik yapısı da uygunsa normal olmalı diyorum. bi taraftan da korkuyorumben bu aralar normal doğum kolay olur mu diye kafama takılıyor işdeki hamile bayanda sezeryan yapacak bana da saçmalama normal diye diyor..
aynı düşünedeyiz cnm hele de kesik bile olmadan doğuranları okuyunca hevesleniyorum düşükte sabaha kadar sancı çekmiştim.. doğumda okudum kadarıyla sancı sonrası açıklık başlayınca yarım saat 1 saat deniyor. ama arada sıkıntılı doğumlarda var bazıları nda çok dikiş var yada başka problemlerç.. Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin...ya benim de kafama takılıyor daha çok erken ama düşünmeden edemiyorum. normal olan en sağlıklısı, bence kemik yapısı da uygunsa normal olmalı diyorum. bi taraftan da korkuyorum
amin canım inşallah kolay bi hamilelik ve doğum geçiririzaynı düşünedeyiz cnm hele de kesik bile olmadan doğuranları okuyunca hevesleniyorum düşükte sabaha kadar sancı çekmiştim.. doğumda okudum kadarıyla sancı sonrası açıklık başlayınca yarım saat 1 saat deniyor. ama arada sıkıntılı doğumlarda var bazıları nda çok dikiş var yada başka problemlerç.. Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin...
Hem istiyorum hem korkuyorum iki cocukla bas edebilir miyim diye calisiyorum suan da ve olursa bi sure sonra isi birakmak zorunda kalicam kafam karisik cok hakkimda ve hakkimizda hayirlisiHakkında hayırlısı olsun canım ama şu an istiyorsun demi olursa..
canım öyle düşünme.. benim bu ilk ben çocukları seviyorum ve az önce şantiyeden geldim ama ilk ay olduğu için tedirgin oluyorum ayağım kayarmı diye adım adım yürüyorum demirlerin üstünde.. Rabbim yardımcımız olsunHem istiyorum hem korkuyorum iki cocukla bas edebilir miyim diye calisiyorum suan da ve olursa bi sure sonra isi birakmak zorunda kalicam kafam karisik cok hakkimda ve hakkimizda hayirlisi
benim ilki sezeryab oldugu halde ikinciyi normal diye diretecegim. normal gibisi var mi ya.ben bu aralar normal doğum kolay olur mu diye kafama takılıyor işdeki hamile bayanda sezeryan yapacak bana da saçmalama normal diye diyor..
Amin canim bende fabrikada calisiyorum yogun sekilde uretim yapiliyor surekli kosturmaca bugun sabaha kadar belim agridi henuz kesinlesen bisey yok ama ya varsa ya bisey olursa diye de cok korkuyorum.. annelik iste daha varligini bile bilmeden sahipleniyosun korumak istiyosun..canım öyle düşünme.. benim bu ilk ben çocukları seviyorum ve az önce şantiyeden geldim ama ilk ay olduğu için tedirgin oluyorum ayağım kayarmı diye adım adım yürüyorum demirlerin üstünde.. Rabbim yardımcımız olsun