Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tatlı oğlan ekşi kız değil kuzum makale çok doğru. Ihtiyaç neyse o isteniyor

Evet öyle yazıyordu makalede de.. bugün işde et haşlama çıkmış niyeyse sevmedim çokta yemedim ama midemi bulandırıyor düşündükçe ilk defa itti bir yiyecek

Beni de kuruyemiş. Çok severim ama dün resmen igrendim. Yağlı şeyleri istemiyorum

ben burda tek deneme ile tutturanlar gördüm cnm benim ilk hamileliğimde belirtim kasık batması şeklindeydi hiç ağrım yoktu..
Adetlerim düzensiz olduğu için ona bağlmak istemedim yumurtalıgımda 5cm kist var benm ılk denemelerim ya aslında normal şartlarda olsam şüpelenirdim yumurtlama olsa bu sefer catlayıp catlamama sorun onumuzdekı ay bi kontrole giderim normal yollardan deneyip

Adet düzensizliği olunca bide yumurtlamam olacakmı olsa bile catlayacak mı bunları bilmediğim için doğal yoldan kalamazsam doktor yolu gorundu 5cm bi kist vardı en son gittiğimde ins kaybolmuştur önüm açılır

Soğan suyu ile maydonoz suyu temizliyor içmeni tavsiye ederim..

Adet düzensizliğin varsa doktora git canımm yardımcı olsunlar inşallah onada gerek kalmaz

İnşallah gönlünce olsun cnm belki süpriz olur belli olmaz batma deyince aklıma geldi.. ben ilkinde batmalar olmuştu bunda da onu bekledim sürekli kasık ağrısı oldu bunda emin olamadım kist mi diye endişelendim hatta test yapana kadar..

Soğan suyu ile maydonoz suyu temizliyor içmeni tavsiye ederim..

Adet düzensizliğin varsa doktora git canımm yardımcı olsunlar inşallah onada gerek kalmaz
Soğanı duydum canım ben hiç düzenli birseyde kullanmam mesela gecen folık asıt aldım eczaneden kenarda duruyor bi ara içerim dıyorum erteliyorum... daha once uzun süreler dogum kontrol kullandım bunun tedavısı bu doktor genelde verıp yollar... evlendım bıraktım ama korundum hep ılacı hayatımdan cıkardım agrılı adetım olur genelde falan doktor kıst var sıkıntı yok demişti hormon değerlerim normaldi geçen haziran gitmiştim tabi.... bıkac kez civanpercevi içtim 3gün once

Canım folik asite devam et bebek için çok önemli o bile yardımcı oluyor.Sen devam et herşeye bırakma umarım seninde bebek haberini alıcaz canıgönülden diliyorum haziranda bebiş haberi alırsın

Testi yaptım şimdi kızlar negatif hasta olursam bu ay şartları zorlarım folık asiti daha içmedim bile bı haftadır duruyor

İnşallah kalırsın canım, Allah gönlüne göre versin.. folik asit kullanmıyorum normalde bebek düşünmüyoruz bu kadar gecikme yaşayınca olabilir mi dedim ama negatif çıktı sonucum. B12 normal görünüyor ama demir çok eksik çıkmış pazartesi doktor yolu görünüyor sanırım.

İ
İnsallah canım bende düşünmezdim eşim deneyelim belki zorlu yollardan geçicez ne olur ne olmaz denemeye daha yeni başladık eksiklik varsa doktor vitamin yazar canım

Canım folik asite devam et bebek için çok önemli o bile yardımcı oluyor.Sen devam et herşeye bırakma umarım seninde bebek haberini alıcaz canıgönülden diliyorum haziranda bebiş haberi alırsın
Artık bugün folik aside başlıyım canım aynen mayısı kaçırmasam diyorum kısmet tabi regli olursam yumurtlama ay sonu ucu ucuna yetişiyormuş Allahım yarabbim

kızlar ben test yaptım negatif çıktı erken gebelik testlerinden prodictor early olandan sanırım 1 hafta daha beklemem gerekiyor yine mi hüsran olacak bu ay çok korkuyorum

Artık bugün folik aside başlıyım canım aynen mayısı kaçırmasam diyorum kısmet tabi regli olursam yumurtlama ay sonu ucu ucuna yetişiyormuş Allahım yarabbim
En iyisi öyle yap canım benim kullandığım vitamin ilacında 30 adet var 31.30 tl her ay alıyorum günü gününe içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…