22ye kadar bekleyelim dedi doktorum ayrintili icin. Sende doktoruna sor istersen en iyisini o bilirHerkese Günaydınn :)
Bugün 11.30 da randevum var. Sata a göre 20+1 deyim. Ulturasona göre 19+1. Doktor bundan sonra yavaş yavaş denkleşir tarih demişti en son.
Her neyse inşaAllah güzelce büyümüştür cimcimem.. sizce Bugün ayrıntılı ulturasona baktırsam mı yoksa bir iki hafta daha beklesem mi?
22ye kadar bekleyelim dedi doktorum ayrintili icin. Sende doktoruna sor istersen en iyisini o bilir
Hizli buyumus demekki sen gormeyeliSat 'a uyumluymuş artık cimcime :) aradaki farkı kapatmış çok şükür. Ben bi şey söylemeden ayrıntılı bakıyorum dedi doktor ve baktı çok şükür bir sıkıntı yokmuş
Hizli buyumus demekki sen gormeyelibenim doktorum da beni 22
Haftada perinatoloji uzmanina yonlendirdi. O yapacak detayli ultrasonumu. Insallah hersey yolundadır
Kizlar merhaba bende sat a göre 19+5 hamileyim ayrıntı ultrason icin randevu aldık gideceğiz ınslalah ama nelere bakıyorlar ben ekstra ne sorabilirim girmiş bayanlardan öğrenebilir miyim
Maşallah canım allahım esirgesinKızlar sizinle de paylaşayım benim devasa tatlış göbüşümü
❤Maşallah canım allahım esirgesin
Kızlar sizinle de paylaşayım benim devasa tatlış göbüşümü
Oo masallah valla aynı benimki :) gecen bi mağazada kadının biri sordu 5 ya da 6 aylık mı dedi evet 5 bitti dedim o kadar belli oluyosa demek ki
Valla sana insaflı davranmışlar bana maşallah maşallah az kalmış diyen oluyor
O da iyimiş"üçüz benimki" de oyle diyenlere
Ya ciddi ciddi ikizdir o bazen geç belli oluyor diyip beni de şüpheye düşürmüşlerdi bir ara valla
Ya ciddi ciddi ikizdir o bazen geç belli oluyor diyip beni de şüpheye düşürmüşlerdi bir ara valla
oohh maşallah benimde bi bu kadar göbeğim var artık :) ben çok fazla çıktı diyodum ama herkeste böyle demekki. 2 hafta izinliydik memleket havası yaradı. Göbek bi anda fırladı 2 haftada 3 kilo aldımKızlar sizinle de paylaşayım benim devasa tatlış göbüşümü
oohh maşallah benimde bi bu kadar göbeğim var artık :) ben çok fazla çıktı diyodum ama herkeste böyle demekki. 2 hafta izinliydik memleket havası yaradı. Göbek bi anda fırladı 2 haftada 3 kilo aldımdoktorum kesin kızacak ama sefam olsun büyük bi keyifle yedim
Aynen ben de bir tek benim karnım büyüdü sanıyordumooh yarasın bebişine de sana da benim aldığım kilo şimdiden 10 oldu 20yle kapatırım sezonu inşallah
benim 7 oldu toplamda. Oysaki çok iyi gidiyodum ama son 3 kilo çok ani olduAynen ben de bir tek benim karnım büyüdü sanıyordumooh yarasın bebişine de sana da benim aldığım kilo şimdiden 10 oldu 20yle kapatırım sezonu inşallah
bi ark.ım 15 kilo aldı ama o 7. Ayında. Almasak iyi tabi ama napalım yani :)Ayy sizleri okuyunca cok mutlu oldum ben 12 kilo aldim cok uzuluyordum. Simdi biraz rahatladim. Yalniz degilim ☺☺☺