Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kasık agrılarım cok olunca doktorum idrar testi istedi sonucta sadece kafama takilan bol miktarda epitel cumrtesi gostercem bebegi zarar vericek birsey degildir insallah bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar.

Geçmiş olsunbol epitel olması idrar yolu enfeksiyonu belirtisi diye biliyorum. Çook ilerleyip kanına geçmediği sürece bebise bir zararı yokmuş. Antibiyotik verir ben de kullandım daha önce. Bol bol su ic ilaçtan daha etkili oluyor idrar yolu enfeksiyonunda.

Cnm cevap verdiğin icin çok teşekkür ederim insallah olmaz birsey .

aa geçmiş olsun canım. Bende çok sık çarpıntı oluyo özellikle akşamları. Bende sıcak ve yorgunluktan herhalde diyodum. Su içmekte çok önemliymiş. Kan iyice sulandığı için damarlarda dolaşımı daha kolay oluyomuş. Ama bazen kalbim tüm vücudumda atıyo resmen o kadar sallıyo. Allah kolaylık versin hepimize inşallah

Kasık agrılarım cok olunca doktorum idrar testi istedi sonucta sadece kafama takilan bol miktarda epitel cumrtesi gostercem bebegi zarar vericek birsey degildir insallah bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar.
Geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz..

Geçmiş olsun canım burda nem var deniz yok sanki deniz avantaj gibi geldi..

Arkadaşlar ben istanbulun pendik ilçesindeyim.Aranızda bölge hastanesine giden varmı?Ya da tanıdıklarından giden falan Doktorumu değiştirmek istiyorum tavsiye ihtiyacım var?

Kızlar yakında otobus yolculuğu ya da yolculuk yapan oldu mu çok yakın arkadaşımın düğünü var ankaraya 1 saat mesafede ankara burası arası da 3 saat yaklaşık 4-5 saatlik bir yolculuk olacak hayırlısıyla.. gitmeyi istiyorum ama az da olsa korkuyorum da..

Canım ben çankırıdayım ankaraya gidip geliyorum iki saat arası sıkıntı olmuyor Allaha şükür. Koltuğu hafif yatırıyorum öyle gidiyorum. Üç saatten fazla yol olursa yarım saat mola ver demişti doktorum. Mola verirsin sıkıntı olmaz

inşallah canım öncedende bir düşüğüm olunca insan acaba diyor. gerçi iki hamileliğim epey farklı.. 1 saat sonra bir mola var sonra 2 saat yolculuk ve mola sonrada 1 saat yolculuk molalı bir yol yani.. Rabbim korusun meleğimi..

Amin canım benim benim de aralıkta bi kaybım var Rabbim bunları bize bağışlasın inşallah ama bunda ilki gibi pek kasmıyorum kendimi daha rahatım inşallah bu sefer miniklerimizi kucağımızda göreceğiz dinlene dinlene gidersen inşallah bişeycik olmaz

inşallah canım çok sağol.. albümin e baktım yüksek tansiyonla beraber tehlikeli yazıyor. tansiyonumu ölçtürdüm 11/5 çıktı.. inşallah sıkıntı olmaz.. Rabbim korusun

Canım ben 1 ayda toplam 4 kere 10 saat tolculuk yaptım bi tanesi otobüs diğerleri arabamızla. Şükür birşey olmadı

Sıcaklar istanbulda da iyice bunaltıcı oldu. Sokaga çıkıp iki adım atınca nefes nefese kaliyorum çarpıntım oluyo. Sizlerden de aynı sikayetleri duyunca rahatladim biraz yoksa bi kalp doktoruna mi gorunsem acaba diyodum. Bide tansiyonum genelde hep cok düşük. Doktorum düşük tansiyonun daha iyi olduğunu söylüyor ama oda bende halsizlik yapıyo sanırım. Iyiki kış annesi olacağız kızlar. Kuzenim eylulde dogum yapicak evden çıkamıyo klima altında oturuyo bütün gün. Sürekli
sen çok şanslısın diyo
Alışverişlere başladınız mı yavaş yavaş? Burda aldığımız seyleri de birbirimizle paylassak cok yararli olur hepimiz için

Cinsiyeti öğrenince bir hatıra kalsın dedik ama 6 aylık aldık bebeğin cinsiyeti değişirse hediye veririz birine :) başka sayfalarda görüyorum bebek arabaları beşikler şimdiden alanlar odalar yapanlar var ama bence çoookk erken. Kıyafeti ağırlıklı olarak doğduktan sonra alacağım. Bebek kaç kilo dogacak ona gore alırım. Hem bir sürü hediye de geliyor. Beşiği son ay alacağım. bebek arabası ana kucağı taşıma koltuğu kanguru vb... doğduktan sonra arkadaşların kullandıklarını denedikten sonra alırım. Bunları alıp da hiç kullanmayan arkadaşlar var. Bazı bebekler bu tip araçlarda durmayabiliyor. Çok hevesleniyorum ama mantık ağır basıyor

Eklentiler

• WP_20170810_08_45_22_Pro.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 29
Bi arkadaşım doğum yaptı ona hediye alırken eşimle kaptırdık bizim bebişe de bi kaç şey aldık :) ama büyük alışveriş için erken gibi geliyo. Zaten kış bebeği olacak bizimkiler ama bi çok yerde yazlık ürünler var hala. Yenidoğan çok kullanılmıyo diyo çoğu kişi hemen büyüdüğü için. Bende neyi ne kadar alman lazım bilmiyorum. O yüzden biraz daha bekleyelim dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…