Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

cnm ultrasondan neler söyledi doktor.. değerin kaç çıkınca baktı birde karından mı baktı
karindan bakti canim. dun degerim 989 du. ultrasyona alirken goremeyiz dedi. ama rahimin durumuna bakalim dedi. rahim duvarin cok guzel dedi. kalinlasmis dedi.sonra ekranda bor yeri sabitledi. büyüttü büyüttü.karartiyi ekranda gosterdi. buyuk bir ihtimal kese dedi.

Ne güzel benim doktor haftaya gel dedi 3000lerden önce bakılmaz değerin dedi

Kızlar yiyecek olarak nelere dikkat ediyorsunuz yemeyi içmeyi bıraktıklarınız neler.. illa yenmesi gerekenler.. benim doktorum birşey demeedi

Kızlar yiyecek olarak nelere dikkat ediyorsunuz yemeyi içmeyi bıraktıklarınız neler.. illa yenmesi gerekenler.. benim doktorum birşey demeedi
ben ilk gebelikten tecrubeliyim. maydanoz nane kekik cikarttim hayatimdan.protein agirlikli beslenmeye baslayacagim.sut icemem bunda da herhalde. yogurt tuketirim yine.

sigara alkol kullanıyorsanız mutlaka çıkarın zaten sorunlu yaşanıyor bazı gebelıkler ben bırakıcam artık kaldıgım anda
yeşillık kırmızı sebze meyve yemek lazım bal pekmez balık fındık cevız avakado (lımon sarımsakve zeytın yagıyla karıstırıp)
aslında normalınden bıraz daha vıtamın mınaeral agırlıklı beslenmek lazım

Molgebelikte de değerler böyle hızla artırmış kızlar allah aşkına biriniz beni teselli edin
Adete 4 kala=44
Adete 2 kala=120
Adete 3 gun kala kese filan yoktu karından bakildi. Sadece kalınlık var rahim dışında şu da yok dış gebelik değil yani dedi

adete 3 gun kala kese görünür mu canim yaa. adetten bir hafta 10 gun gececek ki.kese görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…