Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım ben başka doktora başladım şimdilik

Canım nasıl ve nereye şikayet etmemiz gerekiyor
Bimer ve sağlık hattı olabilir.. ben bir ara iğne oluyordum her gittiğimde yarım saat 45 dk ebe-hemşire arıyordum. epey sonra sağlık müdürlüğünde işim vardı. demişlerdi öyle olursa şikayet edin .. sanırım 5 şikayet gelirse açığa alınıyorlarmış...

Canım nasıl ve nereye şikayet etmemiz gerekiyor

Ben genellikle ilk olarak hastanelerdeki şikayet dilek kutusunun yanındaki örnek dilekçeleri doldurup idareye teslim ediyorum. O kutuları açmaları uzun zaman alabiliyor. O gün içinde arayıp beni dinleyip buldukları çözümü bildiriyorlar genellikle. İllaki şikayet etmek olmasa da öneride bulanabilirsiniz.zamanım olmazsa ya da yöneticilere güvenim yoksa alo 184ü arıyorum yine onlar da şikayeti kaydedip hemen ardından dönüş yapıyorlar. Yapılan işlemleri tek tek bildiriyorlar. Bu zamana kadar sağlık konusunda bimer cimer kullanmadım ama sonuç alınamazsa kullanılabilir. Ben genellikle doktorların yanındaki sekreterlerle ya da hasta kabuldeki çalışanlarla sorun yaşıyorum. Bi de kan almada stajyerlere deney tahtası olmak istemiyorum.. Gerçekten özellikle gidip gösterdiği ilgi için teşekkür ettiğim ödüllendirilmeli dediğim insanlarla da karşıl

Bende aynı sorunu yaşıyorum doktorlarla bi sorun yok ama sekreter yada hasta kabul dekilerin burnu büyük tavırları beni çileden çıkarıyo

Merhaba kızlar ben de 12+1 hamileyim bayadır takip ediyorum bugün yazmak nasip oldu. Gebelikte hemoroid sorunu yaşayan var mi baya bir sıkıntıdayım da

Merhaba kızlar ben de 12+1 hamileyim bayadır takip ediyorum bugün yazmak nasip oldu. Gebelikte hemoroid sorunu yaşayan var mi baya bir sıkıntıdayım da
ben başlarda çok çektim canım. Sürekli kabızdım o da çok zorluyodu. Doktorum şurup verdi kabızlık için hemoroid te geçti. Kabızlığın geçmesi için neler neler denedim. Ben sonradan acı yemenin beni rahatlattığını keşfettim. Doktorum da aşırı yemediğin sürece sorun yok dedi. Şimdi çok şükür her gün rahatça tuvalete çıkıyorum

kızlar ben bildiğiniz yanıyorum ya duramıyorum sıcak basıyo bunalıyorum. Eşim bile diyo kalorifer gibisin etrafına sıcaklık yayıyosun diye. Ilık duş alıyorum ama yarım saat sonra yine aynı. Sizde var mı aynı sorun nasıl çözüm buluyosunuz yoksa ben yakında ericem

işin ilginç kısmı yediklerime çok dikkat ediyorum hiç kabız değilim alafranga tuvalet beni tetikliyor diye düşünüyorum. Bir de ilk gebeliğim düşük olmuştu o yüzden doktora gitmeye korkuyorum ilaç verir diye

Bende de durum aynı ayaklarım özellikle yanıyor jel buzu önce havluya sarıp ayaklarima alıyorum gece öyle uyuyabiliyorum.

Kızlar bende besin zehirlenmesi gibi bişey oldu galiba acayip bi ishal ve bulantım var. Çok sıkıntı olursa acile gidicem ama ishal yaşayan var mı yakın zamanda? Bi arkadaşım yediğini bebek beğenmezse ishal olursun demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Ama devam ederse yarın doktora gidicem

Ben de bu sabahtan beri öyleyim. Mikrop kaptım herhalde diye düşündüm, Ankara'da salgın var inşallah öyle değildir. Geçmezse ben de yarın gideceğim doktora

Ayni problem bende de var ağlıyorum
Artik hic bi şekilde rahat degilim klima bile fayda etmiyo.7/24 açık

ben acile gittim kendimi kötü hissedince. Enfeksiyon çıktı kanda bir de dizanteri dedi acildeki doktor. Sadece serum taktılar ama yarın bi dahiliye doktoruna randevu aldım

Çok geçmiş olsun canım Allahım hamilelikte olmadık şeyler çıkıyor sen nerden buldun da kaptın dizanteriyi.. Yarın bizi de bilgilendir canım bir de verdikleri ilaç ne olursa oldun kadın doğuma sormadan içme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…