Kizlarrrr sizinle de Paylaşmak istedim hemen
Sabah arabada karnima ve belime giren kramplar yüzünden hastaneye gittim. Herşey yolunda çok şükür. Magnezyum yazdı kramp ve ağrıların sebebi genellikle magnezyum eksikliği oluyor dedi
Bir de biz bişey gördük
Kızımız olacakmış.babası sevinçten yerlere basmıyor
Allahım nasıl hareketliydi sağa sola dönüyor takla atıyor bacaklarını karnına çekip birden ileri sıçrıyor doktor zor ölçtü boyunu. 138 gr olmuş bir hafta öne attı tarihimizi 17 haftaligiz artık.. Bu sefer baştan popoya olcmedi bacağını falan ölçüp hesapladı.
Daha once hareket ettiğini görmüştüm ama hic bu kadar heyecanlı görmemiştim önceden uykucu diyorduk. Ama bu sefer bir saat oturdum dinlendim yemek yedim meyve suyu içtim ise yaradı.
Biz hareketliyken onlarin sallantidan uyudugunu Biz dinlenirken onların hareketlendigini okumuştum doğruymuş
Hayırlı olsun kızlarrRabbim o minik hareketleri hep daim eylesin inşallah sağlıkla büyüsünler yaşasın kızıma arkadaş çoğalıyor bu arada biz kızımıza ismi koyduk Rabbim nasip ederse Hilal olacak
Hayırlı olsun bebişleriniz,cinsiyetler öğreniliyor artık, bir kız da benden listeye ekleyebilirsinizbu sabah doktora gittim kesin kız dedi çooook mutlu olduk
Senin adına cok sevindim annesi dünyalar senindir nasıl anlıyorum seni mutluluğunu cok şükür en son bende cinsiyet görmeye gittğimde öleydi kıpır kıpır amaa bize bş türlü göstermedi yedik su içtik öksürdük dolandık yok bizi maymun etti minnak doktor iyi bi doktor kenik yapısana göre kız oldğunu söledi kızı erkekği yok tabi ama havalara uctum mutluluktan kız gözüyle bakıyoruz bizde cuma günü garanıtye almak için bir daha gidicez bakalım aynımı kalıcak değisicek mi içimdeki ses artık kız diyor Rabbim hayırlı evlat versin sağ salim de yeter
Ozaman bir kız haberi de benden gelsinbu sabah dayanamayıp doktora gittik ve yüzde yüz kız dedi. Cok mutluyum çok
Yok henüz. :) daha önümüzde bol bol zaman var bakalım ne olacak :)
Amiin Allah razı olsunn :) Kızlar bebişler atağa geçti bugün :)
Masallah bayanlar hepinize. Kiz erkek hepside cok mutlu ediyor değilmi. Rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin. Bizim ismimiz meltem olacak muhtemelen
Canım hayırlı olsun. Benim içime doğuyordu senin kızın olacağı :)
Sağolasın canımcok teşekkürler ismi de çok güzelmiş
Bende çalışıyorum cnm bikaç gündür de yoğun biraz sanırım ondan da hissedemiyorum17 haftayı doldurdum ama hala hissetmiyorum hareketlerini. Belki de ben ayırt edemiyorumbir de çalıştığım için haftaiçi hiç dinleyemiyorum kendimi
İnşallah canımİyidir insallah canım kalbini temiz tut korkma hissedersin yine daha cok küçük neticede ben daha hiç hiissedemedim bakalım bu haftadan umutluyum ama inşallah
Doğrudur cnm bende yemekten sonra biraz uzandığımda 1 saat kadar sonra hissetmiştim hareketini.. ertesi gün hep dolaştım işim vardı hissedemedim 2 gündür de işdeyimKizlarrrr sizinle de Paylaşmak istedim hemen
Sabah arabada karnima ve belime giren kramplar yüzünden hastaneye gittim. Herşey yolunda çok şükür. Magnezyum yazdı kramp ve ağrıların sebebi genellikle magnezyum eksikliği oluyor dedi
Bir de biz bişey gördük
Kızımız olacakmış.babası sevinçten yerlere basmıyor
Allahım nasıl hareketliydi sağa sola dönüyor takla atıyor bacaklarını karnına çekip birden ileri sıçrıyor doktor zor ölçtü boyunu. 138 gr olmuş bir hafta öne attı tarihimizi 17 haftaligiz artık.. Bu sefer baştan popoya olcmedi bacağını falan ölçüp hesapladı.
Daha once hareket ettiğini görmüştüm ama hic bu kadar heyecanlı görmemiştim önceden uykucu diyorduk. Ama bu sefer bir saat oturdum dinlendim yemek yedim meyve suyu içtim ise yaradı.
Biz hareketliyken onlarin sallantidan uyudugunu Biz dinlenirken onların hareketlendigini okumuştum doğruymuş
Çok teşekkürler canım benim ve çevremdeki herkesin içine erkek doğuyordukız annesi olarak senin deneyim ve bilgilerine başvuracağız bol bol
Bu ikinci aynı benim doktorum donanım olarak iyi olan tabiki seçmelisn hem seni en başından takibinide kendi doktorun yapıyor senin hkkından bebeğin hkkında daha cok bilgiye sahip .Bence kafanı karıştırma tecrübesine bu zamana kadar olan sana yaklaşımından herhangi bir kuşkun yoksaa kendi doktorunla yola devam et derim tabi benim fikrim canımGünaydın kızlar
Ikilemde kaldim sizin de yorumlarinizi duymak istedim;
Üniversite hastanesinde doğum için iki doktor gozume kestirdim.
Doktorlardan biri çok popüler sıra almak zor ve daha once benim de doktorumdu. Aşırı ilgili ve esprili. Üstelik kocalarla da ilgileniyor konuşuyor. Esim de çok seviyor kendisini.
Diğer doktor su an devam ettiğim. Popüler doktordan daha kıdemliymis yani daha bilgili ve deneyimli oluyor sanirim. Çok guler yüzlü değil ama ters bir insan da değil. Istedigim tüm testleri gerek olmasa da içim rahat etsin diye yaptırdı. Sorduğum bir sürü soruya tek tek güzel cevap verdi. Ama ışte sormazsan da bir şey söylemiyor.
Hangisini seceyim sizce?
Bu ikinci aynı benim doktorum donanım olarak iyi olan tabiki seçmelisn hem seni en başından takibinide kendi doktorun yapıyor senin hkkından bebeğin hkkında daha cok bilgiye sahip .Bence kafanı karıştırma tecrübesine bu zamana kadar olan sana yaklaşımından herhangi bir kuşkun yoksaa kendi doktorunla yola devam et derim tabi benim fikrim canım
Günaydın canım hangisi ile doğumda rahat hissedeceğini düşünüyorsan onu seç bence yine de sen bilirsin..Günaydın kızlar
Ikilemde kaldim sizin de yorumlarinizi duymak istedim;
Üniversite hastanesinde doğum için iki doktor gozume kestirdim.
Doktorlardan biri çok popüler sıra almak zor ve daha once benim de doktorumdu. Aşırı ilgili ve esprili. Üstelik kocalarla da ilgileniyor konuşuyor. Esim de çok seviyor kendisini.
Diğer doktor su an devam ettiğim. Popüler doktordan daha kıdemliymis yani daha bilgili ve deneyimli oluyor sanirim. Çok guler yüzlü değil ama ters bir insan da değil. Istedigim tüm testleri gerek olmasa da içim rahat etsin diye yaptırdı. Sorduğum bir sürü soruya tek tek güzel cevap verdi. Ama ışte sormazsan da bir şey söylemiyor.
Hangisini seceyim sizce?
Gece ise asistanlar oluyor diye duymuştum ama doktora direk sormak gerekHaklısın sanırım bu doktora da 2-3 kere gittim henüz ama hic rahatsız olmadim şüphe duymadım ışte öbürünün cazibesi de aklımı karıştırıyor. Bu doktora gidiyorum herkes oturmus sirasi gelen giriyor sakin ama diğer doktorun kapısında izdiham var resmen.
Bi de aklima takılan şey doguma gittiğimde benim doktorum mu gelip dogurtuyor yoksa orada nöbetçi olan herhangi bir doktor mu? Üniversite hastanesinde nasıl oluyor acaba?
O konuda bilgim yok hastaneye sorsan daha iyi olur özelde mesela doğumun geldiği an doktorun hastanede değilse izinliyse vs extra ücret ödeniyor bu mantıkla yola cıkarsak üniverstede kim varsa o sanırım müdahele eder gibi geldi ama sen onu arastır
Gece ise asistanlar oluyor diye duymuştum ama doktora direk sormak gerek