canim yeniden yumurtluyo olabilir misin.kızlar bat tarihlerimiz yakın mi ?
10 gün beklemek çok zor az önce tekrar ovulasyon testi yaptım tek cizgi çıktı bu sefer 4 saat idrar bekletmeden ....sabah pozitif çıkmıştı gebelik testi de negatif bu testler neden bi pozitif bi negatif cikiyor ben de
kzlar 4+5gnlk hamlymsm bugn gttm doktra dgerm 2418 olms 8 gun once 33.03 tu iyi mi artms norml mi
Bu değerlerle kese suan göründuyse. Bebek ne zaman görünür?keseyide bgn gordk
yok cnm ultrasndan gordkBu değerlerle kese suan göründuyse. Bebek ne zaman görünür?
Alttan mı bakildi kese için?
kaç haftalık hamılesın pekı ?Ben ilk kez bugun girdim ultrasyon a. Erken, denildi. Moralim bozuk.
Benim eşimde doğal şeyleri seviyor elimizden geldiği kadar yapıyoruz ama çoğu şey yine hazır tabi.. onlarında az katkı maddeli olanları bulmaya çalışıyoruzAynen öyle hormonlu oldu birde artık sağlıklı hiçbirşey bulamıyorsun ki ilerde daha nasıl olur kimbilir
Ben yemekten sonra alıyorum cnmevet herseyden şüpe eder oldum meyve sebzelerınde bır cogunun eskı tadı yok aslında... Buarada folik asit kullananlar aç mı tok mu kullanıyorsunuz ?
canım biraz sakinleş zihnini boşalt on gün yapma mesela .. rahat ol böyle stres oluyorsunkızlar bat tarihlerimiz yakın mi ?
10 gün beklemek çok zor az önce tekrar ovulasyon testi yaptım tek cizgi çıktı bu sefer 4 saat idrar bekletmeden ....sabah pozitif çıkmıştı gebelik testi de negatif bu testler neden bi pozitif bi negatif cikiyor ben de
hadi gözün aydın cnm ben en son 600 dü.. Rabbim sona kadar sağlıkla nasip etsinkzlar 4+5gnlk hamlymsm bugn gttm doktra dgerm 2418 olms 8 gun once 33.03 tu iyi mi artms norml mi
Bana 3000 lerden sonra görünür demişti cnm doktorBu değerlerle kese suan göründuyse. Bebek ne zaman görünür?
Alttan mı bakildi kese için?
as canım ben geç kaldım bugün çok yorgundum uzandım birazselam bayanlar
eczacı üzerine tok yazmıştı cnm çok farkeder mi acababen bugun ılk defa içtim yemekten once aldım öyle yazıyordu ama farketmıyor sanırım
sanmam ama genelde yemek yedıkten hemen sonra üstüne içilmese daha iyi olabılır bı saat sonra falan ideal bence...eczacı üzerine tok yazmıştı cnm çok farkeder mi acaba