canım içilen su, iyi yıkanmayan meyve sebze gibi şeylerle bulaşabiliyomuş. Doktorumla konuştum bugün ilaç yazarlarsa bana sormadan sakın içme dedi. Yarın dahiliyeye gideyim daha ayrıntılı yazarım size de. Sakınan göze çöp batar misali biraz akışına bırakmak lazım sanırımÇok geçmiş olsun canım Allahım hamilelikte olmadık şeyler çıkıyor sen nerden buldun da kaptın dizanteriyi.. Yarın bizi de bilgilendir canım bir de verdikleri ilaç ne olursa oldun kadın doğuma sormadan içme
Bendede aynı sorun var eşimdede ankarada genel salgın varmış sizin orası neresi bilmiyorum tabi. Bişey yapamayız dedi doktor bi serum takabiliriz dedi eşim de antibiyotik kullanıyoben acile gittim kendimi kötü hissedince. Enfeksiyon çıktı kanda bir de dizanteri dedi acildeki doktor. Sadece serum taktılar ama yarın bi dahiliye doktoruna randevu aldım
canım ben diyarbakırdayım. Eşim de gece pert oldu. Dün doktor bişey yapamayız diye serum takıp gönderecekti beni zorla tahlil yaptırdım. Amipli dizanteri çıktı. İnternetten baktığım kadarıyla tedavisi gerekiyormuş ve ilaç verilebiliyomuş hamilelere. Şimdi dahiliyeye gidiyorum yine öğrendiklerimi haber veririm sizeBendede aynı sorun var eşimdede ankarada genel salgın varmış sizin orası neresi bilmiyorum tabi. Bişey yapamayız dedi doktor bi serum takabiliriz dedi eşim de antibiyotik kullanıyo
çok geçmiş olsunnn, biz antepteyken geçirmiştik öyle, o yüzden biliyorum çok zor, çok ağrı kramp yapar, dikkat et kendine, bol su iç.Dün akşamdan beri hastanedeyiz resmen. En son kendi doktoruma göründüm rahatladım. İshal için ilaç verdiler mutlaka eşinde kullansın dedi 2 doktorda. Amipli olmasaydı kendi kendine geçmesi beklenebilirmiş ama bunda mutlaka ilaç gerekiyo dediler. Hatta kendi doktoruma söylendim nereden bulduk bunu diye, o da bu mevsimde sık karşılaştığımız bi durum sıkıntı yapma dedi. Umumi tuvaletler, iyi yıkanmayan sebze meyze, çeşme sularının içilmesi ya da dışarıdan yediğimiz herhangi bir yiyecek sebep olabilirmiş.
Bebişe gelirsek koccaman olmuş 280 gram 21 cm olmuş. 20.haftaya daha yakınsın dedi. Bi geriden geliyoruz bi ileriden gidiyoruz :) doktor özellikle tembihledi kızlar uzun süren ishalleri sakın ihmal etmeyin. Ben ilk günden koşup gittim korkumdan ama uzun sürerse mutlaka gitmek gerekliymiş
aman inşallah geçmiştir seninde :) cidden zor karnıma ağrı giriyo bi anda çok korktum o yüzden bebeğe bişey olursa diye. Allah korusun hepimiziçok geçmiş olsunnn, biz antepteyken geçirmiştik öyle, o yüzden biliyorum çok zor, çok ağrı kramp yapar, dikkat et kendine, bol su iç.
Ben bugün sanki biraz daha iyiyim, sanki üşütmüşüm gibi, bakalım toparlanacak gibi:)
Evet Allah korusun hem anneleri hem bebişleri:) en kısa zamanda toparlanırsın inşallah:)aman inşallah geçmiştir seninde :) cidden zor karnıma ağrı giriyo bi anda çok korktum o yüzden bebeğe bişey olursa diye. Allah korusun hepimizi
Dün akşamdan beri hastanedeyiz resmen. En son kendi doktoruma göründüm rahatladım. İshal için ilaç verdiler mutlaka eşinde kullansın dedi 2 doktorda. Amipli olmasaydı kendi kendine geçmesi beklenebilirmiş ama bunda mutlaka ilaç gerekiyo dediler. Hatta kendi doktoruma söylendim nereden bulduk bunu diye, o da bu mevsimde sık karşılaştığımız bi durum sıkıntı yapma dedi. Umumi tuvaletler, iyi yıkanmayan sebze meyze, çeşme sularının içilmesi ya da dışarıdan yediğimiz herhangi bir yiyecek sebep olabilirmiş.
Bebişe gelirsek koccaman olmuş 280 gram 21 cm olmuş. 20.haftaya daha yakınsın dedi. Bi geriden geliyoruz bi ileriden gidiyoruz :) doktor özellikle tembihledi kızlar uzun süren ishalleri sakın ihmal etmeyin. Ben ilk günden koşup gittim korkumdan ama uzun sürerse mutlaka gitmek gerekliymiş
hadi inşallah güzel haberlerle gel sende :) başlarda kabızlık çektiğimde magnezyum vermişti doktor sonrada kramplar için veriliyomuş. Bende ne çektiysem bağırsaklarımdan çekmişim bi kabız bi ishalÇok geçmiş olsun maşallah bebise deilk baslarda korkuyordum bizimki de bi ileride bir geride cikiyordu.. bakalım bizim bebisimiz nasilmis cumaya randevum var gecende ben de iki gun ishal olmustum ama magnezyumu da ac karnına kullaninca ishal yapıyormuş. Ben de çok korkmuştum.
Aramıza hoşgeldinBende 14 şubatta 2. Kez Anne oluyorum inşallah daha cinsiyet belli değil
Amiin canım inşallahSelam kizlar. Bende 14+5 haftalik hamilegim. Umarim hepimiz saglikli guzel bebekleri olur...
Geçmiş olsun cnm hamilelikte mi başladı kabız olmamaya çalışMerhaba kızlar ben de 12+1 hamileyim bayadır takip ediyorum bugün yazmak nasip oldu. Gebelikte hemoroid sorunu yaşayan var mi baya bir sıkıntıdayım da
İlginç olmuş canım bende acı yenmemesi öneriliyor diye düşünürdümben başlarda çok çektim canım. Sürekli kabızdım o da çok zorluyodu. Doktorum şurup verdi kabızlık için hemoroid te geçti. Kabızlığın geçmesi için neler neler denedim. Ben sonradan acı yemenin beni rahatlattığını keşfettim. Doktorum da aşırı yemediğin sürece sorun yok dedi. Şimdi çok şükür her gün rahatça tuvalete çıkıyorum
Havalar da sıcak ya kan hacmimiz artınca oluyordur belki.. benim de çok sıcak olunca ayaklarım şişiyor hemenkızlar ben bildiğiniz yanıyorum ya duramıyorum sıcak basıyo bunalıyorum. Eşim bile diyo kalorifer gibisin etrafına sıcaklık yayıyosun diye. Ilık duş alıyorum ama yarım saat sonra yine aynı. Sizde var mı aynı sorun nasıl çözüm buluyosunuz yoksa ben yakında ericem
Geçmiş olsun cnmKızlar bende besin zehirlenmesi gibi bişey oldu galiba acayip bi ishal ve bulantım var. Çok sıkıntı olursa acile gidicem ama ishal yaşayan var mı yakın zamanda? Bi arkadaşım yediğini bebek beğenmezse ishal olursun demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Ama devam ederse yarın doktora gidicem
canım bugün bende doktora gittim ayaklarım şişiyordu. bende de enfeksiyon çıktı ama yanma vs hissetmedim doktor o zaman ilaç vermeyeyim dedi inşallah geçer..canım içilen su, iyi yıkanmayan meyve sebze gibi şeylerle bulaşabiliyomuş. Doktorumla konuştum bugün ilaç yazarlarsa bana sormadan sakın içme dedi. Yarın dahiliyeye gideyim daha ayrıntılı yazarım size de. Sakınan göze çöp batar misali biraz akışına bırakmak lazım sanırım
bende genelde limon bal yada zencefil bal alırım cnm ılık süt iç istersen birde.. balla tereyağ karışımı duymuştum ama o öksürük içindi sanırım ben hiç denemedimKızlar boğazlarım çok fena bu seferde tutkunurken çok acıyo. Balla zencefil karıştırdım sabahtan beri aralıklarla yiyorum ama fayda etmedi başka tavsiyesi olan var mı
Kızlar boğazlarım çok fena bu seferde tutkunurken çok acıyo. Balla zencefil karıştırdım sabahtan beri aralıklarla yiyorum ama fayda etmedi başka tavsiyesi olan var mı
idrar yolu enfeksiyonu mu canım seninki? Çok dikkat ediyorum umumi tuvalete girmemeye çalışıyorum ama çalışırken mümkün değil işte. Sende çalışıyosun diye hatırlıyorum. Bi arkadaşım 24. Haftasında şu an mantar çıktı onda da. Allah korusun hepsi ayrı sıkıntı iştecanım bugün bende doktora gittim ayaklarım şişiyordu. bende de enfeksiyon çıktı ama yanma vs hissetmedim doktor o zaman ilaç vermeyeyim dedi inşallah geçer..