Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah sağlıklı bir bebek ve hamilelikle aramızda olursun cnm en kısa zamanda..

canım ben düşükten önce max kilom54 dü birden 57-58 olunca çok geliyor.. boyun kaç bu arada?
aman saglikli dunyaya gelsinlerde canim kilo veriliyor emin ol. ogluma 74 le hamile kaldim 84 le doguma gittim. tabi 74 dennonce bir kaybim oldu onun kilosu kalmisti.dogum yaptim.eve geldim 76. sut olsun diye yedik babam.yedik. sonra olduk 84 yeniden. emzirmeyi birakinca basladim kilo vermeye 58e kadar düştüm. gecrn sene bir gebelik daha gecirdim.onun kilosu da kaldi iyice salmıştım tam diyete baslayacaktim. hamile kaldim.

ben asermistim oglumda. resmen cocuk gibi agladim. onun tarifi yok.niye agladigimi bende bipmiyorum ama iyi agladim.
evet bir arkadasımda pastaneden bir tatlı almak istiyor ona sıra gelene kadar bitiyor oda ağladım saçma ama kendimi tutamadım demişti...

bende takmayacağım sağlıklı beslenelim sağlıklı bebek olsun sonra veririm zaten çoğu arkadaşım süt verirken kilo alıyor.. iyi dersler.. bende toplantı bitince bi gözatayım dedim buraya...

sanki 1 yerde 12 gün sonra belli olmaya başlar diye okudum cnm emin değilim tabi
Testte yanılma olmasın diye 13 15gün gecmesi lazım diyor eczacı bi arkadasım ilki negatıf test 1hafta sonra pozıtıf sonuçlanabilir zaman kısaysa yanılma payı yüksekmiş

Rabisscyln sen nekadar süre gectikten sonra test yapmıştın canım
Canım ben menogon + femar akullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum , bugün 10.günüm araştırırken 9.10.11. Günlerde öğrenenleri gördüm bugün 2 tane test almıştım hafta sonu yaparım dedim...

Ama tilkinin aklına kurt düştümü eşelerya bende dayanamadım testi yaptım baktım tek aha ağladım ağlicam baktım beyaz renkte çizgi belirdi yok sayılmaz yeni iğnenin etkisi bitiyor heralde dedim resmini paylaştım o ara topikte.

Sonra baktım ki pembemsi oldu eşimi aradım kahkahalar attım oldu heralde felan dedim resmini yolladım...

Rabbim nasip ederse inşallah hamişim p.tesi kan vermeyi düşünüyorumm

Güzel gelişme kan sonucunuda yaz canım Benimde regli olmadı hala vucudum huzursuz gibi gece uyurken falan,sabah kalktım bıkac sivilcem çıkmış kasıkta batmalarım var 3 4gündür...hamile oldugumu hiç sanmıyorum 3 4denemeyle tuturmak zor yani ama genede bi testim var yapıcam

bat ne zamandi canim senin.

Sevindim cnm ne güzel anne adaylarımız artıyor.. sonucun belli olunca bize de yaz..

ben burda tek deneme ile tutturanlar gördüm cnm benim ilk hamileliğimde belirtim kasık batması şeklindeydi hiç ağrım yoktu..

Saolasın canım inşallah yazarım bundan sonra gelişme gelişme aktarırım.

Benim yumurtlamadan 5 gün sonra kasık batmalarım halsizlik başladı 7.gün 1 damla pembe leke vardı , 3 gündürde çok hafif miğde bulantısı var...

Kiminin ilk denemesinde oluyor bu hiç belli olmuyor canım inşallah hamilesindir umudunu yitirme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…