- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
Molgebelikte de değerler böyle hızla artırmış kızlar allah aşkına biriniz beni teselli edin
Adete 4 kala=44
Adete 2 kala=120
Adete 3 gun kala kese filan yoktu karından bakildi. Sadece kalınlık var rahim dışında şu da yok dış gebelik değil yani dedi
iyiyim canim.cok.şükür. dun igneye basladik. gobegim ilk ignede morardi. ona canim sıkıldı azıcık.
az sakin ol canım daha çok erken bak bu stres de iyi olmaz akışına bırak sürekli gitme doktora öncebir adetin geçsin üzerine birde 10 gün geçsin daha iyi belli olur
enox adli igne canimne iğnesi?
az sakin ol canım daha çok erken bak bu stres de iyi olmaz akışına bırak sürekli gitme doktora öncebir adetin geçsin üzerine birde 10 gün geçsin daha iyi belli olur
tamam canim ama kötü senaryo ciMe kafanda. birde nette okudugun her bilgi dogru degil bunu unutma.Kuzum ben hiç hesap etmeden ortaya çıktı bebek. Gitmek zorunda kaldım çünkü tiroid hastasıyım. Salı günü çağırdı doktor . Doktorum malar demedi çoğul gebelik dedi malar olur mu deyince ihtimal var dedi . Yarin kan verecegim progesteron testi verecegim doktor istedi bunları. Salı da o test sonuçları ile muayene olacagim. Allahim insallah sağlıklı evlat yada evlatlarımız olur
stres yapma. bak bana dun dokotrum acik sekilde konuşacağım dedi. sakın ha sakın kafanda kötü senaryolar cizme. kötüyü düşünme. iki kaybin oldu diye bunu da kaybedeceğin anlamina gelmez. bizde psikoloji önemli. senden ricam guzel seyler dusun.guzel şeyler olsun dedi.
tamam canim ama kötü senaryo ciMe kafanda. birde nette okudugun her bilgi dogru degil bunu unutma.
Kuzum ben hiç hesap etmeden ortaya çıktı bebek. Gitmek zorunda kaldım çünkü tiroid hastasıyım. Salı günü çağırdı doktor . Doktorum malar demedi çoğul gebelik dedi malar olur mu deyince ihtimal var dedi . Yarin kan verecegim progesteron testi verecegim doktor istedi bunları. Salı da o test sonuçları ile muayene olacagim. Allahim insallah sağlıklı evlat yada evlatlarımız olur
beta degerin kaç oluyo peki haftaya sali.Okumayacagim artık birşey moralim çok bozuldu. Yarin olsun bi an evvel kan vereyim sonucumu alayım yeter. Bu şekilde artarsa salı kese gozukecek büyük ihtimal. 4+3 oluyor
Ben de yoğurt tercih edenlerdenim.. Her gün mü yenmesi gerek acaba yoğurt. Maydonozu duymuştum. kabak çekirdeği alıp işe getirdim arada aklıma gelirse çitlerim diye..ben ilk gebelikten tecrubeliyim. maydanoz nane kekik cikarttim hayatimdan.protein agirlikli beslenmeye baslayacagim.sut icemem bunda da herhalde. yogurt tuketirim yine.
Sabahları simit peynir hariç pek yememeye çalışıyorum.. Kahve tek içiyorum birde bikaç bardak açık çay..iyice açtım şekersizdogal beslen canim islenmis gidalardan mumkun oldugunca uzal dur.
greyfurt yemem.zaten.sevmiom. bide bazi ilaclarla.zaten yenilmedigini.duymustum.bakla ve cilek duymadim. ama dördüncü ayda bir arkadas ozellikl3 cilek ye dedi bana. neden dedi sormadim da.ceviz baslamamiz lazim artik. sütü biraz zor icerim gibime.geliyo.et balik zaten.protein. yenilmesi gerekenlerin basinda gelmesi gerekiyi.Ben de yoğurt tercih edenlerdenim.. Her gün mü yenmesi gerek acaba yoğurt. Maydonozu duymuştum. kabak çekirdeği alıp işe getirdim arada aklıma gelirse çitlerim diye..
Arkadaşım greyfurt çilek bakla çok yeme demiş. ceviz süt et balık tüket demiş
kahveyi.birakamam zannetmistim. gecen.bir fincan ictim. cayi acik.iciyorum.Sabahları simit peynir hariç pek yememeye çalışıyorum.. Kahve tek içiyorum birde bikaç bardak açık çay..iyice açtım şekersiz
Avakado uzun zamandır aklımda ama burda göremedim henüz marketlerde.. avakado fesleğen ve sarımsakla blenderdan geçirince çok lezzetli bir kahvaltılık sos oluyor....sigara alkol kullanıyorsanız mutlaka çıkarın zaten sorunlu yaşanıyor bazı gebelıkler ben bırakıcam artık kaldıgım anda
yeşillık kırmızı sebze meyve yemek lazım bal pekmez balık fındık cevız avakado (lımon sarımsakve zeytın yagıyla karıstırıp)
aslında normalınden bıraz daha vıtamın mınaeral agırlıklı beslenmek lazım
keci sütü su an pek bulunmuyor canim. gecen gittim.sordum. keciler yeni dogum yapmışlar. bebelerine anca yetiyomus.ogluma aliyordum bende.süt içecek bayanlara tavsiyemdir keçi sütü
Hoşgeldin cnm aynı gün görünenlerdeniz..Ben de araniza katildim
keci sütü su an pek bulunmuyor canim. gecen gittim.sordum. keciler yeni dogum yapmışlar. bebelerine anca yetiyomus.ogluma aliyordum bende.