Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar bende hamileyim ama geçen hafta çarşamba günü beta hcg 41 çıktı doktor haftaya gel dedibu değer adetime 4_5 gün kala çıktı yarın tekrar gidicem ama değerim yükselmediyse diye korkuyorum son adet tarihim 15 nisan

Yükselir canım rahat ol oğlumdayken adetime bi iki gün kala 69 çıkmıştı benimde ve sonra hızla ilerledi inşallah ilerler seninkide hiç takılma

Hamile olduğum henüz kesin değil bi kaç güne test yapıcam ama ömrümde hiç çıkmadığım kadar sık wc ye çıkıyorum fix iki saatte bir gece vardiyasında çalışıyorum şuan ve sabaha kadar wc de mesai yaptım sanki bişey yiyip içmediğim halde belirtilerim psikolojik olmasın diye kendimle savaşıyorum resmen daha ilk denemede neden böyle oldum bilmiyorum halbu ki ikinciyi yapmak için hiçte hevesli değildim Allah affetsin

ay canım hemen hemen aynıyız seninle. bizi 10 gün sonra çağırdı ama haftaya il dışında olucaz gelince gidicez. o zaman da 7+5 oluyorum. kesn duyulması lazım ama zmn nasıl geçcek bilmiyorum

hayirli olsun canım, 28, 29 ya da 30 günde bir regl oluyorsan beklenen adet tarihini gecirmissin, sıkintı olacağını sanmıyorum. rahat ol, güzel haberlerini bekliyoruz :*

canım benim 1 düşüğüm var onda regle göre 7.5 haftada duymuştum ultrasonda bakınca 6+1 demişti doktor..

Neden hemen kötü düşündün ki canım daha çok aşama var pozitif olmak daha rahat...

Hakkında hayırlısı olsun canım ama şu an istiyorsun demi olursa..

canım benim 1 düşüğüm var onda regle göre 7.5 haftada duymuştum ultrasonda bakınca 6+1 demişti doktor..
anladım canım. ben de kendi kendime evham yapmıştım dün. erken baya benimki o zaman. ildışından gelicne 7+5 olucam regle göre. o zaman duyulur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…