Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bi karton kutu buldum canım bende idareten. En azından ayaklarımı kaldırıyo havaya. Yine de şişiyo akşama kadar ama kaldırınca rahatlıyorum biraz
benim cumadan beri var şişlik ama akşamları geçiyordu bu gece inmemiş ya inşallah normaldir..

2. Bebeğini erken hisseden oldu mu 1 haftadır falan alt taraflarda sanki bi kelebek kanat çırpıyor hissi var. Oğlumu 19+0 da göbek hizamda bi kıpırtı şeklinde hissetmiştim. Bu çok erken oldu sanki:)
benim bu ilk bazen hafif hisseder gibi oluyorum durup dinleyince olmadı emin olamadım

içini ferah tut cnm iyi olur inşallah

Bence de benim ya da kendi kalp atışını duyuyor büyük ihtimalle ama karnımın altında hissettiğim şişlik rahim olabilir sanırım artık yukarı çıkıyormuş ya..
canım ben de eşin gibiyim karnımın altında göbeğe doğru şişlik hissediyorum bazen orda bir titreme gibi oluyor kalbimi diyorum. :)

Bu arada ben kiloya biraz taktım sanırım. Bulantılarım hala tam olarak geçmedi ama ben baya güzel kilo alıyorum şimdi böyleyse bulantı geçince kimse tutamaz sanırım beni
bende aynı durumdayım sanki her hafta 1 kilo alıyor gibi hissediyorum nette 250 gram yazmış haftada

bende aynı durumdayım sanki her hafta 1 kilo alıyor gibi hissediyorum nette 250 gram yazmış haftada
hiç kilo almayanlara şaşırıyorum. Geçen burada bi başlık vardı kimisi 20. Haftayı geçmiş hiç kilo almamış :) doğum sonrası hızlı gidiyo diyo herkes ama hamilelikte sıkıntı olmasından korkuyorum. Ablama doktoru diyet vermişti 7. Ayında tansiyondan dolayı

canım ben de eşin gibiyim karnımın altında göbeğe doğru şişlik hissediyorum bazen orda bir titreme gibi oluyor kalbimi diyorum. :)

Canım bazıları erken hissediyormus belki o titreme bebiştir

Ben erken hissedemem herhalde bağırsaklarım midem fokurduyor sürekli.. Duysam da gaz zannederim. Bazen gece çığıracak oluyorum gaz sancısından

kagttami yazck cnsiyeti ultrasonda mi
Nerdeyse tum gen haritası gelecek kağıtta yazacak cinsiyeti de.
Benim ilk bebegim ve ben onu 11.haftadan beri hissediyorum. Ilk once bende gaz yada bagirsak hareketlerimdir diye dusunup onemsememistim ama simdi cok daha net belli ediyo kendini. Özellikle aksam ustleri sirt ustu yattigimda kipir kipir biseyler ve kelebek kanatlari hissediyorum. Bide hapsirdigimda hemen hareketleniyor sanırım korkuyo sesten

Canım bazıları erken hissediyormus belki o titreme bebiştir

Ben erken hissedemem herhalde bağırsaklarım midem fokurduyor sürekli.. Duysam da gaz zannederim. Bazen gece çığıracak oluyorum gaz sancısından
benimde gaz çok var cnm ama midem de daha çok... bir de ayak şişliği eklendi.. inşallah geçicidir sıcaklardan dolayı..

evet cnm gittiğimizde uyuyordu doktor öküsr deyince uyandı hemen.. hapşuruk daha şiddetli irkiliyor sanırım ben hapşurunca elimle göbeğimi tutuyorum korkmasın diye

evet cnm gittiğimizde uyuyordu doktor öküsr deyince uyandı hemen.. hapşuruk daha şiddetli irkiliyor sanırım ben hapşurunca elimle göbeğimi tutuyorum korkmasın diye

Eyvahh ben bazı günler toz alerjisinden dolayı belki 100 kez hapşırıyorum yaa zavallı bebişim... Bişey olur mu

Merhabalar. Bugun doktorda cinsiyetini öğrendik şükür. Kizim olacak mutlu oldum. Sagligimizda iyi. Rabbim hepimize kolay dogum ve saglikli evlatlar versin insallah.

Maşallah hayırlı bir evlat olur inşallah
Bakalım ben salı günü öğrenebilecek miyim çok heyecanlanıyorum hep erkek hissettim ama önce sağlıklı olsun tabi

Selam kızlar. Bi aydır memleketteyim cuma uçakla evime gideceğim nasipse. Bugün uçağa binmeden kontrole gideyim dedim. Normalde özele gidiyordum bugün devlete gittim. Daha önce kime gittin dedi hafta sonu olduğu için özele gittim dedim. Sıkıntı yok dediler ama yine de yolculuktan önce bi kontrole geldim dedim. Sıkıntı yok değil bikaç sıkıntı var dedi. Plesanta aşağıda duruyor ve kanama alanın var dedi. Daha on gün önce gittim özelde sıkıntı yok dendi. Bu doktor kafamı karıştırdı. Yaşayan var mı bu durumu? Plesanta aşağıda olan. Kanama alanı var dedi ama kanamam falan yok

Eyvahh ben bazı günler toz alerjisinden dolayı belki 100 kez hapşırıyorum yaa zavallı bebişim... Bişey olur mu

Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Ben de hamileliklerimde çok hapşırıyorum. Sadece hapşıracağımı anladığım zaman ayaktaysam oturuyorum. Kendimi çok sarsmadan kontrollü bi şekilde hapşırmaya çalışıyorum. Bazen kontrol edemediğimde kasığıma ağrı giriyor mesela ben de çok korkuyorum.

Canim ben özele pek güvenmiyorum hem ozele aynı anda hem devlete devam etmek bence mantıklı..

Benim plesantam asagida. Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda doğum yolunun tam kapanmadığını ama bir ucunun doğum kanalina sınır olduğunu öğrendim.. merak etme aşırı kanaman olup da senin hayatın riske girmediği sürece bebege bir zararı yok.. en fazla bebek yeterince gelisince erkenden sezeryanla aliyorlarmiş. Doktoru sorularimla bayağı bunaltmistim.. plesanta ilerleyen aylarda çoğunlukla yukarı çıkıyormuş korkmaya gerek yok.. doktoruna sor tamamen kapatıyor mu diye?

Kanama alani, lekelenme ve kanama plesanta asagida olunca normal. kanama alani nedensiz de olabiliyormus. BenDe ilk zamanlarimda lekelenme sonra kanama alani daha sonra da yoğun kanamam oldu. Bebisim çok sağlıklı maşallah.

Kanama alani olunca aktif kanaman llmasi gerekmez. Kanama alani birkaç gün icinde kaybolabiliyor. Lekelenme seklinde dışarı da atılabiliyor.. vücut absorbe de edebiliyor.

Bildiklerim bu kadar

O kramplar bazen bende de oluyor. Valla ben de bi baslayinca 4-5 kez hapsiriyorum maalesef. Daha fazla dikkat edeceğim artık acıdım yavrucagima

Ben de salı günü gidicem inşallah. Çok tedirgin ve heyecanlıyım. İkimiz de güzel haberler alırız inşallah

Inşallah musmutlu döneriz evlerimize. Salı günü aynı duygularla gideceğiz doktora canım. Ben öğleden sonraya aldim randevumu. Şimdiden soru listesi yapmaya başladım. Soracaklarimi unutuyorum heyecandan. Valla illallah ettiler benden. 100 tane soru soruyorum tam hastaneden cikicam aklıma bişey geliyor geri dönüp tekrar soruyorum. Artık nefret ediyorlar benden ama napim

Ayy çok teşekkür ederim canım benim ya içimi rahatlattın kendi kendimi teselli ediyorum bugün doktora gitmemiş say kendini emel son kontrolünde bebişin çok iyiydi onu düşün diyorum Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım tatildeyim şimdi evime gideyim hemen kendi doktoruma gideceğim. Bugün çok ayrıntılı soramadım. Sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…