Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende bugun ilk kez saglik ocagina gittim
Dunya tatlısı bi hemsireyle tanıştım tüm bilgilerimi aldı. Hic 15 haftalik gibi gorunmuyosun dedi. 20haftada tetanoz aşısı için randevu verdi. Eger yaptirmak istemiyosan dilekce vermen gerekiyor dedi. Bide istersen decavit verebilirim sana tüm hamilelere veriyoruz dedi. Ben istemedim vitaminim var diye. Şimdilik durumlar böyle
Ayşe öner in kitabını ben de duydum ama yorumlarda yarısı reklam çok bilgi yok yazıyordu almaktan vazgeçtim bende tüm aşamaları kapsayan bir kitap almak istiyorum aslında..
Evet icinde cok fazla reklam var ama guzrl bilgiler de. Herseyi bolum bolum almış. Bi kitapçıya gidip bakabilirsin icine sinerse alırsın.

Bende bugun ilk kez saglik ocagina gittim
Dunya tatlısı bi hemsireyle tanıştım tüm bilgilerimi aldı. Hic 15 haftalik gibi gorunmuyosun dedi. 20haftada tetanoz aşısı için randevu verdi. Eger yaptirmak istemiyosan dilekce vermen gerekiyor dedi. Bide istersen decavit verebilirim sana tüm hamilelere veriyoruz dedi. Ben istemedim vitaminim var diye. Şimdilik durumlar böyle

Evet icinde cok fazla reklam var ama guzrl bilgiler de. Herseyi bolum bolum almış. Bi kitapçıya gidip bakabilirsin icine sinerse alırsın.
burda bulamam cnm sanırım da antalyaya gidince bir bakacağım

Canım kaşıntı da yapıyor mu? Benim de yanaklarımda çıktı hafif de kaşınıyordu. Hamilelikte cildin yağ dengesi değiştiğinden T bölgem aşırı yağlanırken yanaklarım aşırı kurumuş. Bepanthol onarıcı bakımı kullanıyorum iki günde geçirdi. Sadece yanaklarıma sürüyorum.
Hayır kaşıntı yok ama görenler nolmış sana diyor Bepanthol bi zararı olmaz mı canım eğer öyleyse bende kullanım

Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başlayan var mı şimdiden ???
Canım geç bile kalmışsın ben aktarcıdan yaptırdım yağ herkes 1.5 aylıkken başlanmalı cilt anca esniyomuş. Aktarcıda yaptırabilirainiz eczanelerde kremlerde varmış hiç olmadı hergün vazelin sürün

Canım geç bile kalmışsın ben aktarcıdan yaptırdım yağ herkes 1.5 aylıkken başlanmalı cilt anca esniyomuş. Aktarcıda yaptırabilirainiz eczanelerde kremlerde varmış hiç olmadı hergün vazelin sürün
canım yağın içine neler koydu aktar?

Hindistan cevizi yağını aktardan mı aldınız? Bir de bi arkadaşım çok yağlı olduğu için tavsiye etmem dedi siz memnun musunuz?
BEN AKTARDAN ALDIM DİĞER YAĞLAR GİBİ ÇOK YAĞLI GELMİYOR BANA cnm hatta kıyafeti giymeden az bekliyorum işe gittiğimde bikaç saat sonra bakıyorum ama yağsı tabaka yok benim cildim kuru normalde.. belki ondan olabilir.. tüğlenme yapmadığını okudum birde doğruluk payını bilmiyorum

Hayır kaşıntı yok ama görenler nolmış sana diyor Bepanthol bi zararı olmaz mı canım eğer öyleyse bende kullanım

Canım eczacı arkadaşım önerdi bebeğe bile sürülüyor dedi. Tehlikesi olsa vermezdi çünkü alerji hapı yazdı doktorum ama arkadaşım bana satmadı. İçme içersen de benden alıp içme dedi...

Kuruluk yoksa sürersen daha yağlanırsın daha fazla sivilce olur..

Hindistan cevizi yağını aktardan mı aldınız? Bir de bi arkadaşım çok yağlı olduğu için tavsiye etmem dedi siz memnun musunuz?
Ben migrostan alıyorum. Artik butun buyuk marketlerin yag bolumunde satiliyo organik hindistan cevizi yagı. Catlaklar icin bol bol da su icmek lazımmış icerden korumak için. Benimde ergenlik zamanindan kalma birsuru çatlagim var o yüzden pek de umursamıyorum
Catlarsam da bebegimin cani sagolsun:anneadayı:

Bende eczaneden lierac die catlak kremi aldım cok fazla tavsiye var birde hindistan ccevizi yağı alıcam artık catlarsak da kısmettt canı saolsun bebişin

X