Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Testi yaptım şimdi kızlar negatif hasta olursam bu ay şartları zorlarım folık asiti daha içmedim bile bı haftadır duruyor
bana yarım iç dedi cnm öyle yapabilirsin ben hamilelik öncesi haftada 2-3 tane içiyordum.. Bazıları folikasitinde rahmi hazırladığını yazmıştı ama tam bilemiyoruz tabi.. inşallah gelecek aya hamiş girersin cnm

En iyisi öyle yap canım benim kullandığım vitamin ilacında 30 adet var 31.30 tl her ay alıyorum günü gününe içiyorum
Minicik bi ilaç yutup yutmadığımıda anlayamadım şimdi folidoce aldım ben canım sen hangisini kullanıyorsun folik asitle beraber mi kullanıyorsun?

Canım hücreleri yenilediği için olabilir öncelikle anneyi hazırlıyor yenileniyor daha sonra bebeği bende okumuştum folidoce aldım ben +b12 var 2güne birde içilebilir yani

Vitamin eksikliğin varmı bu arada gerçi hamılelıkte cogu bayanda degerler değişiyor benım arkdasım hamılelıkte hep kulandı dogal beslensede vitamın kullandı
B12 eksikliği var bide kan değerim düşük gebelikte dahada düşüyorya mecbur kullanıyorsun zatrn, inşallah hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım rabbim büyük

Canım hücreleri yenilediği için olabilir öncelikle anneyi hazırlıyor yenileniyor daha sonra bebeği bende okumuştum folidoce aldım ben +b12 var 2güne birde içilebilir yani
b12 takviyesi de mi var.. bende folbiol vermişti düşükten önce aile hekimi ondan kalanı devem ettim doktor sordu o var deyince yarım al dedi

b12 takviyesi de mi var.. bende folbiol vermişti düşükten önce aile hekimi ondan kalanı devem ettim doktor sordu o var deyince yarım al dedi
aslında folbiol la folidoce onerıyorlar genelde canım ama folidoce ın farkı +b12 olması 17.50 tl ye aldım eczacı bu iyidir dedi aldım

B12 eksikliği var bide kan değerim düşük gebelikte dahada düşüyorya mecbur kullanıyorsun zatrn, inşallah hayırlısıyla bebişimi kucağıma alırım rabbim büyük
evet takviyeye ihtiyac oluyor malesef günümüzde eskisi kadar doğal beslenmek mümkün değil beslenılse bıle alt yapıdan kaynaklanıyor nerede eski besınler çocuklarımıza bunu alıskanlık edınmek lazım başından beri...sürelik olmamalı beslenme sürekli olmalı ıns cnm bu ay Muradına erersın cok guzel bı zman

Aynen öyle hormonlu oldu birde artık sağlıklı hiçbirşey bulamıyorsun ki ilerde daha nasıl olur kimbilir

evet herseyden şüpe eder oldum meyve sebzelerınde bır cogunun eskı tadı yok aslında... Buarada folik asit kullananlar aç mı tok mu kullanıyorsunuz ?

kızlar bat tarihlerimiz yakın mi ?
10 gün beklemek çok zor az önce tekrar ovulasyon testi yaptım tek cizgi çıktı bu sefer 4 saat idrar bekletmeden ....sabah pozitif çıkmıştı gebelik testi de negatif bu testler neden bi pozitif bi negatif cikiyor ben de

adetın nezaman yada en son adetın kacındaydı canım ?

canım yanlışmı anladım acaba 24 de baslayıp 29 nısanda adetın bıttıyse yani... 4 mayıs ymurtlama nasıl oluyor 14 15 gun sayman gerekmez mı ? düzensiz bır adet döngünmü var.

hayır ilk defa bu ay öyle oldu nisan ayında 5 gun gecikmem olmuştu ve o sonra da yumurta gelişmiş adet sonrasi çatladı doktora gittiğimde yumurtam çatlamış dedi ulturasyonla göremedi ve öğün şiddetli bi ağrım oldu akintim oldu test yaptım pozitif çıktı

Canım benım bu konuda cok bılgım yok ama gecıkmeye baglı yumurta glısmıs boyle olabılıyormus demekkı yenı ogrendım bu durumda yumurta gelısıp catlayabılıyorsa adetten sonra ılıskıyle hamıle kalmak mumkun...
hamılelık testın suan negatıf cıktysa sen en guzelı adetın olmadan bı kac gun once tekrar bı test yap eger,
negatıfse adetten sonrakı yumurtlamayı kacırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…