- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
günaydın canım. Bende de alerji var burun spreyi kullanıyodum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum. Hapşırırken çok dikkatli olmaya çalışıyorum kasıyorum resmen kendimi. Çünkü en başından beri kendimi serbest bırakıp hapşırırsam kramp giriyo alt göbeğe. İlaç kullanmak istemiyorum ama hapşırık bi tuttu mu arka arkaya geliyor ne yapmak lazım bilemedim.Günaydın kızlar dün gece alerjim tuttu. Hapşırınca karnımın alt tarafı yırtıldı sandım. Çığlık attım kıvrandım. Çok korktuk ya bir şey olmuş mudur? bu sabah yine hapşırıklarla uyanınca alerji hapını kırıp içtim.
Doktorum kullan dedi eczacı arkadaşım kullanma dedi satmadı. Ama ben evdekini almıştım yanıma. Yarım hap içtim. stresten midem bulanıyor. Ne yapmalıyım sizce?
Sonuçta sivilcede çirkinleştiriyo ya ben ona bağladımSivilce için mi diyorsun canım sivilce için duymadım da çirkinleşirmiş diye duydum bende
Ben bu gün lierac aldım doktor ve eczacının önerisi ile.Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başlayan var mı şimdiden ???
günaydın canım. Bende de alerji var burun spreyi kullanıyodum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum. Hapşırırken çok dikkatli olmaya çalışıyorum kasıyorum resmen kendimi. Çünkü en başından beri kendimi serbest bırakıp hapşırırsam kramp giriyo alt göbeğe. İlaç kullanmak istemiyorum ama hapşırık bi tuttu mu arka arkaya geliyor ne yapmak lazım bilemedim.
Kızlar bebişe bişey olsa kanamamız yada ağrımız felan olur dimi? Yani 20 gündür hastaneye gitmiyorum görmüyorum iyi mi nasıl çok merak ediyorum? Sürekli bebişe bakmak istiyorum
Tatildeydim gidemedim şimdi de düğün var ama hafta içi yinede gitcem en azından bi görüyümAyy canım bende çok merak edenlerdenim. Ben en fazla 2 hafta dayanabiliyorum fırsatın varsa çağırmasalar da gidebilirsin
Hayırlısı bakalkmSonuçta sivilcede çirkinleştiriyo ya ben ona bağladım
Hapşırınca banada oluyor alt karnım resmen yırtılıyor gibi benım ilki sezeryan ben ona bağlıyordum ama hiç Doğuda yapmayanlarda da mı oluyor?
Geçmiş olsun cnmLekelenme geçti dr kontrollerimde iyi çok şükür 2 gün sürdu koyu kahve başlayıp sarı renkle bitti. Plasenta aşağıda olduğu için olabiliyormus
İnşallah iyilerdir cnm bende şimdi onu düşünüyordum ben hafiften hareketlerini hissediyordum dünden beri hissetmedim yaKızlar bebişe bişey olsa kanamamız yada ağrımız felan olur dimi? Yani 20 gündür hastaneye gitmiyorum görmüyorum iyi mi nasıl çok merak ediyorum? Sürekli bebişe bakmak istiyorum
Hareketlerini hissedip takip edebiliyorsan ne mutlu ben hissesemşyorım henüz uani birsey hissesiyorum ama bebeğin hareketi olup olmadığından emin değilim işteİnşallah iyilerdir cnm bende şimdi onu düşünüyordum ben hafiften hareketlerini hissediyordum dünden beri hissetmedim ya
.İnşallah iyilerdir cnm bende şimdi onu düşünüyordum ben hafiften hareketlerini hissediyordum dünden beri hissetmedim ya
_myth_ nasılsın fındık başladı mı?
BEnde cuma gidicem doktor erkenden anlıyomuş inşallah bizimkinide bilir Ben hissediyorum kız ama yine de bişeyler almak için garantiye alıyımHayırlısı bakalkmBen Çarşamba gidicem doktora cinsiyeti söyler mi bakalım