Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Haklısın sanırım bu doktora da 2-3 kere gittim henüz ama hic rahatsız olmadim şüphe duymadım ışte öbürünün cazibesi de aklımı karıştırıyor. Bu doktora gidiyorum herkes oturmus sirasi gelen giriyor sakin ama diğer doktorun kapısında izdiham var resmen.

Bi de aklima takılan şey doguma gittiğimde benim doktorum mu gelip dogurtuyor yoksa orada nöbetçi olan herhangi bir doktor mu? Üniversite hastanesinde nasıl oluyor acaba?
ben olsam gittiğim doktora devam ederdim. Diğeri daha popüler olduğu içinde insanlar yığılma yapıyo. Benim hastanemde de benzer bir durum var. İkisini de denedim ve bilgili olan her şeyi açıklayıp içimi rahatlatan şu andaki doktorumu değiştirmem. Başka bi arkadaşıma tavsiye ettim ona da benim dr.um asık suratlı geldi halbuki bana baya güler yüzlü. zamanla oluyo galiba. Çok uzattım sonuç olarak içine sineni seç bence boşver diğerlerini :)

ben olsam gittiğim doktora devam ederdim. Diğeri daha popüler olduğu içinde insanlar yığılma yapıyo. Benim hastanemde de benzer bir durum var. İkisini de denedim ve bilgili olan her şeyi açıklayıp içimi rahatlatan şu andaki doktorumu değiştirmem. Başka bi arkadaşıma tavsiye ettim ona da benim dr.um asık suratlı geldi halbuki bana baya güler yüzlü. zamanla oluyo galiba. Çok uzattım sonuç olarak içine sineni seç bence boşver diğerlerini :)

Teşekkür ederim yorumun için aynı doktoruma devam etmeye karar verdim diğeri ilgili ama içeride kalma süresi çok az ve bütün sorularıma cevap verecek zamanı yok. Şuan devam ettiğim doktorun yanında yarım saat kalıyorum nerdeyse. İçime de siniyor dediğin gibi..

Teşekkür ederim yorumun için aynı doktoruma devam etmeye karar verdim diğeri ilgili ama içeride kalma süresi çok az ve bütün sorularıma cevap verecek zamanı yok. Şuan devam ettiğim doktorun yanında yarım saat kalıyorum nerdeyse. İçime de siniyor dediğin gibi..
hangi şehirdesin acaba aynı doktora mı gidiyoruz ki :) benim bahsettiğim diğer doktorda 5 dakika duramıyodum ama şimdiki doktoruma rahat rahat soruyorum :)

Selam kızlar bugün doktora gittik. 2li testimiz tertemiz çıktı şükürler olsun. %99 kız dedi. Herkese söyleyebilirsin, hazırlıklara başlayabilirsin dedi. 4 Yaşında bir oğlum gönlümden geçen hep kızdı. Rabbim de gönlüme göre verdi . Şükürler olsun
Hayırlı evlat olsun cnm inşallah

Merhaba arkadaslarr hemen sizlerlede paylaşalım daha önce bahsetmistim kız süphelerimiz var diye bugün cinsiyet iççn doktora gittikkk bizim minnak kızmıs meğer diğer kontrolde ondan göstermemiş rabbim nasip ederse kızımız olucak cok şükür cok ama cok mutluyuz babası da bende uctuk havalara sağlıkla gelsin tüm minnaklar

Merhaba arkadaslarr hemen sizlerlede paylaşalım daha önce bahsetmistim kız süphelerimiz var diye bugün cinsiyet iççn doktora gittikkk bizim minnak kızmıs meğer diğer kontrolde ondan göstermemiş rabbim nasip ederse kızımız olucak cok şükür cok ama cok mutluyuz babası da bende uctuk havalara sağlıkla gelsin tüm minnaklar
ne güzel canım Rabbim sağlıkla kavuştursun ilk bebeğiniz mi?

Kızlar eşim kusuyo ve ishali vardı. Bugün gittik hastaneye idrarında ve kanında ciddi enfeksiyon çıktı. Bendede ishal var ama gitsem bile ilaç içemicem diye gitmiyorum. Kararsız kaldım size soruyum diye :110:

Kızlar eşim kusuyo ve ishali vardı. Bugün gittik hastaneye idrarında ve kanında ciddi enfeksiyon çıktı. Bendede ishal var ama gitsem bile ilaç içemicem diye gitmiyorum. Kararsız kaldım size soruyum diye :110:
canım bence git. Hamilelikte ishal iyi değil enfeksiyon hiç değil. Ben de ishal olmuştum test yapıldı neyseki enfeksiyon çıkmadı. Çıksa bile kullanabileceğin ilaç veriyo doktor

alışkın değilim bu kadar sıcağa gerçekten çok fazla 50yi geçiyo son zamanlarda. Ama neyseki nem yok. Çalışırken çok zor yoksa evde olsam klimanın altından kalkamam sanırım :)

Allah yardım etsin ben de iki gündür fena oluyorum deniz kenarindayim nemden nefes alamıyoruz yüzmeye bile inemiyorum cam pencere acamiyoruz valla. Vampir gibi gece dışarıda gündüz evdeyim. Hamilelikte insan ne çok etkileniyormus çarpıntım bile oluyor

Kasık agrılarım cok olunca doktorum idrar testi istedi sonucta sadece kafama takilan bol miktarda epitel cumrtesi gostercem bebegi zarar vericek birsey degildir insallah bu konuda bilgisi olan varmi arkadaslar.

Bi arkadasım da öle oldu idrarında enfeksiyon cıktı canım doktor buzcopan muniral şase tek içimlik bi ilac gibi bisi verdi bide progestoron onları kullandı gectı bu ilaclar zarar vermiyor cocuğa doktor öle demişti.gecmiş olsuj buarada

Allah yardım etsin ben de iki gündür fena oluyorum deniz kenarindayim nemden nefes alamıyoruz yüzmeye bile inemiyorum cam pencere acamiyoruz valla. Vampir gibi gece dışarıda gündüz evdeyim. Hamilelikte insan ne çok etkileniyormus çarpıntım bile oluyor
aynen bende de çarpıntı oluyo. Nemli hava daha zor insan nefes alamıyo. Burası en azından kuru sıcak. Neyseki Allah izin verirse kış annesi olucaz :)

aynen bende de çarpıntı oluyo. Nemli hava daha zor insan nefes alamıyo. Burası en azından kuru sıcak. Neyseki Allah izin verirse kış annesi olucaz :)

Canim sana mesaj attıktan sonra tekrar carpintim oldu. Bol bol tuz atıp yemek yedim tuzlu ayran içtim maden suyu içtim su içtim yok carpintim geçmedi. Acile gittim. O kadar tuzdan sonra tansiyon 9a 5ti hala. Ama korkulacak bir şey yokmuş. En sevdiğimiz acil doktoru vardı tatlı trabzon şivesiyle güzelce anlattı.

Hamilelikte kanımız yüzde elli artiyormus kalbimiz pompalamakta zorluk cekebiliyormus. Böyle durumlarda çarpıntı yapıyormuş tansiyonumuzu yükseltmek için. Ayrica sicaklar hamilelikte genişleyen damarlarimizi daha da genisletiyormus bu da tansiyon düşüklüğünün diğer nedenleri arasindaymis. Carpintin olduğunda tuzlu ye su iç dinlen dedi.

Canim sende çarpıntı olduğunda tansiyonunu ölçtür düşük mu yüksek mi bir baktir. Yüksek tansiyon tehlikeliymis Allah korusun

X