Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hareketlerini hissedip takip edebiliyorsan ne mutlu ben hissesemşyorım henüz uani birsey hissesiyorum ama bebeğin hareketi olup olmadığından emin değilim işte
İşyerinde biraz gergin bir durum oldu o anda göbek atımda kelebek kanat çırpınışı gibi oldu sonra akşam yemek yedikten 1 saat sonra falan oluyordu bazende çok acıkınca.. ama dünden beri hiç yok tepki.. inşallah herşey yolundadır..

İyidir insallah canım kalbini temiz tut korkma hissedersin yine daha cok küçük neticede ben daha hiç hiissedemedim bakalım bu haftadan umutluyum ama inşallah

Çok sağol canım doğdum doğalı alerjik bir insanım yiyecek toz ilaç kırmızı bileklikliyim.. Hamilelikte bazısı azaldı bazısı arttı.

Sana da kolay gelsin köy işi zor. Burada 3-4 gündür topluyorlar eşim yardım ediyor ben evde oturuyorum. Yarın da dönüyorum evime inşallah. Buranın serinliğini ve taze doğal yiyeceklerini özleyeceğim. Çok şanslısın.

17 haftayı doldurdum ama hala hissetmiyorum hareketlerini. Belki de ben ayırt edemiyorum bir de çalıştığım için haftaiçi hiç dinleyemiyorum kendimi

Ben de henüz hissetmedim. Gerçi biz 15 haftalığız ama kızım bu haftalarda kıpır kıpırdı. Erkekler tembel oluyor galiba. Oğlumu da çok geç hissetmiştim çünkü.

Kizlarrrr sizinle de Paylaşmak istedim hemen

Sabah arabada karnima ve belime giren kramplar yüzünden hastaneye gittim. Herşey yolunda çok şükür. Magnezyum yazdı kramp ve ağrıların sebebi genellikle magnezyum eksikliği oluyor dedi

Bir de biz bişey gördük
Kızımız olacakmış. babası sevinçten yerlere basmıyor

Allahım nasıl hareketliydi sağa sola dönüyor takla atıyor bacaklarını karnına çekip birden ileri sıçrıyor doktor zor ölçtü boyunu. 138 gr olmuş bir hafta öne attı tarihimizi 17 haftaligiz artık.. Bu sefer baştan popoya olcmedi bacağını falan ölçüp hesapladı.

Daha once hareket ettiğini görmüştüm ama hic bu kadar heyecanlı görmemiştim önceden uykucu diyorduk. Ama bu sefer bir saat oturdum dinlendim yemek yedim meyve suyu içtim ise yaradı.
Biz hareketliyken onlarin sallantidan uyudugunu Biz dinlenirken onların hareketlendigini okumuştum doğruymuş

Ayy aynı şeyleri yaşadım ben de :) Kahvaltı yapıp çıktım evden. O kadar hareketliydi ki kıpır kıpır. Çok mutlu oldum öyle görünce. Bize de %90 Kız dedi ❤
Listeye ekleyebiliriz sanırım cerenkar
Ve isim düşünmeye başlayabiliriz :)

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Ben de henüz hissetmedim. Gerçi biz 15 haftalığız ama kızım bu haftalarda kıpır kıpırdı. Erkekler tembel oluyor galiba. Oğlumu da çok geç hissetmiştim çünkü.
bence sorun bende :) yani bazen kararsız kalıyorum acaba hareket mi etti yoksa bana mı öyle geldi diye. Ama 1-2 gündür göbeğimde ağırlık hissediyorum. Yani değişik bi his aslında hareketlerini hissetmiyorum ama göbeğimi doldurduğunu hissediyorum gibi. İşte öyle bir şey

Ilk isim kesin Aksu olacak ama ikinci isim konusunda emin değilim su ara Ece ismi hosuma gidiyor. Aksu Ece

Senin var mi aklında birşey?

Hayırlı olsun kızlarr Rabbim o minik hareketleri hep daim eylesin inşallah sağlıkla büyüsünler yaşasın kızıma arkadaş çoğalıyor bu arada biz kızımıza ismi koyduk Rabbim nasip ederse Hilal olacak

Senin adına cok sevindim annesi dünyalar senindir nasıl anlıyorum seni mutluluğunu cok şükür en son bende cinsiyet görmeye gittğimde öleydi kıpır kıpır amaa bize bş türlü göstermedi yedik su içtik öksürdük dolandık yok bizi maymun etti minnak doktor iyi bi doktor kenik yapısana göre kız oldğunu söledi kızı erkekği yok tabi ama havalara uctum mutluluktan kız gözüyle bakıyoruz bizde cuma günü garanıtye almak için bir daha gidicez bakalım aynımı kalıcak değisicek mi içimdeki ses artık kız diyor Rabbim hayırlı evlat versin sağ salim de yeter

Ilk isim kesin Aksu olacak ama ikinci isim konusunda emin değilim su ara Ece ismi hosuma gidiyor. Aksu Ece

Senin var mi aklında birşey?

Yok henüz. :) daha önümüzde bol bol zaman var bakalım ne olacak :)

Amiin Allah razı olsunn :) Kızlar bebişler atağa geçti bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…