- 22 Temmuz 2013
- 86
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yükselir canım rahat ol oğlumdayken adetime bi iki gün kala 69 çıkmıştı benimde ve sonra hızla ilerledi inşallah ilerler seninkide hiç takılmaKızlar bende hamileyim ama geçen hafta çarşamba günü beta hcg 41 çıktı doktor haftaya gel dedibu değer adetime 4_5 gün kala çıktı yarın tekrar gidicem ama değerim yükselmediyse diye korkuyorum son adet tarihim 15 nisan
ay canım hemen hemen aynıyız seninle. bizi 10 gün sonra çağırdı ama haftaya il dışında olucaz gelince gidicez. o zaman da 7+5 oluyorum. kesn duyulması lazım ama zmn nasıl geçcek bilmiyorumtebrikler canım, bende 5+3 te ilk ultrasona girdim. doktorum kalp atisina bakmadı bile, suanda duyulmaz diyerek. kese ve yolk kesesini gördük bizde. 26 sında 8.haftam bitiyor. kalp atışına da o tarihte bakacagız. gerci simdi gitsem 7. haftanin basindayim, her sey yolundaysa suanda da duyabiliriz aslinda. heyecanla 26 sını bekliyoruz: )
hayirli olsun canım, 28, 29 ya da 30 günde bir regl oluyorsan beklenen adet tarihini gecirmissin, sıkintı olacağını sanmıyorum. rahat ol, güzel haberlerini bekliyoruz :*Kızlar bende hamileyim ama geçen hafta çarşamba günü beta hcg 41 çıktı doktor haftaya gel dedibu değer adetime 4_5 gün kala çıktı yarın tekrar gidicem ama değerim yükselmediyse diye korkuyorum son adet tarihim 15 nisan
Günaydın herkese..Carsamba randrvum var. gunler gecmek bilmiyor
iş arkadaşımda hamile o da gitmeyelim modunda 200 basamak merdiven varmış şelaleye inmek için..sorma iyi oynadim ama yavas yavas. ziplqyip.miplamadim.
700 e yakın bir değerdi 690larda sanırımen son kaç çıktı değerin?
Hoşgeldin cnm alırız tabi..Kizlar selam beni de alin muhtemel dogum tarihi 10 ocak 2018
hoşbuldum canımHoşgeldin cnm alırız tabi..
canım benim 1 düşüğüm var onda regle göre 7.5 haftada duymuştum ultrasonda bakınca 6+1 demişti doktor..Kizlar bisey sorucam . Regl gunume gore suan 5+5 gunlugu . Bugun dr a gittik karindan bakti . Keseyi ve yolk sac i gorduk problem yok saglikli dedi. Bebek henuz gozukmuyor daha cok kucuk dedi. Progesteron normal cikti. Yani bebek ve kalp atislarini henuz duyamamamiz normal mi sizlerin tecrubeleri nedir bu konuda
5+1 ultrosana göre mi regl göre mi cnmBizde bugun doktora gittik keseyi görebildik sadece 5+1 5 mm ins sagliklidir
kaçta gideceksin cnm yada gittin mi.. ben yarını bekliyorum randevu için yer olmuyor..bende dayanamadım carsamba gun ki randevuyu yarina cektim. bakalim insallah keseyi görürüz.
Neden hemen kötü düşündün ki canım daha çok aşama var pozitif olmak daha rahat...Kızlar bende hamileyim ama geçen hafta çarşamba günü beta hcg 41 çıktı doktor haftaya gel dedibu değer adetime 4_5 gün kala çıktı yarın tekrar gidicem ama değerim yükselmediyse diye korkuyorum son adet tarihim 15 nisan
Hakkında hayırlısı olsun canım ama şu an istiyorsun demi olursa..Hamile olduğum henüz kesin değil bi kaç güne test yapıcam ama ömrümde hiç çıkmadığım kadar sık wc ye çıkıyorum fix iki saatte bir gece vardiyasında çalışıyorum şuan ve sabaha kadar wc de mesai yaptım sanki bişey yiyip içmediğim halde belirtilerim psikolojik olmasın diye kendimle savaşıyorum resmen daha ilk denemede neden böyle oldum bilmiyorum halbu ki ikinciyi yapmak için hiçte hevesli değildim Allah affetsin
gittim bugun canim dayanamadim. 7 milim olmus kesemizGünaydın herkese..
bu çarşamba mı canım randevun kese için mi gideceksin
anladım canım. ben de kendi kendime evham yapmıştım dün. erken baya benimki o zaman. ildışından gelicne 7+5 olucam regle göre. o zaman duyulur inşallahcanım benim 1 düşüğüm var onda regle göre 7.5 haftada duymuştum ultrasonda bakınca 6+1 demişti doktor..
Son adet tarihine gore 5+15+1 ultrosana göre mi regl göre mi cnm
Doktor gelisimi hakkinda bi sey dedi mi bnmki 5 mm bide ne zmna randevu verdigittim bugun canim dayanamadim. 7 milim olmus kesemiz
ne güzel cnm ben im yarın bakalım kalp atışı için ne zamana gün verdi...gittim bugun canim dayanamadim. 7 milim olmus kesemiz