cnm pıhtılaşma için mi verdi iğneleri.. bende haftaya çarşamba gideceğimKizlarbgeldim ben ignelere baslayacagiz bugun.haftaya carsambaya randevu verdi. küçük bir kararti gordum dedi. kese olabilir dedi.
Haklısın cnm doktorlar genelde sorunlu gebelikler düşüyor diyor..Sen hamılelık oncesı kullanmıssın en azından .....fazlası zarar yani ve doktor hamılelıkte degerlere kan sonuclarına bakarak yazıyor gerek görmedi demekki... Düşük konusuna gelecek olursak bı arkdsımın düşük riski vardı doktor dediki... stres telaş yapma kromozom eksıklıgı herangı bı sorun olamsındansa düşük iyidir riskli gebelıklerde bu foktorler oluşabılır belkı bebegın engelli de olabılır düşükten korkma diyor... bebek 2ay olmadan düştü hayırlısı boyleymiş tabı ınsan ole bakmıyor olaya ama işin özü bu sağlıklı değildi demekki o nedenle sabırla bekle Allah nasip ettyse olur
hamile oldgmda hemn kestm zaten sutten oda dusuk oldu zaten smdiki insallh ole olmzcanım hamileyken bebek emzirilmiyor diye biliyorum bebeğe zararlı diye duymuştum
bnmde ole hesaplmya gore bklm cuma gunu gtcgmde ne olckpazartesiye göre katlamış birde çarşamba gel haftaya dedi doktor bakalım.. cnm 4-5 arasıyım ben tam bilemiyorum
hayırlısı olsun ikiz annesi olmak heyecanlı geliyr bana.. ama zorlukları vardır illa kiKizlar doktor aradı şüphe ettiğim gibi ikiz gebelik görünüyor yada ucuz dedi yani çoğul. Ama mol gebelik olma ihtimali de var . Biz iyisini düşünelim salı günü gel dedi
en hayırlı zamanda olsun cnm korunma çokta kafaya takma o zaman.. bende sana yakınım..ve ilk çocuğum kısmetse..hayırlısı bakalımseneye düşünüyordum cnm sağolsunlar beni korkuttular olmaz falan diye benim 2. çocuğum olacak inşallah yaş 36 o yüzden bende çıkarttırdım eşimde seneye olsun dedi ama öyle siparişle olan bişey değil Allah büyük bakalım
en hayırlı zamanda olsun cnm korunma çokta kafaya takma o zaman.. bende sana yakınım..ve ilk çocuğum kısmetse..hayırlısı bakalım
git bakalım cnm ben haftaya çarşambaya kadar kafam rahat gitmeyeceğim inşallah yolunda olur sende yaz sonucunu alınca bizebnmde ole hesaplmya gore bklm cuma gunu gtcgmde ne olck
hayırlısı olsun ikiz annesi olmak heyecanlı geliyr bana.. ama zorlukları vardır illa ki
belli oldu mu cnm sonucun.. ay ne heyecanlı düşük yaptığımda temmuz-agustos annelerini takip ediyordum o zaman geç gittim doktora ilk gittiğimde 10 binlerdeydi değerim millet hergün gidiyorlardı ben rahattım şimdi erken başladım
ikiz olabilirde canım Allah gönlüne göre versin ,
insallh mutlu donerm katlnmssa deger cuma gunu bklm insallh brdha istemm kaybetmk gerci ruymda gordm kizm oldgnu :)git bakalım cnm ben haftaya çarşambaya kadar kafam rahat gitmeyeceğim inşallah yolunda olur sende yaz sonucunu alınca bize
Aminn Allah razı olsun canım sen ne durumdasin
benim bat 26 mayıs .geçen cumartesi spiralimi çıkarttırdım o günde 4 yumurtam hazırda bekliyormuş doktor öyle deedi.bekliycez bakalım .bu arada bizimkine süpriz olacak olursa çünki haberi yok çıkarttırdığımdan
amin canımNe güzel. İnşallah Rabbim nasip eder hemencecik. Biz çok doya doya sevinemiyoruz. Hem tiroid hem birincinin kaybı. Çok fazla kötü ihtimal var rabbim şu mübarek günde hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin
Nasipten öte yol yok cnm..Hala kesin değil ve ben birini bile hayallerimde yasabiliyordum sadece. Simdi şok üstüne sok. Allahin işine akıl sır ermiyor
eşimde demişti ilk test yaptığım gün kız gördüm diyeinsallh mutlu donerm katlnmssa deger cuma gunu bklm insallh brdha istemm kaybetmk gerci ruymda gordm kizm oldgnu :)
Amin inşallah canımNe güzel. İnşallah Rabbim nasip eder hemencecik. Biz çok doya doya sevinemiyoruz. Hem tiroid hem birincinin kaybı. Çok fazla kötü ihtimal var rabbim şu mübarek günde hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin