- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Nasıl gidiyo kızlar? Test sonuçları çıkana kadar benim keyfim yerine gelmicek gibi. Ama testin guzel bi tarafi da var sonuclar geldiginde cinsiyetini de yüzde yüz öğrenmiş olacağız. Yaklaşık 10 gün kaldı
kagttami yazck cnsiyeti ultrasonda miNasıl gidiyo kızlar? Test sonuçları çıkana kadar benim keyfim yerine gelmicek gibi. Ama testin guzel bi tarafi da var sonuclar geldiginde cinsiyetini de yüzde yüz öğrenmiş olacağız. Yaklaşık 10 gün kaldı
Benim oğlum ilk kasık batmaları da dahil olmak üzere başından beri soldaydı. Şimdi de batmalarım sağdandı. Bebeğimde sağda yerleşmiş. Bakalım ben de çok merak ediyorum cinsiyetini.Sağda olanlara karnında erkek sol tarafta duruyorsaa kız derler bakalım nolcak cinsiyet tabi ne kadar doğruysaaa
2. Bebeğini erken hisseden oldu mu 1 haftadır falan alt taraflarda sanki bi kelebek kanat çırpıyor hissi var. Oğlumu 19+0 da göbek hizamda bi kıpırtı şeklinde hissetmiştim. Bu çok erken oldu sanki:)
Ayy çok heyecanlandım ins ben erken duyarımBen ilk bebeğimi çok geç hissetmiştim. 22. haftadan sonra falan ama 2. yi 14 haftalıkken hissetmeye başladım. Çok net hissediyordum. Şu an 13+2 deyim. Bazen bebek hareketlerine benzer hareketler oluyor ama tam emin olamıyorum.
Ayy çok heyecanlandım ins ben erken duyarımdaha iki ay varr iki gündür karnimin sol alt tarafında gobege yakin gerginlik şişlik hissediyorum. Elimi koyunca altinda bişey var acaba rahim mi? Esim de israrla orada kalp atışını hissediyorum diyor ama..
Kızlar ultrason resimlerini nasıl muhafaza ediyorsunuz? Zamanla sarariyorlarmis. Ben pvc kaplatmayi düşündüm havayla temas etmesin diye.. hem kenarini delgecle deler kurdelayla bağlar minicik bir albüm yaparım. Aynı boyutta güzel bir de kapak yapar pvc kaplatirimnasıl fikir
Evet ya ben bile çok heyecanlıyım :) ilk bebekler genelde daha geç hissediliyor ama belli de olmaz. Canım kalp atışını dışarıdan duyması imkansız. Dr lar makinelerle zor duyuyor. Şu an 7 cm civarında bir bebek. Düşün bir karış bile yok
Şeffaf dosyada duruyor benimkiler ama senin fikrin de süpermiş
ewt cnm olblr bnmde yukri cikti artk 1 hftdrBence de benim ya da kendi kalp atışını duyuyor büyük ihtimalleama karnımın altında hissettiğim şişlik rahim olabilir sanırım artık yukarı çıkıyormuş ya..
evet canim yukari cikan bebektir benimkide yukari cikti 2 haftadirBence de benim ya da kendi kalp atışını duyuyor büyük ihtimalleama karnımın altında hissettiğim şişlik rahim olabilir sanırım artık yukarı çıkıyormuş ya..
Bence de benim ya da kendi kalp atışını duyuyor büyük ihtimalleama karnımın altında hissettiğim şişlik rahim olabilir sanırım artık yukarı çıkıyormuş ya..
Havayla temas edince sararıp solar diyorlar ama.. Seninkilere bir şey oldu mu
o senin kalp atışın canım ilk bende öyle zannetmiştim ama meğer benimkiymişAyy çok heyecanlandım ins ben erken duyarımdaha iki ay varr iki gündür karnimin sol alt tarafında gobege yakin gerginlik şişlik hissediyorum. Elimi koyunca altinda bişey var acaba rahim mi? Esim de israrla orada kalp atışını hissediyorum diyor ama..
o senin kalp atışın canım ilk bende öyle zannetmiştim ama meğer benimkiymiş
Bu arada ben kiloya biraz taktım sanırım. Bulantılarım hala tam olarak geçmedi ama ben baya güzel kilo alıyorumşimdi böyleyse bulantı geçince kimse tutamaz sanırım beni
fazla kilo normal doğumu da sıkıntıya sokabiliyomuş. O yüzden yavaş gitmek en iyisi. Bazen gereksiz mi takıyorum diyorum kafaya :)Benim bulantım geçti iki haftada 3-4 kilo aldım. Ödüm koptu valla bu ara sağlıklı dengeli besleniyorum vermeyi beklemiyorum ama bi süre almasam.. Aman dikkat diyeyim ama arada kaçırıyorum ben de valla. Yazın sebze de yok doğru düzgün kış sebzelerini daha çok seviyorum..
fazla kilo normal doğumu da sıkıntıya sokabiliyomuş. O yüzden yavaş gitmek en iyisi. Bazen gereksiz mi takıyorum diyorum kafaya :)