Ay ne güzel darısı bize kiloya alışamadım ağır hissediyorum kendimiBen hiç kilo alamadım daha
Hic üzülme annem hamileliginin basinda o kadar cok kusmus ki +1kiloyla tamamlamis hamileligini. Hastaneden ciktigimda hamile kaldigimdan daha zayıftım diyo. Ama nur topu gibi 3bucuk kiloluk bebek doğurmuş yani beniBen hiç kilo alamadım daha
Ama ben üzülüyorum ve almak istiyorumAy ne güzel darısı bize kiloya alışamadım ağır hissediyorum kendimi
Ay canım gerçekten mi inşallah benim bebeğim de öyle büyür başka da bişey istemem. Ben bebeğim için üzülüyorum yoksa kim kilo almak ister kiHic üzülme annem hamileliginin basinda o kadar cok kusmus ki +1kiloyla tamamlamis hamileligini. Hastaneden ciktigimda hamile kaldigimdan daha zayıftım diyo. Ama nur topu gibi 3bucuk kiloluk bebek doğurmuş yani benidoktorun hersey yolunda diyosa hic uzme kendini
Vücut yapinla alakalı canım alırsın artık yavaş yavaş ben genisliyorum ha bireAma ben üzülüyorum ve almak istiyorum
İnşallah alırım artıkVücut yapinla alakalı canım alırsın artık yavaş yavaş ben genisliyorum ha bire
Merak etme canım senin aldığıb kiloyla bebeğin alakası yok benim halam da şeker çıktığı için hamilelikte 15 kilo verdi diyetle ve 3.5 kilo bebiş doğdu. Annemde bende 6 kilo almış karnı bile doğru dürüst çıkmamış ama 3.700 de ben doğmusum. Kuzenim 19 kilo aldı 2500 bebek doğdu ve daha nicesi sen canını sıkmaAy canım gerçekten mi inşallah benim bebeğim de öyle büyür başka da bişey istemem. Ben bebeğim için üzülüyorum yoksa kim kilo almak ister ki
Çok teşekkür ederim yaa içimi rahatlattın vallahiMerak etme canım senin aldığıb kiloyla bebeğin alakası yok benim halam da şeker çıktığı için hamilelikte 15 kilo verdi diyetle ve 3.5 kilo bebiş doğdu. Annemde bende 6 kilo almış karnı bile doğru dürüst çıkmamış ama 3.700 de ben doğmusum. Kuzenim 19 kilo aldı 2500 bebek doğdu ve daha nicesi sen canını sıkma
Gözün aydın canım bacağını açtı miKızlar bu arada benim bebişin cinsiyeti erkekmiş. Bugün öğrendim şükür
Herkese iyi bayramlar. Bir şey soracağım 14+6yim regl olacakmışım gibi hafiften ağrı var karnımın alt kısmında normal mi sizlerde de oluyor mu yoksa doktora gideyim mi kızlar ilk gebeliğim düşüktü ve şimdi de biraz tedirginim