Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Günaydın kızlar dün gece alerjim tuttu. Hapşırınca karnımın alt tarafı yırtıldı sandım. Çığlık attım kıvrandım. Çok korktuk ya bir şey olmuş mudur? bu sabah yine hapşırıklarla uyanınca alerji hapını kırıp içtim.

Doktorum kullan dedi eczacı arkadaşım kullanma dedi satmadı. Ama ben evdekini almıştım yanıma. Yarım hap içtim. stresten midem bulanıyor. Ne yapmalıyım sizce?

Bende de sabahları genelde oluyor canım eğer cok kötü arka arkaya hapşırmıyorsan içmemeye çalış bence ama dayanamıcak gibiyden doktorunda verdiyse mecbur içicen

günaydın canım. Bende de alerji var burun spreyi kullanıyodum ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanmıyorum. Hapşırırken çok dikkatli olmaya çalışıyorum kasıyorum resmen kendimi. Çünkü en başından beri kendimi serbest bırakıp hapşırırsam kramp giriyo alt göbeğe. İlaç kullanmak istemiyorum ama hapşırık bi tuttu mu arka arkaya geliyor ne yapmak lazım bilemedim.

Kızlar bebişe bişey olsa kanamamız yada ağrımız felan olur dimi? Yani 20 gündür hastaneye gitmiyorum görmüyorum iyi mi nasıl çok merak ediyorum? Sürekli bebişe bakmak istiyorum

Ben de korktum da doktora sordum canım o kadar fazla hapşırmak tehlikeli ilacını kullan dedi. Ben de üst üste hapşırıyorum bazen burnum gözüm de akıyor. Hamile kaldıktan sonra çoğaldı normalde seyrek tutardı. Doktoruma güvenmeyi seçiyorum valla yarım allerset aldım çok rahat ettim. Her gün olmasa da kötü olduğum günler kullanacağım. Progestanla birlikte alırsan dikkat et valla tüm gün duvarlardan tutanarak yürüdüm sarhoş etti.

Kızlar bebişe bişey olsa kanamamız yada ağrımız felan olur dimi? Yani 20 gündür hastaneye gitmiyorum görmüyorum iyi mi nasıl çok merak ediyorum? Sürekli bebişe bakmak istiyorum

Ayy canım bende çok merak edenlerdenim. Ben en fazla 2 hafta dayanabiliyorum fırsatın varsa çağırmasalar da gidebilirsin

İnşallah iyilerdir cnm bende şimdi onu düşünüyordum ben hafiften hareketlerini hissediyordum dünden beri hissetmedim ya

İnşallah iyilerdir cnm bende şimdi onu düşünüyordum ben hafiften hareketlerini hissediyordum dünden beri hissetmedim ya
Hareketlerini hissedip takip edebiliyorsan ne mutlu ben hissesemşyorım henüz uani birsey hissesiyorum ama bebeğin hareketi olup olmadığından emin değilim işte

.
İnsan gercekten 2 haftadan fazla ara girince korkuyor bende tedirgin oluyorum hemen. Rabbimize emanetler dua etmekten baska birsey gelmez elimizden inşşallah sağ salim kavusucaz mucizelerimize dua edelim birbirimize devamlı bu yolda bizi bizden daha iyi anlayan yok çünkü abartısız olarak hemde.

_myth_ nasılsın fındık başladı mı?

Çok şükür iyiyim canım. Fındık daha başlamadı. 15 inden sonra başlar genelde ama köy zaten her türlü yoğun oluyor. Fındık dışında sebze falan da var. Bahçe işi bitmiyor yani.
Sen nasılsın? Siz başladınız mı fındığa?Alerjin artmış herhalde. Hamilelikte artıyor galiba. Benim normalde alerjim yok ama hamilelikte ben de çok hapşırıyorum. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…