Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar boğazlarım çok fena bu seferde tutkunurken çok acıyo. Balla zencefil karıştırdım sabahtan beri aralıklarla yiyorum ama fayda etmedi başka tavsiyesi olan var mı
Geçmiş olsunnn... benim bir kocakarı yöntemim var denemek istersen, geçen kış hep yaptım çok da işe yaradı:) 1 soğanı yemeklik doğruyorsun ne kadar ince o kadar iyi. Onu bir kavanoza koyup üzerine bir yemek kaşığı dolusu bal koyuyorsun. 3-4 saat sonra altta bir su birikiyor. Hem soğanın suyu çıkıyor hem de balla karışıyor yani. Sonra soğanları süzüp o kalan suyu günde 3-4 defa yemek kaşığıyla içiyorsun. Bir nevi doğal antibiyotik:)) ben geçen kış çok faydasını gördüm hatta kızım hasta olmamasına rağmen önlem amacıyla akşamları ona da 1 kaşık içirdim:)

evet canım ama doktor bana sık wc çıkma ve yanma varmı dedi yanma yok sık idrar var ama su içince gidiyorum hep dedim ilaç yazmayayım o zaman bol su iç dedi şimdi de acaba yazın mı demeliydim geçmezmi diye içime endişe girdi umumi wc maalesef kullanıyorum klozed kullanmıyorum ama alaturka kullanıyorum dikkat de ediyorum şimdiye kadar sıkıntı olmamıştı inşallah çabuk geçer

İshalim geçti ama boğazlarım şişti bu seferde suyu hep dolaptan içiyorum ondan herlde. Migren var başım ağrıyo dün ateşlendim eşim hemen ıhlamur kaynatıp bal içirdi o az iyi geldi

Bunu benim annem de öksürüğüne çok yapıyo canım tek fayda eden de bu oluyo çok etkili. Ama soğan yiyemiyorum kokusundan bile midem bulanıyo yiyince kusuyorum

canım bildiğim kadarıyla hamilelikte sık idrara çıkmak normal çünkü bebekte baskı yapıyo ve çok su içiyoruz malum yaz ayları. Ama eğer tuvalet ihtiyacı var gibi hissedip tuvalete gittiğinde bişey gelmiyorsa o zaman enfeksiyon olabiliyor. Koku kaşıntı da enfeksiyon belirtisi. Bence seninki gayet normal çünkü bende çok çıkıyorum. Gece 2 kere tuvalete uyanıyorum mesela bebek büyümeye başladığından beri :)

Aynen cnm bende gece kalkıyorum 1-3 arası

Aynen cnm bende gece kalkıyorum 1-3 arası

Cer

Cok gecmis olsun. Bol su ic sen. Insalllah gecer kisa surede.

Göğsünden süt gelen var mi? Yaa sabahlari kalktigimda kiyafetlerim camasirlarim lekeleniyor. Sikinti mi var acaba. Doktoruma soracagim ama randevuma da cok var. Bi tek bende mi oluyor yoksa sizlerde de var mi???

Göğsünden süt gelen var mi? Yaa sabahlari kalktigimda kiyafetlerim camasirlarim lekeleniyor. Sikinti mi var acaba. Doktoruma soracagim ama randevuma da cok var. Bi tek bende mi oluyor yoksa sizlerde de var mi???

aa başkalarından da duymuştum normalmiş diye. ama göğüs ucuna çok dokunmamak gerekiyormuş.. bende niye olmuyor diye düşünüyorum bazen. ilk hamileliğin mi?

merhaba kızlar, aranızda göbek çevresinde ağrısı olan var mı ? Ara ara göbek deliğimin çevresi özellik sağ tarafımda ani giren ağrılar oluşuyor. Cumartesi doktora gidince soracağım ama bunu yaşayan var mı merak ediyorum.

evet bende var. bir kaç haftadır hemde. göbek deliğimin çevresi ya da bir tarafı ağrıyordu hatta acıyordu bazen de kızarıyodu. doktorum büyüyen rahmin göbek deliğini itiyor dedi. normalde daha geç oluyormuş ama benim iç karnım dar olduğundan erken hissetmişim göbek acısını. daha ilerleyen aylarda göbek deliği dışarı pörtlüyormuş

Ben fRKETMEDİM CNM BU kaçıncı hamileliğin onla mı alakalı acaba

o bendede olmaya başladı yataktan hızlı kalkınca sağa sola döndüğümde yada işde masada otururken birden kalkınca kramp gibi bir ağrı oluyor. nette bu haftalarda olabilir gibi okumuştum doktora da bahsettim birşey demedi.

12+4 olduk ikili test için gittik fakat doktor cinsiyet hakkında hiç bişey söylemedi biliyorum erken ama meraklı biriyim kızlar siz en erken ne zaman öğrendiniz

Ben bu topigi yeni gordum arkadaslar.. Bu arada en son kramptan bahsetmissiniz kizlar evet aynisi bende de oluyo su aralar. Doktoruma yazdim bir buyuk kase yogurt ye dedi.

12+4 olduk ikili test için gittik fakat doktor cinsiyet hakkında hiç bişey söylemedi biliyorum erken ama meraklı biriyim kızlar siz en erken ne zaman öğrendiniz

Ben en son gittiğimde 16 küsürde gördük sonunda. Hep bacağını kapıyordu göstermiyordu yine de kesin demedi. Yarın randevum var kesinleşmiş olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…