- 7 Temmuz 2017
- 668
- 1.230
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu şekilde olmaz ki sayfa ileride kaybolur. İlk sayfaya isimlerin karşısına yazmalısın. Orayı sürekli açıp bakabiliriz.Kızlar cinsiyetlerini öğrenenler yazabilir mi ben de en başa ekleyeyim
Erkekler
1-cerenkar
2-Hymph
3-
Kızlar
1-1Minikhatun
2-
3-
meltem_kaya dr a gidecektin bugün. Merak ettim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Biriktikçe yazayım dedim canım liste gibi olurrsa girdikçe dikkatimi çekerCanım bu şekilde olmaz ki sayfa ileride kaybolur. İlk sayfaya isimlerin karşısına yazmalısın. Orayı sürekli açıp bakabiliriz.
Güzel çıkar inşallah bu arada benimki de uyuyordu öksürünce uyanıyor..aklında olsunÇok teşekkür ederim cnm ense kalinligimiz normal çıktı kan testlerimi 10 gün sonra alacağım. Cinsiyetini öğrenemedik bizimki sırt üstü yatmış bacaklar kollar havada hiç kipirdamamis uykucu ekrana da pek bakamadım o anda eşimi izliyordum.. yüzündeki ifadeyi hatırladıkça duygulaniyorum
Plesantayi da iyice inceledi tam yolda değilmiş bir ucu kenarina kadar uzaniyormus kesin yukarı cikar cikmasa bile sorun yaratmaz dedi.
Düşük riskimiz devam ediyor progestana devam bugün sisdagi senligine gidecektim izin vermedi
Benimde karnım çıktı iş arkadaşım 1 ay önde benden onda pek belli olmuyor.sanırım baştan daha kilolu olduğu için.bende 3 tane pantolon aldım biri hamile. diğerleri yazlık salaş tiplerden hep onları giyiyorum rahat oldu diğerleri çok rahat değildi.. ama bende yeniden bulantı başladı anlamadımKızlar benim bildiğiniz karnım çıktı dışardan gören anlıyor. Sadece gobegim büyüdü ileriye doğru top gibi. Valla sürekli araştırıp internet teki resimlerle karnimi kiyaslamaktan vazgeçtim gazdir o diyen arkadaşlarıma da göz devirip püflüyorum. Dün iki tane hamile tayti bi tane de hamile kotu aldım. Saldim göbeği ohh ne rahat..
Bu arada son zamanlarda mide bulantilarim kesilince kitliktan çıkmış gibi yedim aç günlerimin acısını cikardim 3 kilo birden aldım. Gözüm doydu herhalde birkac gündür eski dengeli beslenmemize geri dönmeye başladık. Kilo konusunda eskisi gibi stres yapmıyorum valla nasilsa veririm
Çok teşekkür ederim cnm ense kalinligimiz normal çıktı kan testlerimi 10 gün sonra alacağım. Cinsiyetini öğrenemedik bizimki sırt üstü yatmış bacaklar kollar havada hiç kipirdamamis uykucu ekrana da pek bakamadım o anda eşimi izliyordum.. yüzündeki ifadeyi hatırladıkça duygulaniyorum
Plesantayi da iyice inceledi tam yolda değilmiş bir ucu kenarina kadar uzaniyormus kesin yukarı cikar cikmasa bile sorun yaratmaz dedi.
Düşük riskimiz devam ediyor progestana devam bugün sisdagi senligine gidecektim izin vermedi
Kızlar benim bildiğiniz karnım çıktı dışardan gören anlıyor. Sadece gobegim büyüdü ileriye doğru top gibi. Valla sürekli araştırıp internet teki resimlerle karnimi kiyaslamaktan vazgeçtim gazdir o diyen arkadaşlarıma da göz devirip püflüyorum. Dün iki tane hamile tayti bi tane de hamile kotu aldım. Saldim göbeği ohh ne rahat..
Bu arada son zamanlarda mide bulantilarim kesilince kitliktan çıkmış gibi yedim aç günlerimin acısını cikardim 3 kilo birden aldım. Gözüm doydu herhalde birkac gündür eski dengeli beslenmemize geri dönmeye başladık. Kilo konusunda eskisi gibi stres yapmıyorum valla nasilsa veririm
Benimde karnım çıktı iş arkadaşım 1 ay önde benden onda pek belli olmuyor.sanırım baştan daha kilolu olduğu için.bende 3 tane pantolon aldım biri hamile. diğerleri yazlık salaş tiplerden hep onları giyiyorum rahat oldu diğerleri çok rahat değildi.. ama bende yeniden bulantı başladı anlamadım
Benim karnım hala akşam çıkıyor sabah iniyor. Tamamen inmiyor ama çok da belli olmuyor. Zaten normalde de bol giydiğim için hamile olduğum pek anlaşılmıyor. Eski kıyafetlerim hala oluyor. Mide bulantılarım tam geçmediği için çok fazla da yiyemiyorum. İki kilo almışım. Bugün hatta eşime dedim ki canımın pasta çekmesini özledim. Canım pasta çikolata falan çekse de yesem kilo hiç umrumda değil. İnsan isteyince her türlü veriyor kiloyu
Tabi canım veriliyor. Mide bulantısı o kadar zor ki. Hatta kesilince bir süre alışamadım normal hayata. Insallah senin de kesilir bir an önce. Midem bulanırken ben de öyle diyordum şöyle tıka basa bir yesem diye. Hamile kaldigimdan beri tatlilardan tiksindim ultrasona girmeden önce bir parca çikolatayı zor yedim. Ekşi şeyler istiyor canım hep kız mı olacak ne
İnşallah canım. Bence cinsiyetin yemeyle alakası yok. Ben bütün hamileliklerimde tatlıdan soğudum ama bi oğlum bi kızım var :)
Bende de bulantı ve baş ağrısı başladı neden bilmiyorum göbeğim cıktı ama sanki şişmanlamısım gibi geliyor bana bilemedim sanırım 2 haftaya cıkarBenimde karnım çıktı iş arkadaşım 1 ay önde benden onda pek belli olmuyor.sanırım baştan daha kilolu olduğu için.bende 3 tane pantolon aldım biri hamile. diğerleri yazlık salaş tiplerden hep onları giyiyorum rahat oldu diğerleri çok rahat değildi.. ama bende yeniden bulantı başladı anlamadım
Bence de bunlar işin eğlencesi ama vücudun ihtiyacı olan şeyleri istediğini düşünüyorum mesela ben düşük tansiyonluyum tuzlu eksi çekiyor cnm. Sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin
Aaaa ölemiymiş aklımızda olsun bariGüzel çıkar inşallah bu arada benimki de uyuyordu öksürünce uyanıyor..aklında olsun
Evet olabilir. Benim de tansiyonum hep düşük.
Çok şükür canım idare ediyorum. Baya yorucu günler geçirdim aslında. Önce kızım hasta oldu. Üç gün hastanede yattı. Sonra oğlum hasta oldu. Sonra kendim hasta oldum. Rabbim kimseye hastalık vermesin. Bütün hastalara da şifa versin. Üç gün hastanede üç ay gibi geldi bana. Çok şükür şimdi iyiyiz. Bu arada devlet hastanesinde muayene oldum. İyi dedi her şey. Sigortam hala sorunlu. Hülya hanıma biraz daha büyünce giderim dedim. Cinsiyet de belli olur hem. Şimdi onu bekliyorum işte. Ağustosun başında gidicem inşallah.
Senin nasıl gidiyor? Devlet hastanesindeki dr folik asiti bıraktırdı. Kan ilacı verdi. Vitamin vermedi. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun?
Günaydın arkadaşlar 14.haftama girdim inanılmaz baş ağrım oluyor ve ilac da içemiyorum kan miktarında ki artıs dan diyor nette baktım biraz ama bu haftalarda baş agrısı ceken varmı benim gibi şiddetli
evet bu dönemde burun kanaması olabilir miş.. ben lcw den almıştım işde de kullanınca pijama takılamıyorum cnm. Elbise genelde belden oturmalı seviyordum o yüzden olmazlar sanırım 1 tanesini denedim arkadaşın düğününde onu giyeceğim sadece az göbeğim belli olabilir onun dışında ii gibi.. bende çok kıyafet almak istemiyorum sonra kullanamam diye.. birde cuma günü işde ayaklarım şişti biraz hafta sonu iyi şimdilik.. sizde varmı aynı durum acaba...Canım ben de o salaslardan begendim ama çok pahalı geldi zaten evde ya da arkadaşlarla takiliyorum.. şort ve pijama tarzım oldu resmen.. pazarda satılan şalvarlardan alicam 5 10 liraya Allahtan elbiselerim hala oluyor gece çıkarsam ya da özel bir yere gidersem onları giyiyorum onlar da rahat tavsiye ederim. Mide bulantisi aç kalinca oluyor arada ama önceden neydi öyle yaa.. cok zordu.
Tek yaşadığım sorun burnumun tıkanması özellikle geceleri.. burnumun delikleri kücülmüs gibi hissediyorum.. doktor kan basinciyla alakalı dedi burun kanaması da yasayabilirsin ama normal dedi..