Evet icinde cok fazla reklam var ama guzrl bilgiler de. Herseyi bolum bolum almış. Bi kitapçıya gidip bakabilirsin icine sinerse alırsın.Ayşe öner in kitabını ben de duydum ama yorumlarda yarısı reklam çok bilgi yok yazıyordu almaktan vazgeçtim bende tüm aşamaları kapsayan bir kitap almak istiyorum aslında..
burda bulamam cnm sanırım da antalyaya gidince bir bakacağımBende bugun ilk kez saglik ocagina gittim
Dunya tatlısı bi hemsireyle tanıştım tüm bilgilerimi aldı. Hic 15 haftalik gibi gorunmuyosun dedi. 20haftada tetanoz aşısı için randevu verdi. Eger yaptirmak istemiyosan dilekce vermen gerekiyor dedi. Bide istersen decavit verebilirim sana tüm hamilelere veriyoruz dedi. Ben istemedim vitaminim var diye. Şimdilik durumlar böyle
Evet icinde cok fazla reklam var ama guzrl bilgiler de. Herseyi bolum bolum almış. Bi kitapçıya gidip bakabilirsin icine sinerse alırsın.
Hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsunnn canımm
Hayır kaşıntı yok ama görenler nolmış sana diyor Bepanthol bi zararı olmaz mı canım eğer öyleyse bende kullanımCanım kaşıntı da yapıyor mu? Benim de yanaklarımda çıktı hafif de kaşınıyordu. Hamilelikte cildin yağ dengesi değiştiğinden T bölgem aşırı yağlanırken yanaklarım aşırı kurumuş. Bepanthol onarıcı bakımı kullanıyorum iki günde geçirdi. Sadece yanaklarıma sürüyorum.
Bana heralde bebiş kız kızlarda genelde böyle olur diyolarHayır kaşıntı yok ama görenler nolmış sana diyor Bepanthol bi zararı olmaz mı canım eğer öyleyse bende kullanım
başlamak gerekiyo artık ama ne kullansam bilemedim herkes bişey diyoKızlar çatlak önleyici kullanmaya başlayan var mı şimdiden ???
Canım geç bile kalmışsın ben aktarcıdan yaptırdım yağ herkes 1.5 aylıkken başlanmalı cilt anca esniyomuş. Aktarcıda yaptırabilirainiz eczanelerde kremlerde varmış hiç olmadı hergün vazelin sürünKızlar çatlak önleyici kullanmaya başlayan var mı şimdiden ???
canım ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı aldım onu sürüyorum banyo sonrası ve sabahları aklıma geldikçe.. birde bazen gerilme kaşınma hissedersem sürüyorum rahatlatıyor.Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başlayan var mı şimdiden ???
canım yağın içine neler koydu aktar?Canım geç bile kalmışsın ben aktarcıdan yaptırdım yağ herkes 1.5 aylıkken başlanmalı cilt anca esniyomuş. Aktarcıda yaptırabilirainiz eczanelerde kremlerde varmış hiç olmadı hergün vazelin sürün
BEN AKTARDAN ALDIM DİĞER YAĞLAR GİBİ ÇOK YAĞLI GELMİYOR BANA cnm hatta kıyafeti giymeden az bekliyorum işe gittiğimde bikaç saat sonra bakıyorum ama yağsı tabaka yok benim cildim kuru normalde.. belki ondan olabilir.. tüğlenme yapmadığını okudum birde doğruluk payını bilmiyorumHindistan cevizi yağını aktardan mı aldınız? Bir de bi arkadaşım çok yağlı olduğu için tavsiye etmem dedi siz memnun musunuz?
Hayır kaşıntı yok ama görenler nolmış sana diyor Bepanthol bi zararı olmaz mı canım eğer öyleyse bende kullanım
Kızlar çatlak önleyici kullanmaya başlayan var mı şimdiden ???
Ben migrostan alıyorum. Artik butun buyuk marketlerin yag bolumunde satiliyo organik hindistan cevizi yagı. Catlaklar icin bol bol da su icmek lazımmış icerden korumak için. Benimde ergenlik zamanindan kalma birsuru çatlagim var o yüzden pek de umursamıyorumHindistan cevizi yağını aktardan mı aldınız? Bir de bi arkadaşım çok yağlı olduğu için tavsiye etmem dedi siz memnun musunuz?
Hiç bilmiyorum canım 5 çeşit yağ karıştırmış diye biliyorum. Kendisi yapıp satıyo söylemedi. Kuzenlerim felan kullandı hiç yırtılma olmadı önemli olan hergün kullanmak ve erken başlamakcanım yağın içine neler koydu aktar?
Sivilce için mi diyorsun canım sivilce için duymadım da çirkinleşirmiş diye duydum bendeBana heralde bebiş kız kızlarda genelde böyle olur diyolar
Lekelenme ne durumda banlanmışsın sanırım ama