Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende de bulantı ve baş ağrısı başladı neden bilmiyorum göbeğim cıktı ama sanki şişmanlamısım gibi geliyor bana bilemedim sanırım 2 haftaya cıkar
başağrısı bende de var cnm bazen gün aşırı bazen bikaçgüne bir yokluyor... bende bu hafta kilo almaya başladım sanki 2 haftadır haftada 500 gram aldım gibi oldu bir anda..

Bende birkaç haftadir oluyor özellikle akşama doğru. Önce yuzuklerimden farkettim akşama doğru sıkmaya başladı. Bi de ayakkabı giydigimde ayakta fazla kalırsam iz yaptığını farkettim. gözle görünür bir şişlik yok ama varis olmamak için akşamları bir süre ayaklarımı yukarı kaldırıyorum duştan çıkmadan bacaklarima soğuk su tutuyorum.

soğuk su bende tutuyorum ayaklarımı yüksek tutmak aklıma gelmemişti deneyeyim bari..

Günaydın arkadaşlar 14.haftama girdim inanılmaz baş ağrım oluyor ve ilac da içemiyorum kan miktarında ki artıs dan diyor nette baktım biraz ama bu haftalarda baş agrısı ceken varmı benim gibi şiddetli
canım bende de oluyo ama dayanılmaz seviyede değil. Yine de doktorum parol verdi çok ağrırsa içicem onu.
bende sürekli oturuyorum canım akşam eve gelince ayaklarım davul gibi oluyo. İş yerinde arada kalkıp yürümeye çalışıyorum ama bazen yoğunluktan fırsat olmuyo. Tuzu azalt dedi tecrübeli anneler onu deniyorum şimdilik

Doktora sormak hic aklıma gelmiyor ben tuzu çok tuketiyorum. Tansiyonum düşük hamilelikten once 7ye 5 oluyordu şimdi 10a 6 çıkıyor. Tuzu az tukettigim zaman çarpıntı oluyor. Fazla tuzun bebege zarari olur mu acaba. Doktora soracaklar listesine ekleyeyim.

Cinsiyet belli değil mi canım? Ben de tatlılardan tiksiniyorum hele baklavayı görmek bile istemiyorum kiiiiii tatlı manyağı biriydim :)) geçen hafta kontrolde kız gibi duruyor dedi doktor ben de felaket ekşi tuzlu baharatlı yiyorum sanırım ayşecikler geliyor

Burun tıkanıklıpı bende de oluyor özellikle geceleri grip olcam diye korkuyordum hep demek ondanmiş iyi oldu sölediğn canım

başağrısı bende de var cnm bazen gün aşırı bazen bikaçgüne bir yokluyor... bende bu hafta kilo almaya başladım sanki 2 haftadır haftada 500 gram aldım gibi oldu bir anda..
Aynen bianda kendimi 2 kilo almıs olarak gördüm tartıdaaa yapcak bişi yok daha kac kilo alcaz bakalım ayda bir kilo alarak gitsek cok iyi olur aslında amaa cocuk beslensinde zararı yok artık verırız bisekılde önemli olan o

Bizim uykucu göstermedi bakalım haftaya gösterir belki aynen bende hergün tatlı yapardım yapmazsam alırdım yerdim illaki. Şimdi dondurmayı bile ekşi olsun diye limonlu ya da karadutlu alıyorum. Valla kız olursa
eşim göbek atar

Sen ne zaman gidiyorsun kontrole ne zaman ogreneceksin kesin sonucu

Günaydın arkadaşlar 14.haftama girdim inanılmaz baş ağrım oluyor ve ilac da içemiyorum kan miktarında ki artıs dan diyor nette baktım biraz ama bu haftalarda baş agrısı ceken varmı benim gibi şiddetli

Benimde aşırı baş ağrım oluyor özellikle sabahları sonra biraz hafifliyor tabi. Ama sabahları uyanınca sanki başımın ucunda davul çalmışlar gibi bir ağrı giriyor

Şimdi memleketteyim canım cuma uçakla döneceğim gitmeden önce perşembe günü de kontrole gideyim diyorum. O zaman netleşir inşallah çünkü son kontrolün üstünden iki hafta daha geçmiş olacak Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana erkek çocukları oldum olası çekici gelirdi ama o bile geçti :)) her gördüğüm kız çocuğu

Inşallah hayırlı olsunlar da. İlk bebegim olacak insallah. Cinsiyetinin ne olduğunu hic önemsemiyorum ama o kadar heyecanlanıyorum ki. Ruyalarima giriyor. Bu zamana kadar hep erkek çocuğu görüyorduk ruyamizda. Dün gece bir kadın parmağını karnıma uzatti. Kızın olacak senin dedi senin ilk cocugun mu olacak

Inşallah hayırlı olsunlar da. İlk bebegim olacak insallah. Cinsiyetinin ne olduğunu hic önemsemiyorum ama o kadar heyecanlanıyorum ki. Ruyalarima giriyor. Bu zamana kadar hep erkek çocuğu görüyorduk ruyamizda. Dün gece bir kadın parmağını karnıma uzatti. Kızın olacak senin dedi senin ilk cocugun mu olacak

Benim başım çok ağrırsa ersağ masaj kremi var evde az miktar sürüp uzanıyorum o serinletirken dalarsam iyi gelebiliyor bazen çok ağrırsa peşpeşe az az sürüyorum. çok şükür en fazla 2 gün sürdü ağrılar.. ama yine de olmaya devam ediyor.
normalde az tuzlu yiyorum cnm ben tuz oranım normale göre az.ona rağmen şişince br an zehirlendim mi dedim ama iş arkadaşı benimde şişiyor deyince sakinledim.

ben hamilelikte hiçöltürmedim ama benimde normalde 8-9 civarı oluyordu.. çok düştüğünü hissedersem tuzlu kraker falan yiyerek geçiştiriyorum tuzu azaltınca tekrar tuzlu yemek zor oluyor. birde çok tuzlu yemenin kemik erimesi yaptığını okumuştum

Aynen canım son iki haftada bir artış var bende.. dediğin gibi sağlıklı olsunlarda ne yapalım

Benim de ilk bebeğim olacak canım inşallah sağlıkla gelsinler

normalde benimde tansiyonum düşüktür. 8e5 falan çıkardı hep ama son zamanlarda hep 11e 6 çıkıyo. Tuzun fazlası hiç bir zaman iyi değil aslında ama tansiyon düşük diye yiyodum bende. Ama şimdi tuzu azaltmak lazım dedim. Düşük tansiyon yükseğe göre daha iyi hamilelikte. Birde benim nabzım çok yükseliyo sanki göğsümde kuş var bazen çok rahatsız ediyo

canım sadece tuz değil şişiren, havanın çok sıcak olması, ayakları sürekli sarkıtıp oturuyo olmak falan da şişiriyo. Arada bir kalkıp yürümek gerekiyor ama bazen benim fırsat olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…