Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne güzel söylemissin sagolasin desteklerin için deneyimlerini bizimle paylastigin için

Valla ben iki ay daha hissedebilecegimi sanmiyorum.. benim de ilk gebeligim ve gaz bombası gibiyim anlayacagimi sanmıyorum beklemiyorum. Bi de bebek hareketi videolarini izledim alien filmi gibi. Korktum biraz

Valla ben iki ay daha hissedebilecegimi sanmiyorum.. benim de ilk gebeligim ve gaz bombası gibiyim anlayacagimi sanmıyorum beklemiyorum. Bi de bebek hareketi videolarini izledim alien filmi gibi. Korktum biraz
ilk zamanlar seyirme gibi oluyomuş ama son zamanlar baya dediğin gibi sanki ayağı falan karından çıkacak gibiydi benim gördüğüm de :)

Evet canim devlete gidiyorum hala ama artık üniversite hastanesine gidiyorum. Orası da bayağı uzak.. ikili sonuçlarımı da alayım da özele de baslayacagim yavaş yavaş.
Bende ayaklarımdaki şişlik için devlete gideyim diye düşündüm ama sabah az miktarda inmişti erteledim gitme işini.. bakalım ne olur.. inşallah geçer..
benden başka ayaklarında vs şişlik yaşayan var mı kızlar...

canım ikili sıkıntılı çıktı ondan mı bu testi yaptırdın.. gözün aydın bu arada

İyi de o kadar adam sana stres yapabilir.. eşin bir doktora mı gitse acaba.. çok kaptırmış gibi. hassaslığı sana olsun kendi doğuma girecek gibi olursa sana nasıl destek olacak

inşallah sağlıkla elimize alırız cnm yolculuğu ne ile yapacaksın bilmiyorum araçla ise 2 saatte bi 15 dk yürü demişti doktorum bana

Günaydın arkadaşlar karnım cok şişmeya başladı ama bebeğin kilosu belli bende öle Aman aman kilo almadım sadece 2 kilo hamileliğimi öğrendiğimden beri bu şişlik normalmmi?Bi arkadasım vücudun salgıladığı bi hormonun böle şişirdiğini söyledi ama nekadar dogru 16.haftamda doktoruma sorucam zateb bilgisi olan varmı yada aynı durumu yasayan?

Merak etme canım yazın olması normalmiş. Ama için rahat etsin doktora da görün bence. Ben bazı günler yüzüğümden veya ayakkabının izinden farkediyorum şiştiğini bakarak anlaşılmıyor çok fazla. Salı günü kontrole gidince bunu da soracağım. Bi de tuz meselesini..

Hayır daha cok erken bence canım hiç stres yapma ilk cocuk gec hissediliyor

İyi de o kadar adam sana stres yapabilir.. eşin bir doktora mı gitse acaba.. çok kaptırmış gibi. hassaslığı sana olsun kendi doğuma girecek gibi olursa sana nasıl destek olacak

Di mi ama ben de öyle diyorum önümüzdeki ay için psikologa gidecek.. Bazı arkadaşlar çok tatlı diyorlar ama ben çok sinirleniyorum. Şimdi ayağım şişti desem iki gün sonra onun ayağı da şişer gerçekten.. Arkadaşlarına da dicem gelmeyin diye valla istemiyorum. Bi de bebek doğacak ben perişan halde olacağım etrafımda onca insan çekemem valla. Annem ve kaynanamlara bile dedim gelecekseniz karar verin birer kişi gelin diye..

Ben de şimdi bunu yazacaktim davul gibi oldum. Salı günü soracağım doktora. Milletle konuşuyorum gözler göbekte.. Sorana 14 hafta demeye utanıyorum

Bende çok şişiyorum karnımda iyice çıkıyo akşama doğru. Hatta herkes sen kilo aldın baya diyo. Aslında 2 kilo aldım sadece ama davul gibiyim. Kıyafetler falan olmuyo

Bende çok şişiyorum karnımda iyice çıkıyo akşama doğru. Hatta herkes sen kilo aldın baya diyo. Aslında 2 kilo aldım sadece ama davul gibiyim. Kıyafetler falan olmuyo

Yüzüm kolum bacagim kalcam aynı. 3-4 kilo aldım. Ama birer kilo sırf goguslerimden almisimdir. Bi de 15 kilo alsam gobegim bu kadar şişmez. Progestan mi yapiyo? Suyum mu fazla? Tuz mu yapiyo? Soracam bakalım..

ilk hamilelikte 19-20.haftalarda hissedilir diye okudum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…