Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım içilen su, iyi yıkanmayan meyve sebze gibi şeylerle bulaşabiliyomuş. Doktorumla konuştum bugün ilaç yazarlarsa bana sormadan sakın içme dedi. Yarın dahiliyeye gideyim daha ayrıntılı yazarım size de. Sakınan göze çöp batar misali biraz akışına bırakmak lazım sanırım

ben acile gittim kendimi kötü hissedince. Enfeksiyon çıktı kanda bir de dizanteri dedi acildeki doktor. Sadece serum taktılar ama yarın bi dahiliye doktoruna randevu aldım
Bendede aynı sorun var eşimdede ankarada genel salgın varmış sizin orası neresi bilmiyorum tabi. Bişey yapamayız dedi doktor bi serum takabiliriz dedi eşim de antibiyotik kullanıyo

Bendede aynı sorun var eşimdede ankarada genel salgın varmış sizin orası neresi bilmiyorum tabi. Bişey yapamayız dedi doktor bi serum takabiliriz dedi eşim de antibiyotik kullanıyo
canım ben diyarbakırdayım. Eşim de gece pert oldu. Dün doktor bişey yapamayız diye serum takıp gönderecekti beni zorla tahlil yaptırdım. Amipli dizanteri çıktı. İnternetten baktığım kadarıyla tedavisi gerekiyormuş ve ilaç verilebiliyomuş hamilelere. Şimdi dahiliyeye gidiyorum yine öğrendiklerimi haber veririm size

Dün akşamdan beri hastanedeyiz resmen. En son kendi doktoruma göründüm rahatladım. İshal için ilaç verdiler mutlaka eşinde kullansın dedi 2 doktorda. Amipli olmasaydı kendi kendine geçmesi beklenebilirmiş ama bunda mutlaka ilaç gerekiyo dediler. Hatta kendi doktoruma söylendim nereden bulduk bunu diye, o da bu mevsimde sık karşılaştığımız bi durum sıkıntı yapma dedi. Umumi tuvaletler, iyi yıkanmayan sebze meyze, çeşme sularının içilmesi ya da dışarıdan yediğimiz herhangi bir yiyecek sebep olabilirmiş.
Bebişe gelirsek koccaman olmuş 280 gram 21 cm olmuş. 20.haftaya daha yakınsın dedi. Bi geriden geliyoruz bi ileriden gidiyoruz :) doktor özellikle tembihledi kızlar uzun süren ishalleri sakın ihmal etmeyin. Ben ilk günden koşup gittim korkumdan ama uzun sürerse mutlaka gitmek gerekliymiş

çok geçmiş olsunnn, biz antepteyken geçirmiştik öyle, o yüzden biliyorum çok zor, çok ağrı kramp yapar, dikkat et kendine, bol su iç.
Ben bugün sanki biraz daha iyiyim, sanki üşütmüşüm gibi, bakalım toparlanacak gibi:)

aman inşallah geçmiştir seninde :) cidden zor karnıma ağrı giriyo bi anda çok korktum o yüzden bebeğe bişey olursa diye. Allah korusun hepimizi

Çok geçmiş olsun maşallah bebise de ilk baslarda korkuyordum bizimki de bi ileride bir geride cikiyordu.. bakalım bizim bebisimiz nasilmis cumaya randevum var gecende ben de iki gun ishal olmustum ama magnezyumu da ac karnına kullaninca ishal yapıyormuş. Ben de çok korkmuştum.

hadi inşallah güzel haberlerle gel sende :) başlarda kabızlık çektiğimde magnezyum vermişti doktor sonrada kramplar için veriliyomuş. Bende ne çektiysem bağırsaklarımdan çekmişim bi kabız bi ishal

Kızlar boğazlarım çok fena bu seferde tutkunurken çok acıyo. Balla zencefil karıştırdım sabahtan beri aralıklarla yiyorum ama fayda etmedi başka tavsiyesi olan var mı

İlginç olmuş canım bende acı yenmemesi öneriliyor diye düşünürdüm

Havalar da sıcak ya kan hacmimiz artınca oluyordur belki.. benim de çok sıcak olunca ayaklarım şişiyor hemen

Geçmiş olsun cnm

canım bugün bende doktora gittim ayaklarım şişiyordu. bende de enfeksiyon çıktı ama yanma vs hissetmedim doktor o zaman ilaç vermeyeyim dedi inşallah geçer..

Kızlar boğazlarım çok fena bu seferde tutkunurken çok acıyo. Balla zencefil karıştırdım sabahtan beri aralıklarla yiyorum ama fayda etmedi başka tavsiyesi olan var mı
bende genelde limon bal yada zencefil bal alırım cnm ılık süt iç istersen birde.. balla tereyağ karışımı duymuştum ama o öksürük içindi sanırım ben hiç denemedim

Canım senin ishalin devam ediyor mu hala? Doktorun ilaç da vermemişti galiba. Başka doktora da mı sorsan antibiyotiksiz geçmeyecek gibi enfeksiyonun.. Sirkeyi suyla karıştırıp gargara yapmayı da dene. Çok geçmiş olsun.

canım bugün bende doktora gittim ayaklarım şişiyordu. bende de enfeksiyon çıktı ama yanma vs hissetmedim doktor o zaman ilaç vermeyeyim dedi inşallah geçer..
idrar yolu enfeksiyonu mu canım seninki? Çok dikkat ediyorum umumi tuvalete girmemeye çalışıyorum ama çalışırken mümkün değil işte. Sende çalışıyosun diye hatırlıyorum. Bi arkadaşım 24. Haftasında şu an mantar çıktı onda da. Allah korusun hepsi ayrı sıkıntı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…