Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de şişmeye başladım galiba. Ayakkabılarım sıkıyor. Sabah çok belli olmuyor ama akşam ben de 6 aylık falan gibi oluyorum. Eski hamile kıyafetlerimi yavaş yavaş çıkarmaya başladım

o şişlik bende de var hatta ayaklarımda çok şişiyor cnm ayaklarım 5 er kilo yük varmış gibi

ben tuzu da az yiyorum cnm su içiyorum sodayı bıraktım akşamları uzunca ayaklarımı yüksek te tutacağım. şimdi tabure aldım masa altına.. inşallah geçer..

Bende çok şişiyorum karnımda iyice çıkıyo akşama doğru. Hatta herkes sen kilo aldın baya diyo. Aslında 2 kilo aldım sadece ama davul gibiyim. Kıyafetler falan olmuyo
bende çoğuna sığamıyorum pantolon yeni aldım sadece bikaç tunik kaldı düz inen onlara devam bele oturan elbiseleri denemiyorum bile..

Canım sen yine 1 ay öndesin benden bende şimdiden başladı şişkik çok rahatsız ediyo doktora sordum ilgilenmedi bile normal dedi geçti

işyerine uygun pantolon bulamadım hep kot tarzı satıyolar. Nerden aldın pantolonları yerel mağaza değilse bende bakayım hemen
lcw den aldım cnm kumaş ama yazlık tip bol olanlardan biri hamile ikiside normal ama beli lastikli tip cnm yazı atlatır sanırım

işyerine uygun pantolon bulamadım hep kot tarzı satıyolar. Nerden aldın pantolonları yerel mağaza değilse bende bakayım hemen

Canim klasik arıyorsan geçen cotton da çok güzel beli lastikli pantolonlar gördüm hatta denedim ama benim tarzım değildi.. çok güzel bi tayt almıştım ama yüksek belli değil bir süre sonra kullanamam..

Lcw sitesinde de görmüştüm hem de fiyatlari da uygundu..

iş yeri için kumaş almam gerekiyo. Lcw ve defacto sağolsun hamile reyonu diye 2 parça kıyafet bırakmış sadece. Ama int. Sitesine bakayım bi

iş yeri için kumaş almam gerekiyo. Lcw ve defacto sağolsun hamile reyonu diye 2 parça kıyafet bırakmış sadece. Ama int. Sitesine bakayım bi

Aynen defactoda iki parca bişey vardı. Ama orada da 3 al 2 öde vardı kış icin oradan da yine hamile tayti aldım 3 tane biri bedava oldu. Calismadigim için isim kolay yazın sort kışın tayt

Canim bi de internet sitelerinden siparişini bayiye verebiliyorsun. Istedigini orada deneyip alabiliyorsun. Iade ile uğramamış olursun..

Selam kızlar ben çok maden suyu içiyorum bişey olur mu ki acaba ? Şu uludağ ın meyveli maden suları.

Sade maden suları 1-2 tane içiliyormuş ama tansiyon rahatsızlığın yoksa.. Üzerinde sodyum diyetine uygun olup olmadığı yazıyor. Meyveli maden suları da şekerli olduğu için önerilmiyor canım.

Benim canım da deli gibi fanta çekiyor arada 200 ml olandan içiyorum maalesef. Halbuki hamile kalmadan önce en son fantayı 8 ay önce falan içmiştim..

Sade maden suyunu hiç içemem :/ yalnızca meyveli içebiliyorum. Kolayı çok seven biriyim maden suyu içtiğimde kolayı aramıyorum. Her ne olursa koladan iyi değil midir :/

Kızlar bayadır yoktum ve kesinlikle kaçırdım cinsiyetleri biliorum lütfen bu yazımı okuyan güzel anne adayları kuzularınızın cinsiyetlerini o sevinçlerinizi benimle bi daha paylaşır mısınız

Gunaydin herkese gogus hassasiyeti ne zaman bitti kizlar sizde benim bugun yok denilecek kadar azaldi korkuyorum bi sıkıntımi var diye

Gunaydin herkese gogus hassasiyeti ne zaman bitti kizlar sizde benim bugun yok denilecek kadar azaldi korkuyorum bi sıkıntımi var diye

Canım benim bazen oluyor bazen olmuyordu. Son zamanlarda acı ve ağrıdan çok kaşıntı ve şişkinlik yasıyorum. Göğüslerim evrim geçiriyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…