Ne güzel söylemissinsagolasin desteklerin için deneyimlerini bizimle paylastigin için
o şişlik bende de var hatta ayaklarımda çok şişiyor cnm ayaklarım 5 er kilo yük varmış gibiGünaydın arkadaşlar karnım cok şişmeya başladı ama bebeğin kilosu belli bende öle Aman aman kilo almadım sadece 2 kilo hamileliğimi öğrendiğimden beri bu şişlik normalmmi?Bi arkadasım vücudun salgıladığı bi hormonun böle şişirdiğini söyledi ama nekadar dogru 16.haftamda doktoruma sorucam zateb bilgisi olan varmı yada aynı durumu yasayan?
ben tuzu da az yiyorum cnm su içiyorum sodayı bıraktım akşamları uzunca ayaklarımı yüksek te tutacağım. şimdi tabure aldım masa altına.. inşallah geçer..Merak etme canım yazın olması normalmiş. Ama için rahat etsin doktora da görün bence. Ben bazı günler yüzüğümden veya ayakkabının izinden farkediyorum şiştiğini bakarak anlaşılmıyor çok fazla. Salı günü kontrole gidince bunu da soracağım. Bi de tuz meselesini..
bende çoğuna sığamıyorum pantolon yeni aldım sadece bikaç tunik kaldı düz inen onlara devam bele oturan elbiseleri denemiyorum bile..Bende çok şişiyorum karnımda iyice çıkıyo akşama doğru. Hatta herkes sen kilo aldın baya diyo. Aslında 2 kilo aldım sadece ama davul gibiyim. Kıyafetler falan olmuyo
Uçakla gideceğim canım Rabbim hepimizin bebişini korusun kucağımıza almayı nasip etsin inşallahinşallah sağlıkla elimize alırız cnm yolculuğu ne ile yapacaksın bilmiyorum araçla ise 2 saatte bi 15 dk yürü demişti doktorum bana
Canım sen yine 1 ay öndesin benden bende şimdiden başladı şişkik çok rahatsız ediyo doktora sordum ilgilenmedi bile normal dedi geçtiGünaydın arkadaşlar karnım cok şişmeya başladı ama bebeğin kilosu belli bende öle Aman aman kilo almadım sadece 2 kilo hamileliğimi öğrendiğimden beri bu şişlik normalmmi?Bi arkadasım vücudun salgıladığı bi hormonun böle şişirdiğini söyledi ama nekadar dogru 16.haftamda doktoruma sorucam zateb bilgisi olan varmı yada aynı durumu yasayan?
işyerine uygun pantolon bulamadım hep kot tarzı satıyolar. Nerden aldın pantolonları yerel mağaza değilse bende bakayım hemenbende çoğuna sığamıyorum pantolon yeni aldım sadece bikaç tunik kaldı düz inen onlara devam bele oturan elbiseleri denemiyorum bile..
Ozamanlardan başlıyor şişlik canım eski halinle alakası olmuyor hormonlar herhalde ya baska acıklaması yok gibiCanım sen yine 1 ay öndesin benden bende şimdiden başladı şişkik çok rahatsız ediyo doktora sordum ilgilenmedi bile normal dedi geçti
lcw den aldım cnm kumaş ama yazlık tip bol olanlardan biri hamile ikiside normal ama beli lastikli tip cnm yazı atlatır sanırımişyerine uygun pantolon bulamadım hep kot tarzı satıyolar. Nerden aldın pantolonları yerel mağaza değilse bende bakayım hemen
işyerine uygun pantolon bulamadım hep kot tarzı satıyolar. Nerden aldın pantolonları yerel mağaza değilse bende bakayım hemen
iş yeri için kumaş almam gerekiyo. Lcw ve defacto sağolsun hamile reyonu diye 2 parça kıyafet bırakmış sadece. Ama int. Sitesine bakayım biCanim klasik arıyorsan geçen cotton da çok güzel beli lastikli pantolonlar gördüm hatta denedim ama benim tarzım değildi.. çok güzel bi tayt almıştım ama yüksek belli değil bir süre sonra kullanamam..
Lcw sitesinde de görmüştüm hem de fiyatlari da uygundu..
iş yeri için kumaş almam gerekiyo. Lcw ve defacto sağolsun hamile reyonu diye 2 parça kıyafet bırakmış sadece. Ama int. Sitesine bakayım bi
Selam kızlar ben çok maden suyu içiyorum bişey olur mu ki acaba ? Şu uludağ ın meyveli maden suları.
Sade maden suyunu hiç içemem :/ yalnızca meyveli içebiliyorum. Kolayı çok seven biriyim maden suyu içtiğimde kolayı aramıyorum. Her ne olursa koladan iyi değil midir :/Sade maden suları 1-2 tane içiliyormuş ama tansiyon rahatsızlığın yoksa.. Üzerinde sodyum diyetine uygun olup olmadığı yazıyor. Meyveli maden suları da şekerli olduğu için önerilmiyor canım.
Benim canım da deli gibi fanta çekiyor arada 200 ml olandan içiyorum maalesef. Halbuki hamile kalmadan önce en son fantayı 8 ay önce falan içmiştim..
Gunaydin herkese gogus hassasiyeti ne zaman bitti kizlar sizde benim bugun yok denilecek kadar azaldi korkuyorum bi sıkıntımi var diye
Kızlar bayadır yoktum ve kesinlikle kaçırdım cinsiyetleri biliorum lütfen bu yazımı okuyan güzel anne adayları kuzularınızın cinsiyetlerini o sevinçlerinizi benimle bi daha paylaşır mısınız