Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

az sakin ol canım daha çok erken bak bu stres de iyi olmaz akışına bırak sürekli gitme doktora öncebir adetin geçsin üzerine birde 10 gün geçsin daha iyi belli olur

stres yapma. bak bana dun dokotrum acik sekilde konuşacağım dedi. sakın ha sakın kafanda kötü senaryolar cizme. kötüyü düşünme. iki kaybin oldu diye bunu da kaybedeceğin anlamina gelmez. bizde psikoloji önemli. senden ricam guzel seyler dusun.guzel şeyler olsun dedi.

az sakin ol canım daha çok erken bak bu stres de iyi olmaz akışına bırak sürekli gitme doktora öncebir adetin geçsin üzerine birde 10 gün geçsin daha iyi belli olur

Kuzum ben hiç hesap etmeden ortaya çıktı bebek. Gitmek zorunda kaldım çünkü tiroid hastasıyım. Salı günü çağırdı doktor . Doktorum malar demedi çoğul gebelik dedi malar olur mu deyince ihtimal var dedi . Yarin kan verecegim progesteron testi verecegim doktor istedi bunları. Salı da o test sonuçları ile muayene olacagim. Allahim insallah sağlıklı evlat yada evlatlarımız olur

Kuzum ben hiç hesap etmeden ortaya çıktı bebek. Gitmek zorunda kaldım çünkü tiroid hastasıyım. Salı günü çağırdı doktor . Doktorum malar demedi çoğul gebelik dedi malar olur mu deyince ihtimal var dedi . Yarin kan verecegim progesteron testi verecegim doktor istedi bunları. Salı da o test sonuçları ile muayene olacagim. Allahim insallah sağlıklı evlat yada evlatlarımız olur

tamam canim ama kötü senaryo ciMe kafanda. birde nette okudugun her bilgi dogru degil bunu unutma.

Benim doktorum da kötü birşey demedim ama hioertroidlerin üzüm gebeligi olma ihtimali yükselmiş. Dün okudum o mahvetti beni

tamam canim ama kötü senaryo ciMe kafanda. birde nette okudugun her bilgi dogru degil bunu unutma.

Okumayacagim artık birşey moralim çok bozuldu. Yarin olsun bi an evvel kan vereyim sonucumu alayım yeter. Bu şekilde artarsa salı kese gozukecek büyük ihtimal. 4+3 oluyor

o halde bugün itibariyle bir sakinleş lütfen yiyecek ekmeği varsa olur kimsede engel olmamaz bak bir tanıdığım var gencecik kız evli değil , hamile kalmış düşsün diye içmediği antibiyotik ilaç kalmamış düşmedi çocuk tabi bize bunu doğum yaptıktan sonra söyledi o ayrı ,çocuk büyüdükçe karında karnını sarmışki dışarıdan belli olmasın diye hoplama zıplama cabası ,ve doğum yaptı nurtopu gibi kızı var ,geçen bahçede gördüm ,hiç birşey engel olamadı

ben ilk gebelikten tecrubeliyim. maydanoz nane kekik cikarttim hayatimdan.protein agirlikli beslenmeye baslayacagim.sut icemem bunda da herhalde. yogurt tuketirim yine.
Ben de yoğurt tercih edenlerdenim.. Her gün mü yenmesi gerek acaba yoğurt. Maydonozu duymuştum. kabak çekirdeği alıp işe getirdim arada aklıma gelirse çitlerim diye..
Arkadaşım greyfurt çilek bakla çok yeme demiş. ceviz süt et balık tüket demiş

greyfurt yemem.zaten.sevmiom. bide bazi ilaclarla.zaten yenilmedigini.duymustum.bakla ve cilek duymadim. ama dördüncü ayda bir arkadas ozellikl3 cilek ye dedi bana. neden dedi sormadim da.ceviz baslamamiz lazim artik. sütü biraz zor icerim gibime.geliyo.et balik zaten.protein. yenilmesi gerekenlerin basinda gelmesi gerekiyi.

Avakado uzun zamandır aklımda ama burda göremedim henüz marketlerde.. avakado fesleğen ve sarımsakla blenderdan geçirince çok lezzetli bir kahvaltılık sos oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…