- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Kasık agrılarım cok olunca doktorum idrar testi istedi sonucta sadece kafama takilan bol miktarda epitel cumrtesi gostercem bebegi zarar vericek birsey degildir insallah bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar.
Cnm cevap verdiğin icin çok teşekkür ederim insallah olmaz birsey .Geçmiş olsunbol epitel olması idrar yolu enfeksiyonu belirtisi diye biliyorum. Çook ilerleyip kanına geçmediği sürece bebise bir zararı yokmuş. Antibiyotik verir ben de kullandım daha önce. Bol bol su ic ilaçtan daha etkili oluyor idrar yolu enfeksiyonunda.
aa geçmiş olsun canım. Bende çok sık çarpıntı oluyo özellikle akşamları. Bende sıcak ve yorgunluktan herhalde diyodum. Su içmekte çok önemliymiş. Kan iyice sulandığı için damarlarda dolaşımı daha kolay oluyomuş. Ama bazen kalbim tüm vücudumda atıyo resmen o kadar sallıyo. Allah kolaylık versin hepimize inşallahCanim sana mesaj attıktan sonra tekrar carpintim oldu. Bol bol tuz atıp yemek yedim tuzlu ayran içtim maden suyu içtim su içtim yok carpintim geçmedi. Acile gittim. O kadar tuzdan sonra tansiyon 9a 5ti hala. Ama korkulacak bir şey yokmuş. En sevdiğimiz acil doktoru vardı tatlı trabzon şivesiyle güzelce anlattı.
Hamilelikte kanımız yüzde elli artiyormus kalbimiz pompalamakta zorluk cekebiliyormus. Böyle durumlarda çarpıntı yapıyormuş tansiyonumuzu yükseltmek için. Ayrica sicaklar hamilelikte genişleyen damarlarimizi daha da genisletiyormus bu da tansiyon düşüklüğünün diğer nedenleri arasindaymis. Carpintin olduğunda tuzlu ye su iç dinlen dedi.
Canim sende çarpıntı olduğunda tansiyonunu ölçtür düşük mu yüksek mi bir baktir. Yüksek tansiyon tehlikeliymis Allah korusun
Benimde ilk bebeğim canım tüm aşamalar heyecan veriyor bana da tabi farklılıklar tedirgin de edebiliyor.EVEt canım ilk olucaak insallaaah senin?
Geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz..Kasık agrılarım cok olunca doktorum idrar testi istedi sonucta sadece kafama takilan bol miktarda epitel cumrtesi gostercem bebegi zarar vericek birsey degildir insallah bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar.
Bende hep bunu düşünüyorum cnm yazın daha ağır olsak daha zor olurdu..aynen bende de çarpıntı oluyo. Nemli hava daha zor insan nefes alamıyo. Burası en azından kuru sıcak. Neyseki Allah izin verirse kış annesi olucaz :)
Geçmiş olsun canım burda nem var deniz yok sanki deniz avantaj gibi geldi..Canim sana mesaj attıktan sonra tekrar carpintim oldu. Bol bol tuz atıp yemek yedim tuzlu ayran içtim maden suyu içtim su içtim yok carpintim geçmedi. Acile gittim. O kadar tuzdan sonra tansiyon 9a 5ti hala. Ama korkulacak bir şey yokmuş. En sevdiğimiz acil doktoru vardı tatlı trabzon şivesiyle güzelce anlattı.
Hamilelikte kanımız yüzde elli artiyormus kalbimiz pompalamakta zorluk cekebiliyormus. Böyle durumlarda çarpıntı yapıyormuş tansiyonumuzu yükseltmek için. Ayrica sicaklar hamilelikte genişleyen damarlarimizi daha da genisletiyormus bu da tansiyon düşüklüğünün diğer nedenleri arasindaymis. Carpintin olduğunda tuzlu ye su iç dinlen dedi.
Canim sende çarpıntı olduğunda tansiyonunu ölçtür düşük mu yüksek mi bir baktir. Yüksek tansiyon tehlikeliymis Allah korusun
Sagol cnm insallah .Geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz..
Rabbim kolaylıklar versin bize canımm aynen aynı duygular iççndeyizBenimde ilk bebeğim canım tüm aşamalar heyecan veriyor bana da tabi farklılıklar tedirgin de edebiliyor.
Canım ben çankırıdayım ankaraya gidip geliyorum iki saat arası sıkıntı olmuyor Allaha şükür. Koltuğu hafif yatırıyorum öyle gidiyorum. Üç saatten fazla yol olursa yarım saat mola ver demişti doktorum. Mola verirsin sıkıntı olmazKızlar yakında otobus yolculuğu ya da yolculuk yapan oldu mu çok yakın arkadaşımın düğünü var ankaraya 1 saat mesafede ankara burası arası da 3 saat yaklaşık 4-5 saatlik bir yolculuk olacak hayırlısıyla.. gitmeyi istiyorum ama az da olsa korkuyorum da..
inşallah canım öncedende bir düşüğüm olunca insan acaba diyor. gerçi iki hamileliğim epey farklı.. 1 saat sonra bir mola var sonra 2 saat yolculuk ve mola sonrada 1 saat yolculuk molalı bir yol yani.. Rabbim korusun meleğimi..Canım ben çankırıdayım ankaraya gidip geliyorum iki saat arası sıkıntı olmuyor Allaha şükür. Koltuğu hafif yatırıyorum öyle gidiyorum. Üç saatten fazla yol olursa yarım saat mola ver demişti doktorum. Mola verirsin sıkıntı olmaz
Amin canım beniminşallah canım öncedende bir düşüğüm olunca insan acaba diyor. gerçi iki hamileliğim epey farklı.. 1 saat sonra bir mola var sonra 2 saat yolculuk ve mola sonrada 1 saat yolculuk molalı bir yol yani.. Rabbim korusun meleğimi..
inşallah canım çok sağol.. albümin e baktım yüksek tansiyonla beraber tehlikeli yazıyor. tansiyonumu ölçtürdüm 11/5 çıktı.. inşallah sıkıntı olmaz.. Rabbim korusunAmin canım benimbenim de aralıkta bi kaybım var Rabbim bunları bize bağışlasın inşallah ama bunda ilki gibi pek kasmıyorum kendimi daha rahatım inşallah bu sefer miniklerimizi kucağımızda göreceğiz dinlene dinlene gidersen inşallah bişeycik olmaz
Canım ben 1 ayda toplam 4 kere 10 saat tolculuk yaptım bi tanesi otobüs diğerleri arabamızla. Şükür birşey olmadıKızlar yakında otobus yolculuğu ya da yolculuk yapan oldu mu çok yakın arkadaşımın düğünü var ankaraya 1 saat mesafede ankara burası arası da 3 saat yaklaşık 4-5 saatlik bir yolculuk olacak hayırlısıyla.. gitmeyi istiyorum ama az da olsa korkuyorum da..
Sıcaklar istanbulda da iyice bunaltıcı oldu. Sokaga çıkıp iki adım atınca nefes nefese kaliyorum çarpıntım oluyo. Sizlerden de aynı sikayetleri duyunca rahatladim biraz yoksa bi kalp doktoruna mi gorunsem acaba diyodum. Bide tansiyonum genelde hep cok düşük. Doktorum düşük tansiyonun daha iyi olduğunu söylüyor ama oda bende halsizlik yapıyo sanırım. Iyiki kış annesi olacağız kızlar. Kuzenim eylulde dogum yapicak evden çıkamıyo klima altında oturuyo bütün gün. Sürekli
sen çok şanslısın diyo
Alışverişlere başladınız mı yavaş yavaş? Burda aldığımız seyleri de birbirimizle paylassak cok yararli olur hepimiz için