Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki arkadasim sezeryan sonrasi normal dogum yapti bende oglumu normal dogumla kucagima aldim gercekten mucize gibi birsey o ani yasamak kesinlikle bir sakinca saglik durumunda olumsuzluk vs olmadigi surece normali deneyinbenim ilki sezeryab oldugu halde ikinciyi normal diye diretecegim. normal gibisi var mi ya.
bakalim istiyorum.normali. herhangi bir sıkıntı olmazsa normalndiye israr edecegim.Iki arkadasim sezeryan sonrasi normal dogum yapti bende oglumu normal dogumla kucagima aldim gercekten mucize gibi birsey o ani yasamak kesinlikle bir sakinca saglik durumunda olumsuzluk vs olmadigi surece normali deneyin
günaydın canım. ben 1 hafta 10 gündür akşamları saat 9 da gözlerim kapanmaya başlıyor. aşırı bi uyku hali var. karnım da şiş gazdan dolayıyavas yavad yorgun gunler baslayacak hazırlıklı olun...
Günaydın bu arada herkese..
olacak o kadar . olmasi gerekenler. ben dun doktora.midem bulaniyor dedim. olmasi gerekenleri yaşıyorsun dedi.günaydın canım. ben 1 hafta 10 gündür akşamları saat 9 da gözlerim kapanmaya başlıyor. aşırı bi uyku hali var. karnım da şiş gazdan dolayı
bende mide bulantısı hafif oluyor. sabahları böyle açmışım da midem buruluyormuş gibi bi his. kahvaltımı yapınca bi süre sonra geçiyor. senin çok şiddetli mi canımolacak o kadar . olmasi gerekenler. ben dun doktora.midem bulaniyor dedim. olmasi gerekenleri yaşıyorsun dedi.
sabahlari ve ac kalinca... ya da salcali yemek yersem siddeti artiyobende mide bulantısı hafif oluyor. sabahları böyle açmışım da midem buruluyormuş gibi bi his. kahvaltımı yapınca bi süre sonra geçiyor. senin çok şiddetli mi canım
bende burda güzel birkaç hikaye okudum normal olanla alakalı.. tamamen nasip işi sanırım.. Rabbim kolaylık ve sağlıklı doğum versin hepimize.. birde zeytinyağını aklıma yazdım..benim ilki sezeryab oldugu halde ikinciyi normal diye diretecegim. normal gibisi var mi ya.
zeytinyağlı birşeyler yesen işe yarar mı acaba..Kızlar çok ciddi hazımsızlık problemim var. Sanki ne midem çalışıyo ne de bağırsaklarım ne yapılabilirki? Doktora söylemiştim magnorm verdi ama hiç bir etkisi olmadı bende
Günaydın canım o bende hep vardı uyku ve yorgunluk modu bazen 2 katta nefes nefese kalıyorum..yavas yavad yorgun gunler baslayacak hazırlıklı olun...
Günaydın bu arada herkese..
evet ya annelik başka gerçekten.. vardiyalı çalışıyorswun galiba?Amin canim bende fabrikada calisiyorum yogun sekilde uretim yapiliyor surekli kosturmaca bugun sabaha kadar belim agridi henuz kesinlesen bisey yok ama ya varsa ya bisey olursa diye de cok korkuyorum.. annelik iste daha varligini bile bilmeden sahipleniyosun korumak istiyosun..
2.30da randevum cnm ö.den sonra gideceğimcerenkar bugun dr.ye gidecektin canim naptin kacta gudion.
Merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar
Ben de 2018 Ocak annesi olucam inşallah hayırlısıyla
Merhaba canım hoşgeldin aramıza
kalp atışını duydun muMerhaba, hoşbuldum
haber et canim.Kızlar birazdan gideceğim hep düşünmemeye çalıştım inşallah yolundadır dış gebelik vs gibi olumsuz bir durum değildir.. Rabbim yardımcımız olsun