- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
ben esme ddm sence bu olckmi dye ewt ddi olck kzm olck ddi blmyrm ben hala hamile oldgma inanmyrm :)eşimde demişti ilk test yaptığım gün kız gördüm diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben esme ddm sence bu olckmi dye ewt ddi olck kzm olck ddi blmyrm ben hala hamile oldgma inanmyrm :)eşimde demişti ilk test yaptığım gün kız gördüm diye
Aynı durum bende de var birde işyerinde wc leri kilitlediler sürekli yan odadan anahtar almaya utanıyorum yaBende günde iki kere tuvalete giden kızdım bu üç damla için 15 dakika da bir tuvalet çok koyuyor şu an
cnm ultrasondan neler söyledi doktor.. değerin kaç çıkınca baktı birde karından mı baktıKizlarbgeldim ben ignelere baslayacagiz bugun.haftaya carsambaya randevu verdi. küçük bir kararti gordum dedi. kese olabilir dedi.
bende düşük olunca öncesi sevinmeye korkuyorumben esme ddm sence bu olckmi dye ewt ddi olck kzm olck ddi blmyrm ben hala hamile oldgma inanmyrm :)
karindan bakti canim. dun degerim 989 du. ultrasyona alirken goremeyiz dedi. ama rahimin durumuna bakalim dedi. rahim duvarin cok guzel dedi. kalinlasmis dedi.sonra ekranda bor yeri sabitledi. büyüttü büyüttü.karartiyi ekranda gosterdi. buyuk bir ihtimal kese dedi.cnm ultrasondan neler söyledi doktor.. değerin kaç çıkınca baktı birde karından mı baktı
Ne güzel benim doktor haftaya gel dedi 3000lerden önce bakılmaz değerin dedikarindan bakti canim. dun degerim 989 du. ultrasyona alirken goremeyiz dedi. ama rahimin durumuna bakalim dedi. rahim duvarin cok guzel dedi. kalinlasmis dedi.sonra ekranda bor yeri sabitledi. büyüttü büyüttü.karartiyi ekranda gosterdi. buyuk bir ihtimal kese dedi.
ben ilk gebelikten tecrubeliyim. maydanoz nane kekik cikarttim hayatimdan.protein agirlikli beslenmeye baslayacagim.sut icemem bunda da herhalde. yogurt tuketirim yine.Kızlar yiyecek olarak nelere dikkat ediyorsunuz yemeyi içmeyi bıraktıklarınız neler.. illa yenmesi gerekenler.. benim doktorum birşey demeedi
dogal beslen canim islenmis gidalardan mumkun oldugunca uzal dur.Kızlar yiyecek olarak nelere dikkat ediyorsunuz yemeyi içmeyi bıraktıklarınız neler.. illa yenmesi gerekenler.. benim doktorum birşey demeedi
hoşgeldin canımBen de araniza katildim
Hosbuldum.hoşgeldin canım
Aynı durum bende de var birde işyerinde wc leri kilitlediler sürekli yan odadan anahtar almaya utanıyorum ya
Gunaydin herkese
iyiyim canim.cok.şükür. dun igneye basladik. gobegim ilk ignede morardi. ona canim sıkıldı azıcık.günaydın cnm nasılsın
adete 3 gun kala kese görünür mu canim yaa. adetten bir hafta 10 gun gececek ki.kese görünsün.Molgebelikte de değerler böyle hızla artırmış kızlar allah aşkına biriniz beni teselli edin
Adete 4 kala=44
Adete 2 kala=120
Adete 3 gun kala kese filan yoktu karından bakildi. Sadece kalınlık var rahim dışında şu da yok dış gebelik değil yani dedi
adete 3 gun kala kese görünür mu canim yaa. adetten bir hafta 10 gun gececek ki.kese görünsün.