- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
Açtı canım açtı gördük hepsiniGözün aydın canım bacağını açtı mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açtı canım açtı gördük hepsiniGözün aydın canım bacağını açtı mi
Benimde de batma var tam göbek deliğim değil ama etrafında doktora sordum Arife gününormal dedi kan felan gelmeden bişey yapmıyolar. Rahim genişlemesinden oluyomuşHerkese iyi bayramlar. Bir şey soracağım 14+6yim regl olacakmışım gibi hafiften ağrı var karnımın alt kısmında normal mi sizlerde de oluyor mu yoksa doktora gideyim mi kızlar ilk gebeliğim düşüktü ve şimdi de biraz tedirginim
Oh ne güzel darısı başımaAçtı canım açtı gördük hepsini
Ben buralardayım dün kanamam geldi yine hastaneye gittik bebiş iyi ama neden bilmiyolar. Bugünde kasıklarım çok sert dua içindeyimKızlar nerelerdesiniz nasılsınız?
Ben buralardayım dün kanamam geldi yine hastaneye gittik bebiş iyi ama neden bilmiyolar. Bugünde kasıklarım çok sert dua içindeyim
İNşallah canım dua edin bol bol bizeGeçmiş olsun kanama bende de olmuştu plasentam aşağıdaydı çok korkmuştum o zamanlar ama sonra o kadar çok örnek gördüm ki rahatladım. Kanama çok yaygın görülüyormuş içini ferah tut neredeyse tehlikeli donemi atlatmış sayılırsın bol bol dinlen
Canım o şişlik bende de oluyor çok gezersem daha çok oluyor. Ancak uzanıp ayağımın altına yastık falan koyduğumda düzeliyorİyi geceler kızlar size sorularım var :) izindeyiz memleket havası aldık iyi geldi ama ayaklarım davul gibi olmaya başladı. Acaba eski düzenime dönünce normale dönermi şişlik yaşayan var mı? Bir de göbeğim bi anda fırladı gitti. Bakınca çok büyük geliyo daha yolun yarısını yeni geçtim sayılır. 40 hafta sonunda ne hale gelir merak ediyorum
Gecmiş olsu canımmmm cokBen buralardayım dün kanamam geldi yine hastaneye gittik bebiş iyi ama neden bilmiyolar. Bugünde kasıklarım çok sert dua içindeyim
erken mi demiştim bende ödem için. 30lardan sonra oluyo diye duymuştum ama olacak demekki tuzu iyice azalttım bi kaç gündür ilerleyen zamanlarda daha çok şişmesin diyeCanım o şişlik bende de oluyor çok gezersem daha çok oluyor. Ancak uzanıp ayağımın altına yastık falan koyduğumda düzeliyor
Teşekkür ederim canımmGecmiş olsu canımmmm cok
Ben de geç olur diye düşünmüştüm ama oldu malesef aslında çok da tuzlu yemem ama dikkat etmek lazım. Bol su içilmesi gerekiyormuş aklında bulunsunerken mi demiştim bende ödem için. 30lardan sonra oluyo diye duymuştum ama olacak demekki tuzu iyice azalttım bi kaç gündür ilerleyen zamanlarda daha çok şişmesin diye
Canım rabbim şifa versin korusun kollasın sizi. Dua etmezmiyiz hiçKızlar 16. Hafta olmama rağmen kanamadan dolayı düşük riskin var dedi doktor. Sürekli yatmam gerekiyomuş bize dua eder misiniz ?
Geçmiş olsunKızlar 16. Hafta olmama rağmen kanamadan dolayı düşük riskin var dedi doktor. Sürekli yatmam gerekiyomuş bize dua eder misiniz ?
Rabbim evladınızı size bağışlasın. İnşallah herşey düzelirKızlar 16. Hafta olmama rağmen kanamadan dolayı düşük riskin var dedi doktor. Sürekli yatmam gerekiyomuş bize dua eder misiniz ?
Cok gecmis olsun canim. Insallah en kısa zamanda hersey yoluna girerKızlar 16. Hafta olmama rağmen kanamadan dolayı düşük riskin var dedi doktor. Sürekli yatmam gerekiyomuş bize dua eder misiniz ?
Çok geçmiş olsun Allah çocuğunuzu size bağışlasınKızlar 16. Hafta olmama rağmen kanamadan dolayı düşük riskin var dedi doktor. Sürekli yatmam gerekiyomuş bize dua eder misiniz ?