Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ben bu aralar normal doğum kolay olur mu diye kafama takılıyor işdeki hamile bayanda sezeryan yapacak bana da saçmalama normal diye diyor..

ben bu aralar normal doğum kolay olur mu diye kafama takılıyor işdeki hamile bayanda sezeryan yapacak bana da saçmalama normal diye diyor..
ya benim de kafama takılıyor daha çok erken ama düşünmeden edemiyorum. normal olan en sağlıklısı, bence kemik yapısı da uygunsa normal olmalı diyorum. bi taraftan da korkuyorum

ya benim de kafama takılıyor daha çok erken ama düşünmeden edemiyorum. normal olan en sağlıklısı, bence kemik yapısı da uygunsa normal olmalı diyorum. bi taraftan da korkuyorum
aynı düşünedeyiz cnm hele de kesik bile olmadan doğuranları okuyunca hevesleniyorum düşükte sabaha kadar sancı çekmiştim.. doğumda okudum kadarıyla sancı sonrası açıklık başlayınca yarım saat 1 saat deniyor. ama arada sıkıntılı doğumlarda var bazıları nda çok dikiş var yada başka problemlerç.. Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin...

amin canım inşallah kolay bi hamilelik ve doğum geçiririz

Hakkında hayırlısı olsun canım ama şu an istiyorsun demi olursa..
Hem istiyorum hem korkuyorum iki cocukla bas edebilir miyim diye calisiyorum suan da ve olursa bi sure sonra isi birakmak zorunda kalicam kafam karisik cok hakkimda ve hakkimizda hayirlisi

Hem istiyorum hem korkuyorum iki cocukla bas edebilir miyim diye calisiyorum suan da ve olursa bi sure sonra isi birakmak zorunda kalicam kafam karisik cok hakkimda ve hakkimizda hayirlisi
canım öyle düşünme.. benim bu ilk ben çocukları seviyorum ve az önce şantiyeden geldim ama ilk ay olduğu için tedirgin oluyorum ayağım kayarmı diye adım adım yürüyorum demirlerin üstünde.. Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar çok ciddi hazımsızlık problemim var. Sanki ne midem çalışıyo ne de bağırsaklarım ne yapılabilirki? Doktora söylemiştim magnorm verdi ama hiç bir etkisi olmadı bende

Amin canim bende fabrikada calisiyorum yogun sekilde uretim yapiliyor surekli kosturmaca bugun sabaha kadar belim agridi henuz kesinlesen bisey yok ama ya varsa ya bisey olursa diye de cok korkuyorum.. annelik iste daha varligini bile bilmeden sahipleniyosun korumak istiyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…