Öğrendim canım dün tescilledik erkek olduğunu bizim kuzu maşşallah baya iyi gösterdi ufaklığınıBen hala öğrenemedim sen öğrenebildin mi?
Ayy icim rahatladiCanım benim bazen oluyor bazen olmuyordu. Son zamanlarda acı ve ağrıdan çok kaşıntı ve şişkinlik yasıyorum. Göğüslerim evrim geçiriyor resmen
vee bir erkek dahaÖğrendim canım dün tescilledik erkek olduğunu bizim kuzu maşşallah baya iyi gösterdi ufaklığını
Evet canin ikili testte riskin 237de 1 cikmisti. 250nin altı oldugu icin riskli dedi doktorum. 4lu test ve amniyosentez olayindan kurtulmak icin bu testi yaptirdim. Simdi artik diger hicbi testi yaptırmak zorunda kalmicam.canım ikili sıkıntılı çıktı ondan mı bu testi yaptırdın.. gözün aydın bu arada
canım meyveli olanlar maden suyu yazsada mineralleri yok diye biliyorum. ben sadec içiyordum ama bende şişlik ödem tarzı birşey başladı doktor kesmemi söyledi içmiyorum 2 gündür..Selam kızlar ben çok maden suyu içiyorum bişey olur mu ki acaba ? Şu uludağ ın meyveli maden suları.
internetten alıp olmayanları bayiye verebiliyor muyuz cnmAynen defactoda iki parca bişey vardı. Ama orada da 3 al 2 öde vardı kış icin oradan da yine hamile tayti aldım 3 tane biri bedava oldu. Calismadigim için isim kolay yazın sort kışın tayt
Canim bi de internet sitelerinden siparişini bayiye verebiliyorsun. Istedigini orada deneyip alabiliyorsun. Iade ile uğramamış olursun..
canım sen öğrendin mi cinsiyetiniKızlar bayadır yoktum ve kesinlikle kaçırdım cinsiyetleri biliorum lütfen bu yazımı okuyan güzel anne adayları kuzularınızın cinsiyetlerini o sevinçlerinizi benimle bi daha paylaşır mısınız
Gözünaydın canım için rahatlamıştır. ben iş çıkışı yorgun oluyrum belli mesafeden yürüyorum 15 dk sonrası enerjim azalıyor birde ayaklarım akşama kadar şiştiği için biraz ağrı yapıyor kendimi eve aıp rahatlamak istiyorum. bende gece ayaklarıma yastık koyuyorum sabaha kadar azalıyor şişlik.. inşallah geçicidir de ben de yürüyüşlere başlarımEvet canin ikili testte riskin 237de 1 cikmisti. 250nin altı oldugu icin riskli dedi doktorum. 4lu test ve amniyosentez olayindan kurtulmak icin bu testi yaptirdim. Simdi artik diger hicbi testi yaptırmak zorunda kalmicam.
Gaz bazen bende de cok oluyo 6aylik gibi oluyorum akşamları. Biraz hareket etmek cok iyi geliyo yuruyus yapiyorum yoga hareketleri yapıyorum yavas yavas iniyor yine. Bu dönemlerde cok normalmis. Ilerleyen haftalarda tam gaz gitti rahatladim derken bebek buyuyormus bu seferde. Yani önünüzdeki 6ay daha sabredicez :) cinsiyeti hala ogrenemedik. Doktora gitmemek icin zor tutuyorum kendimi
Öğrendim canım dün tescilledik erkek olduğunu bizim kuzu maşşallah baya iyi gösterdi ufaklığını
internetten alıp olmayanları bayiye verebiliyor muyuz cnm
Gözünaydın canım için rahatlamıştır. ben iş çıkışı yorgun oluyrum belli mesafeden yürüyorum 15 dk sonrası enerjim azalıyor birde ayaklarım akşama kadar şiştiği için biraz ağrı yapıyor kendimi eve aıp rahatlamak istiyorum. bende gece ayaklarıma yastık koyuyorum sabaha kadar azalıyor şişlik.. inşallah geçicidir de ben de yürüyüşlere başlarım
canım bence yürüyüşe başla. İşten gelince yemek faslını bitirip biraz dinlenip yürüyüşe çıkıyorum. Hem bulantım varsa azalıyor hem de ödem atıyorum sanki. Sonra eve gelip ayaklarımı soğuk suyla yıkayınca gayet güzel uyuyorum.Gözünaydın canım için rahatlamıştır. ben iş çıkışı yorgun oluyrum belli mesafeden yürüyorum 15 dk sonrası enerjim azalıyor birde ayaklarım akşama kadar şiştiği için biraz ağrı yapıyor kendimi eve aıp rahatlamak istiyorum. bende gece ayaklarıma yastık koyuyorum sabaha kadar azalıyor şişlik.. inşallah geçicidir de ben de yürüyüşlere başlarım
Çok sevindim walla canım Allah oğullarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ama bu sene erkek senesi gibi gelio bana ya 100 bebekten 90 erkekmiş öle diolar :)vee bir erkek dahamaşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Topiğimizde genellikle erkek var. Mesela benimde erkek
Öğrendim canım kısmetse oğlum olcakmış ya sen aynı zamanda hamileyiz aslında sende öğrenmişsindircanım sen öğrendin mi cinsiyetini
Kızlar kontrole gittim bugün. Yeni geldim eve bi yazayım dedim. Kocaman olmuş bebişim çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı :) ikili iyi olduğu için 3lü yada 4lü yapmaya gerek yok dedi doktorum. Artık bir sonraki randevu taaaa 1 ay sonratabi dayanabilirsem
aha ufak öğrenemedimKızlar bayadır yoktum ve kesinlikle kaçırdım cinsiyetleri biliorum lütfen bu yazımı okuyan güzel anne adayları kuzularınızın cinsiyetlerini o sevinçlerinizi benimle bi daha paylaşır mısınız
Hayırlı olsun kızçenİyi akşamlar kızlariki hafta önce cinsiyet için kıza benziyor demişti doktor
Bugün yine gittim ve büyük olasılıkla kızım olacak :))