Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy çok teşekkür ederim canım benim ya içimi rahatlattın :KK66: kendi kendimi teselli ediyorum bugün doktora gitmemiş say kendini emel son kontrolünde bebişin çok iyiydi onu düşün diyorum :KK66: Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım :KK66: tatildeyim şimdi evime gideyim hemen kendi doktoruma gideceğim. Bugün çok ayrıntılı soramadım. Sağolasın canım :KK200:

Ne demek canim seni çok iyi anlıyorum ben de deli gibi korkmuştum. Hiç merak etme plesantanin asagida olmasından dolayı bebegini kaybedeni hic duymadım.. progestan vermiştir sana.. düzenli olarak almayı ihmal etme. Baş dönmesi ve uyku yapıyor. Bi de bacaklarını uzatıp yat bol bol. Bana uzun yolu, bozuk engebeli yolları ve agir isleri yasakladılar.. kanama alanim kaybolana kadar da cinsel ilişkiyi yasaklamislardi.

Gunaydin kızlar ocak annelerine de yazmıştım daha fazla kişi var benzer birini bulurum diye ama yok.. sizinle de paylasayım istedim yaşadığımız tuhaf durumu;

""Kizlar eşimin beni git gide gıcık eden psikolojisi üzerine son zamanlarda sorup sorusturup arastirma yapıyordum. Sonunda eşimin haline cuk oturan couvade sendromu diye bişey buldum.

Ozetle eşim ben hamile kaldigimdan beri benimle tüm hamilelik şikayetlerini yaşıyor. Sabah bulantısı yaşıyordum benim de midem bulanıyor diyordu. Lokantaların balıkçıların önünden geçerken benden once burnunu kapatıyordu. Başım agriyor diyorum benim de ağrıyor diyor. Ya aynı beslendiği ve yazın daha hareketli olduğu halde kilo aldı. adam normal dogumdan korkuyor sezeryan ol diyor. Doğuracak benim ama dayanamazsin sezeryan ol diyor.

En son kızdım aa ne bu hamilelik nazi bile yapamıyorum sanki sen benden daha hamilesin diye.. sonra araştırırken couvade sendromu diye bişey buldum. Bana çok düşkün ve bebek için de çok heyecanlı buna bağlıyorum ben. doktora girerken tir tir titriyor.

Var mi aranızda böyle bişey yaşayan?""

Selam kızlar. Bi aydır memleketteyim cuma uçakla evime gideceğim nasipse. Bugün uçağa binmeden kontrole gideyim dedim. Normalde özele gidiyordum bugün devlete gittim. Daha önce kime gittin dedi hafta sonu olduğu için özele gittim dedim. Sıkıntı yok dediler ama yine de yolculuktan önce bi kontrole geldim dedim. Sıkıntı yok değil bikaç sıkıntı var dedi. Plesanta aşağıda duruyor ve kanama alanın var dedi. Daha on gün önce gittim özelde sıkıntı yok dendi. Bu doktor kafamı karıştırdı. Yaşayan var mı bu durumu? Plesanta aşağıda olan. Kanama alanı var dedi ama kanamam falan yok
lekelenme falan var mı cnm bende otobusle 5 saatlik mesafeye gitme planım var ister istemez tedirgin oluyor insan..

Inşallah musmutlu döneriz evlerimize. Salı günü aynı duygularla gideceğiz doktora canım. :KK39: Ben öğleden sonraya aldim randevumu. Şimdiden soru listesi yapmaya başladım. Soracaklarimi unutuyorum heyecandan. Valla illallah ettiler benden. 100 tane soru soruyorum tam hastaneden cikicam aklıma bişey geliyor geri dönüp tekrar soruyorum. Artık nefret ediyorlar benden ama napim:63:
bende yazıyorum cnm telefona açıp soruyorum eşim gülüyor bana ama orda heyecanlanıyorum sormayı unutuyorum sonra pişman oluyorum sen devlete mi gidiyorsun..

Gunaydin kızlar ocak annelerine de yazmıştım daha fazla kişi var benzer birini bulurum diye ama yok.. sizinle de paylasayım istedim yaşadığımız tuhaf durumu;

""Kizlar eşimin beni git gide gıcık eden psikolojisi üzerine son zamanlarda sorup sorusturup arastirma yapıyordum. Sonunda eşimin haline cuk oturan couvade sendromu diye bişey buldum.

Ozetle eşim ben hamile kaldigimdan beri benimle tüm hamilelik şikayetlerini yaşıyor. Sabah bulantısı yaşıyordum benim de midem bulanıyor diyordu. Lokantaların balıkçıların önünden geçerken benden once burnunu kapatıyordu. Başım agriyor diyorum benim de ağrıyor diyor. Ya aynı beslendiği ve yazın daha hareketli olduğu halde kilo aldı. adam normal dogumdan korkuyor sezeryan ol diyor. Doğuracak benim ama dayanamazsin sezeryan ol diyor.

En son kızdım aa ne bu hamilelik nazi bile yapamıyorum sanki sen benden daha hamilesin diye.. sonra araştırırken couvade sendromu diye bişey buldum. Bana çok düşkün ve bebek için de çok heyecanlı buna bağlıyorum ben. doktora girerken tir tir titriyor.

Var mi aranızda böyle bişey yaşayan?""
ilk defa duydum canım ama ben eşime trip atacakken o bana atıyor bende diyorum hamile olan benim farkında mısın diye.. birazda yoğun çalıştığı için yoruluyor açıkçası.. ama eşiyle beraber kilo alanlar oluyorda.. senin eşin sana çok düşkün sanırım nerdeyse senin yerine doğum sancısı çekecek gibi duruyor..

bende yazıyorum cnm telefona açıp soruyorum eşim gülüyor bana ama orda heyecanlanıyorum sormayı unutuyorum sonra pişman oluyorum sen devlete mi gidiyorsun..

Evet canim devlete gidiyorum hala ama artık üniversite hastanesine gidiyorum. Orası da bayağı uzak.. ikili sonuçlarımı da alayım da özele de baslayacagim yavaş yavaş.

Selam kızlar
Nifty sonucum cikti sonuc tertemiz. Cok şükür sağlıklıyız. Cinsiyet konusunda bi yanlis anlasilma olmuş cinsiyeti yazmiyo raporda. Sadece cinsiyet anomalisi olmadigi yazıyo. Önümüzdeki hafta cumaya kadar ogrenemicez yani cinsiyetini:110:

ilk defa duydum canım ama ben eşime trip atacakken o bana atıyor bende diyorum hamile olan benim farkında mısın diye.. birazda yoğun çalıştığı için yoruluyor açıkçası.. ama eşiyle beraber kilo alanlar oluyorda.. senin eşin sana çok düşkün sanırım nerdeyse senin yerine doğum sancısı çekecek gibi duruyor..

Aynen canım sinirli stresli olmasını beklerim ama aksine hassas.. neden bilmiyorum ama kızıyorum bu hallerine. Isyerindeki arkadaşlarına beni dogumda yalniz bırakmayın diye söz almış. Su anda 8 tane arkadaşı bizimle gelecek doğuma.. hayır yani istemiyorum onları diyorum. Onlar bana destek olacak çok korkuyorum diyor..

Selam kızlar
Nifty sonucum cikti sonuc tertemiz. Cok şükür sağlıklıyız. Cinsiyet konusunda bi yanlis anlasilma olmuş cinsiyeti yazmiyo raporda. Sadece cinsiyet anomalisi olmadigi yazıyo. Önümüzdeki hafta cumaya kadar ogrenemicez yani cinsiyetini:110:

Gözün aydın çok sevindim canım sağlıklı olsun da :KK200:

lekelenme falan var mı cnm bende otobusle 5 saatlik mesafeye gitme planım var ister istemez tedirgin oluyor insan..
Yok canım lekelenme kanama falan yok Allaha şükür. Zaten on gün önce gittiğim özel hastanede bi sıkıntı yok demişti ama dün devletteki niye öyle dedi anlayamadım. Yani çok da takılmadım doktora napalım nasipte varsa Rabbim nasip edecek yoksa da elden bişey gelmez. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. Yarın çıkacağım yola inşallah bişey olmaz Allahın izniyle

Ne demek canim seni çok iyi anlıyorum ben de deli gibi korkmuştum. Hiç merak etme plesantanin asagida olmasından dolayı bebegini kaybedeni hic duymadım.. progestan vermiştir sana.. düzenli olarak almayı ihmal etme. Baş dönmesi ve uyku yapıyor. Bi de bacaklarını uzatıp yat bol bol. Bana uzun yolu, bozuk engebeli yolları ve agir isleri yasakladılar.. kanama alanim kaybolana kadar da cinsel ilişkiyi yasaklamislardi.
Benim tüp bebek tedavisiyle oldu bebişim canım. Zaten 12.haftaya kadar progestan kullandım üç haftadır kullanmıyordum. Napalım biraz daha devam ederim artık. Yolculuk da uçakla olacak inşallah sıkıntısız bir şekilde varırım evime

Bugün 37 haftalık hamile bi arkadaş, senin şimdiye kadar hareketlerini hissetmen lazımdı falan dedi. Resmen kendi kendime tribe girdim acaba bişey mi oldu diye :KK51: ilk gebeliğim ve belki de ben anlamıyorum bilmiyorum 15 bitmek üzere hisseden var mı bebeğin hareketlerini?

Inşallah musmutlu döneriz evlerimize. Salı günü aynı duygularla gideceğiz doktora canım. :KK39: Ben öğleden sonraya aldim randevumu. Şimdiden soru listesi yapmaya başladım. Soracaklarimi unutuyorum heyecandan. Valla illallah ettiler benden. 100 tane soru soruyorum tam hastaneden cikicam aklıma bişey geliyor geri dönüp tekrar soruyorum. Artık nefret ediyorlar benden ama napim:63:

İnşallah canım. Ben de öğleden sonraya aldım. Hayırlısı bakalım.
Soru soracaksın tabii. En hassas dönemimizdeyiz. Her şey takılıyor insanın kafasına. Sonuçta dünyaya bir canlı getiriyoruz. İstediğimiz kadar soru sorma hakkımız var bence :KK66:

Bugün 37 haftalık hamile bi arkadaş, senin şimdiye kadar hareketlerini hissetmen lazımdı falan dedi. Resmen kendi kendime tribe girdim acaba bişey mi oldu diye :KK51: ilk gebeliğim ve belki de ben anlamıyorum bilmiyorum 15 bitmek üzere hisseden var mı bebeğin hareketlerini?

Ne alakası var ya. Ben 22 haftadan sonra hissettim ilk hamileliğimde ve ilk bebekler genelde geç hissediliyor. Bence erken daha hiç kafana takma.

Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Ben de hamileliklerimde çok hapşırıyorum. Sadece hapşıracağımı anladığım zaman ayaktaysam oturuyorum. Kendimi çok sarsmadan kontrollü bi şekilde hapşırmaya çalışıyorum. Bazen kontrol edemediğimde kasığıma ağrı giriyor mesela ben de çok korkuyorum.
Bende hapşırdogımda o sezeryan yerimde acı oluyor benım ilki sezeryandı Korkuyorum hapşırmaya dr diyim birdaha gittiğimde

cnm
ilk hamilelgn normldr oyuzdn hssedersn merak etme bnm ilkide erkn hssettm 2.de 13+6 da hssettm hssedersn moralini bozma

X