- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
Tesekkur ederim canım yorumun için. Kanamam olmadi daha bu hafta inmiş galiba önceden bişey dememisti. Progestan kullanmaya başladım bebeğime zarari olmazsa sezeryanla olsa da sorun değil o iyi olsun da
Ben de progestanin sonunu kullandım az önce kullandım yarın kontrol var. Canım plesanta ilk rahme tutundugunda yerleşiyor aşağıya. Doktorun ayrıntılı bakınca fark etmiştir. Ben de gecen hafta ogrendim
canGünaydın arkAdaslar bir sorum olucak sizlere 3 ayı dolduranlar doktoronuz vitamin yani takviye olarak hangi ilaçları verdi neler kullanıyorsunuz?Benim bu haftayla beraber bi demir ilacı birde vitamin verdi adı elevit ve gyneferon .
ım bana devit 3 ve decavit verdi daha alıp başlamadımGünaydın arkAdaslar bir sorum olucak sizlere 3 ayı dolduranlar doktoronuz vitamin yani takviye olarak hangi ilaçları verdi neler kullanıyorsunuz?Benim bu haftayla beraber bi demir ilacı birde vitamin verdi adı elevit ve gyneferon .
Kızlar cinsiyetlerini öğrenenler yazabilir mi ben de en başa ekleyeyim
Erkekler
1-cerenkar
2-
3-
Kızlar
1-
2-
3-
Kızlar cinsiyetlerini öğrenenler yazabilir mi ben de en başa ekleyeyimGünaydın kızlar :) doktor bana şimdilik sadece gyno ferro sanol diye bi ilaç verdi. Demir+b12+folik var içinde. Kan haplarına daha sonra geçecekmiş.
cerenkar benimde erkek :)
evet canım sağlıklı olsunlar da inşallah sen de yakında öğrenirsinOhhh en güzel kısımdayız cinsiyetlerdaha biz öğrenemedik 2.hafta sonra dedi doktorumuz sel verip sır vermedi merakla bekliyoruz
Canım grupta ilk kız diyen sensin galiba yada kaçırdım mı bilmiyorum ocak anneleri hep erkektiBenimki kız canım
evet canım sağlıklı olsunlar da inşallah sen de yakında öğrenirisn
Canım grupta ilk kız diyen sensin galiba yada kaçırdım mı bilmiyorum ocak anneleri hep erkekti