tuz hep az yerim zaten normalden su da içiyorum bayramda düzenli içemedim ama ödem yolculukta oldu çok mola veremeyince. benimde tansiyonum düşük en yüksek 12 oldu genelde 8-10 arası çıkıyor. yüksek olması ii değilmiş sanırım. inşallah hafta sonu dinlenebilirsem geçer..bol su içip hafif yürüyüş bana iyi geldi canım. Tuzu azalttım ama tansiyonum düşük bu seferde baş dönmesi yaptı bende de. O yüzden tuzu biraz orta halli kullanmaya çalışıyorum. Ödem olunca resmen ayaklarım zonkluyodu. Biraz daha rahatladım ama bence hala ödemim var muhtemelen seninde öyledir
Bugün tekrar doktora gittim canım kanama alanı varmış tehliken var dedi doktor yatıyorum süreklicnm tüm mesajları okuyamadım nasıl oldun...
Haklısın canım ama dün yine tartıldım hala 69 kiloyum. Hamile kaldığımda 76 ydım. Bilemiyorum...Ne güzel cnm keşke bende almamış olsam tatil dönüşü 4 kg gördüm ama ödeminde etkisi var sanırım.. önemli olan bebekler sağlıklı olsun da
Canıö kuzenimde idrar yolu enfeksiyonu geçiriyodu doktor tek kullanımlık ilaç vermişti oda korktu ama doktor demişki enfeksiyonun verdiği zararın yarısını vermez diyince kullandı ilacı. Bence git derim benKizlar sabahtan beri hafif yanma var bende enfeksiyon sanırım. Bol bol su icince geciyor ama gun icin su icmeyi unutursam geri dönüyor doktora gitmelimiyim sizce? Onumuzdeki hafta ayrintili icin gidicem zaten o zamana kadar ertelesem cok sorun olur mu acababol bol su icsem kendi kendime atlatamaz miyim
Kizlar sabahtan beri hafif yanma var bende enfeksiyon sanırım. Bol bol su icince geciyor ama gun icin su icmeyi unutursam geri dönüyor doktora gitmelimiyim sizce? Onumuzdeki hafta ayrintili icin gidicem zaten o zamana kadar ertelesem cok sorun olur mu acababol bol su icsem kendi kendime atlatamaz miyim
Geçmiş olsun cnm atlatırsın inşallahBugün tekrar doktora gittim canım kanama alanı varmış tehliken var dedi doktor yatıyorum sürekli
Bebeğin sağlıklı ise sıkıntı etmene gerek yok ona yararlı şeyler yemeye çalış..Haklısın canım ama dün yine tartıldım hala 69 kiloyum. Hamile kaldığımda 76 ydım. Bilemiyorum...
bol su iç cnm bendede çıkmıştı ilaç vermedi doktor ama bayramda düzenli su içemedim şu an başladım yeniden içmeye.. inşallah gittiğimde geçmiş olurKizlar sabahtan beri hafif yanma var bende enfeksiyon sanırım. Bol bol su icince geciyor ama gun icin su icmeyi unutursam geri dönüyor doktora gitmelimiyim sizce? Onumuzdeki hafta ayrintili icin gidicem zaten o zamana kadar ertelesem cok sorun olur mu acababol bol su icsem kendi kendime atlatamaz miyim
Hoşgeldin cnm detaylı 20.haftada başlamıyor mu..selam kızlar :)
Benim bebeğim de erkek. 17+2 'deyim. Henüz sadece 1 kg aldım zaten diyetisyenim çok almamam lazımİkili testim iyi çıktı şükür. Haftaya detaylı ultrasonum var. Kolay hamilelikler hepimize...
İnşallah canımmGeçmiş olsun cnm atlatırsın inşallah
Canim tatli seyler ye uzan biraz. Onlar hareket ediyolar ama bazen biz hissetmiyoruz. Oyle biseydir seninkideKızlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Ben bugune kadar çok yoğun hissediyordum ama öğleden sonra neredeyse hiç hareket etmedi endişe etmelimiyim sizce ?
bende bazı günler çok yoğun hissediyorum ama bazı günler çok seyrek kıpırdıyo. Sanırım onlarda bizimle yoruluyo :)Kızlar bebeklerinizin hareketlerini hissediyor musunuz ? Ben bugune kadar çok yoğun hissediyordum ama öğleden sonra neredeyse hiç hareket etmedi endişe etmelimiyim sizce ?
Bugün tekrar doktora gittim canım kanama alanı varmış tehliken var dedi doktor yatıyorum sürekli
Kizlar sabahtan beri hafif yanma var bende enfeksiyon sanırım. Bol bol su icince geciyor ama gun icin su icmeyi unutursam geri dönüyor doktora gitmelimiyim sizce? Onumuzdeki hafta ayrintili icin gidicem zaten o zamana kadar ertelesem cok sorun olur mu acababol bol su icsem kendi kendime atlatamaz miyim
sen de hoşgeldin özlettin kendini :) nasıl geçti tatilin?Hoşgeldin cnm detaylı 20.haftada başlamıyor mu..