Haklısın cnm doktorlar genelde sorunlu gebelikler düşüyor diyor..

Kizlar doktor aradı şüphe ettiğim gibi ikiz gebelik görünüyor yada ucuz dedi yani çoğul. Ama mol gebelik olma ihtimali de var . Biz iyisini düşünelim salı günü gel dedi
hayırlısı olsun ikiz annesi olmak heyecanlı geliyr bana.. ama zorlukları vardır illa ki

en hayırlı zamanda olsun cnm korunma çokta kafaya takma o zaman.. bende sana yakınım..ve ilk çocuğum kısmetse..hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun ikiz annesi olmak heyecanlı geliyr bana.. ama zorlukları vardır illa ki

Hala kesin değil ve ben birini bile hayallerimde yasabiliyordum sadece. Simdi şok üstüne sok. Allahin işine akıl sır ermiyor

Sonuçta çıktı kuzum 2 gunde 3 kat artmış. Doktorum aradı çoğul olma ihtimali arttı dedi. Nasıl bir doktor anlamadım tek değer ve gebelik testinin erken çıkması ile bi kanıya vardı ve sanirim haklı da çıkacak maşallah kadina

Aminn Allah razı olsun canım sen ne durumdasin

benim bat 26 mayıs .geçen cumartesi spiralimi çıkarttırdım o günde 4 yumurtam hazırda bekliyormuş doktor öyle deedi.bekliycez bakalım .bu arada bizimkine süpriz olacak olursa çünki haberi yok çıkarttırdığımdan

Ne güzel. İnşallah Rabbim nasip eder hemencecik. Biz çok doya doya sevinemiyoruz. Hem tiroid hem birincinin kaybı. Çok fazla kötü ihtimal var rabbim şu mübarek günde hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin

Bende günde iki kere tuvalete giden kızdım bu üç damla için 15 dakika da bir tuvalet çok koyuyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…