Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aman bosver. Saglikli olsunlarda kilo veriliyor. Ben onceki hamileligimde 32 kilo aldim. Dogumdan sonra 2 ayda tamamini verdim.

Aman bosver. Saglikli olsunlarda kilo veriliyor. Ben onceki hamileligimde 32 kilo aldim. Dogumdan sonra 2 ayda tamamini verdim.
vakti zamanında çok uğraşıp 18 kilo vermiştim. Ama bu ilk hamileliğim doktorda fazla kilo alma deyip durunca illa bi stres oluyo insanda :) genelde tecrübeliler verilir diyo sadece doktoruma bunu anlatmak lazım :)

Merhaba güzel anneler.. Nasılsınız ben yeni döndüm tatilden ve nete giremedim 10 saatlik yolculuk sonunda da ayaklarım şişti epey ağrı yapıyor. Geçen hafta ayrıntılı yaptırdım sıkıntı yok dendi daha doktoruma göstermedim.
Sizin hamilelikler nasıl gidiyor?

Hoş geldin :) Benim biraz idrar yolu enfeksiyonum var ilk haftalardan beri.. Geçmek bilmiyor. Onun haricinde bir sıkıntı yok çok şükür. 1 kilo aldım sadece onu da bu hafta aldım sanırım.. Ağzım boş durmamaya başladı. Abur cubura kendimi kaptırmamak için zor tutuyorum savaş veriyorum resmen

Ne güzel cnm keşke bende almamış olsam tatil dönüşü 4 kg gördüm ama ödeminde etkisi var sanırım.. önemli olan bebekler sağlıklı olsun da
ben tatil dönüşü 5 kiloyu gördüm ama gözlerime inanamadım :) ertesi gün 3e indi muhtemelen ödem büyük bir kısmı. Ama göbeğim baya büyüdü

Iyi bayramlar ☺
Herkese iyi bayramlar güzel anneler kurban bayramımız mübarek olsun

Bayramınız kutlu olsun kızlar

Herkese hayırlı bayramlar :)

Iyi bayramlar ☺
Hepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar. Rabbim seneye evlatlarımızla bayramlaşmayı nasip etsin

Aynı durumdayız canım benim de bayramda bir anda büyüdü sanki karnım ve ayaklarım davul gibi ödem dolu ve ağrı yapıyor yürürken ayaklarım birbirine sürtüyor o kadar ödem var.. diz altı azaldı biraz ama kalça basen vs bölgeler yürürken bile hissediyorum inşallah 4 kg çoğu ödemdir.

erken mi demiştim bende ödem için. 30lardan sonra oluyo diye duymuştum ama olacak demekki tuzu iyice azalttım bi kaç gündür ilerleyen zamanlarda daha çok şişmesin diye
canım benim 16.haftada çok sıcak havalarda da bir şişlik olmuştu doktora gittiğimde tansiyon düşük olunca sıkıntı yok demişti..sonra geçti. şimdi yolculukta tekrar oldu..

canım benim 16.haftada çok sıcak havalarda da bir şişlik olmuştu doktora gittiğimde tansiyon düşük olunca sıkıntı yok demişti..sonra geçti. şimdi yolculukta tekrar oldu..
bol su içip hafif yürüyüş bana iyi geldi canım. Tuzu azalttım ama tansiyonum düşük bu seferde baş dönmesi yaptı bende de. O yüzden tuzu biraz orta halli kullanmaya çalışıyorum. Ödem olunca resmen ayaklarım zonkluyodu. Biraz daha rahatladım ama bence hala ödemim var muhtemelen seninde öyledir

tatil öncesi bende de enfeksiyon çıkmıştı ne durumda bilmiyorum ve ödemle geri döndüm

ben tatil dönüşü 5 kiloyu gördüm ama gözlerime inanamadım :) ertesi gün 3e indi muhtemelen ödem büyük bir kısmı. Ama göbeğim baya büyüdü
ben tekrar bakmadım hafta sonu bakarım diyorum bakalım inecek mi ayaklarım hala şiş ödem bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…