Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok geçmiş olsun cnm üzüldüm. hamileyken hasta olmak zor hele de çocukların hasta olması nasıldır tahmin edemiyorum. Benim de geçen hafta evimiz taşınırken toz alerjim azdı öldüm hapsirmaktan burnumun akmasindan. Hala yerleşiyoruz arada tutuyor yine. Alerji hapı kullanılabiliyor mu hamilelikte acaba? Hiç sormadım arastirmadim. Üst üste 5-6 kere hapsirinca korkuyorum.

Ben Dilek hanıma gidicem ama erteleyebildigim kadar erteliyecegim ikili üçlü testler bitsin bi. Ozele karşı güvensizliği aşamiyorum. Foligi 14 haftaya kadar kullan demişti birkaç gün erken bitti ben de almadım daha. kan vitamin falan vermedi haftaya gittiğimde soracağım. Progestan yazdı yine. Sarhos gibi geziyorum valla.

Sağol canım teşekkür ederim. Bi taşınma uzmanı olarak Allah kolaylık versin. Ben 8 yıllık evliliğmde 6 kere falan taşındım da. Taşınmak zor iş hele de hamileyken.
Progestan öyle yapıyor. Hatta ben uyku problemi olan biriyim. Progestan içtiğimde uyuduğum uykunun tadı hala aklımda :)
Ben İstanbul'daki dr umdan çok memnundum. Hülya hanım da iyi sayılır. Zaten üçüncü çocuk olduğu için kendi kendimin dr u oldum artık :) vitamine de başlamayı düşünüyorum. Yediğime içtiğime çok dikkat edemiyorum çünkü.

Sağol canım teşekkür ederim. Bi taşınma uzmanı olarak Allah kolaylık versin. Ben 8 yıllık evliliğmde 6 kere falan taşındım da. Taşınmak zor iş hele de hamileyken.
Progestan öyle yapıyor. Hatta ben uyku problemi olan biriyim. Progestan içtiğimde uyuduğum uykunun tadı hala aklımda :)
Ben İstanbul'daki dr umdan çok memnundum. Hülya hanım da iyi sayılır. Zaten üçüncü çocuk olduğu için kendi kendimin dr u oldum artık :) vitamine de başlamayı düşünüyorum. Yediğime içtiğime çok dikkat edemiyorum çünkü.

Bizim de 5 senede 3. Olacak. Bir alt kata taşındık ama alt kattaki ev esyaliydi. Aynı anda asagi yi yukarıya yukarıya aşağıya taşıdık. Iki kere taşındık iki katı boyama yerlestirme temizleme mahvolduk. Kadın tuttum temizlik icin.

Işin kötü yanri progestanin yaptığı uykuyu uyuyamiyorum. Alışkanlık olarak 6 saatte hortluyorum tüm gün uykusuzluk ve baş dönmesi :KK53:

Kendin mi alacaksın vitamini yoksa doktora mi yazdiracaksin canım. Ben de dikkat edemiyorum isteyecegim bir dahaki sefere. Ozellikle kalsiyum hic almıyorum..

Bizim de 5 senede 3. Olacak. Bir alt kata taşındık ama alt kattaki ev esyaliydi. Aynı anda asagi yi yukarıya yukarıya aşağıya taşıdık. Iki kere taşındık iki katı boyama yerlestirme temizleme mahvolduk. Kadın tuttum temizlik icin.

Işin kötü yanri progestanin yaptığı uykuyu uyuyamiyorum. Alışkanlık olarak 6 saatte hortluyorum tüm gün uykusuzluk ve baş dönmesi :KK53:

Kendin mi alacaksın vitamini yoksa doktora mi yazdiracaksin canım. Ben de dikkat edemiyorum isteyecegim bir dahaki sefere. Ozellikle kalsiyum hic almıyorum..

Maşallah siz de iyi taşınmışsınız :) Allah herkese kendi evini nasip etsin inşallah :KK66:
Yok valla ben uyuyordum mışıl mışıl :)
Canım sağlık ocakları veriyor vitamini zaten. Decavit veriyorlar. İki hamileliğimde de onu kullandım. Onu alırım herhalde. Gittiğimde hülya hanıma da sorarım yine. Öyle düşünüyorum.

Maşallah siz de iyi taşınmışsınız :) Allah herkese kendi evini nasip etsin inşallah :KK66:
Canım sağlık ocakları veriyor vitamini zaten. Decavit veriyorlar. İki hamileliğimde de onu kullandım. Onu alırım herhalde. Gittiğimde hülya hanıma da sorarım yine. Öyle düşünüyorum.

Inşallah canim hangi ile ilçeye yerlesecegimiz belli olsa..
sağlık ocagina gittim sorular sorup 18.haftanda tetenoz asisina gel dediler. Bi de ben kan alıp test yapsinlar ne eksik ne fazla ona göre kullanayim istiyorum. bu tip seyleri istemesem akillarina gelmiyor nedense.. Bi de klasik doktor cümlesi "düşeceği varsa ne yaparsak yapalım düser" iyi valla bacagimiz kopsa tevekkul edip evde beklicez bu gidişle..
Valla ozelde gereksiz test tedavi, devlette ilgisizlik.. en sonunda evde köy ebesiyle doguracam valla

Günaydın kızlar. Tecrübeli olanlara bir sorum var. Sabahtan beri göbek deliğimin biraz altında ara ara çok hafif batma oluyo. Acaba bu hissettiğim bebeğin hareketi mi yoksa normal batmalardan mı?

Ayın 4 ünde kontrolüm var. 13. Haftam bitmiş olacak o zaman. Cinsiyet hakkında bir seyler söylet mi doktor çok merak ediyorum. Sizlerin kaçıncı haftada belli oldu.

bebegm karnima ckti alt gobekten bu hftlrda oluyomuydu oglumda tam hatrlamiyorum kzlar

Valla canım benımde ılk bebısım ama sol alt bolgeye dokundugumda bısıler hıssederdım elıme gelırdı sımdı yok 2 3 gundur karnıma dogru sıslık var yukarı cıktılar galıba

Valla canım benımde ılk bebısım ama sol alt bolgeye dokundugumda bısıler hıssederdım elıme gelırdı sımdı yok 2 3 gundur karnıma dogru sıslık var yukarı cıktılar galıba
ewet cikip iniyo kacgndr cok hareketni hssdemiyorumda okdr hssdyrdm bir anda hareketleri azaldi iyidr ins yer dgstryosa iyidr heralde sag tarafmda gep ya yukrda sagda yda asagda sagda

Sağda olanlara karnında erkek sol tarafta duruyorsaa kız derler bakalım nolcak cinsiyet tabi ne kadar doğruysaaa

Inşallah canim hangi ile ilçeye yerlesecegimiz belli olsa..
sağlık ocagina gittim sorular sorup 18.haftanda tetenoz asisina gel dediler. Bi de ben kan alıp test yapsinlar ne eksik ne fazla ona göre kullanayim istiyorum. bu tip seyleri istemesem akillarina gelmiyor nedense.. Bi de klasik doktor cümlesi "düşeceği varsa ne yaparsak yapalım düser" iyi valla bacagimiz kopsa tevekkul edip evde beklicez bu gidişle..
Valla ozelde gereksiz test tedavi, devlette ilgisizlik.. en sonunda evde köy ebesiyle doguracam valla

Oğlumda sağlık ocağı çok ilgiliydi. Dr u da araştıra araştıra bulmuştum. Burda daha sağlık ocağının haberi yok. Şimdi daha çok tecrübelerimle hareket ediyorum mecbur. Bi yerde de dr lara güvenmek zorundayız. Allah işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Günaydın kızlar. Tecrübeli olanlara bir sorum var. Sabahtan beri göbek deliğimin biraz altında ara ara çok hafif batma oluyo. Acaba bu hissettiğim bebeğin hareketi mi yoksa normal batmalardan mı?

Bebek hareketi batma şeklinde olmuyor canım. O rahim genişlemesinden olabilir. Bebek hareketleri ilk seğirme şeklinde oluyor genelde.

Ayın 4 ünde kontrolüm var. 13. Haftam bitmiş olacak o zaman. Cinsiyet hakkında bir seyler söylet mi doktor çok merak ediyorum. Sizlerin kaçıncı haftada belli oldu.

Tahmin yapabilir ama dr lar tam emin olmak için birkaç hafta daha geçmesini bekliyorlar.

canım sadece tuz değil şişiren, havanın çok sıcak olması, ayakları sürekli sarkıtıp oturuyo olmak falan da şişiriyo. Arada bir kalkıp yürümek gerekiyor ama bazen benim fırsat olmuyo
canım bende odada çok yürüyemiyorum odada başkaları da olunca rahat olmuyor ama bir tabure almayı düşün üyorum masa altına

canım bana da decavit ve devit verdi devit i alacağım d vitaminim düşüktü ama diğerinde kararsızım biraz..

canım bende odada çok yürüyemiyorum odada başkaları da olunca rahat olmuyor ama bir tabure almayı düşün üyorum masa altına
bi karton kutu buldum canım bende idareten. En azından ayaklarımı kaldırıyo havaya. Yine de şişiyo akşama kadar ama kaldırınca rahatlıyorum biraz

canım bana da decavit ve devit verdi devit i alacağım d vitaminim düşüktü ama diğerinde kararsızım biraz..

Ben önceki hamileliklerimde yediğime içtiğime çok dikkat ediyordum. Her gün et yumurta peynir süt yoğurt kuru yemiş yemeye çalışıyordum muhakkak ama şimdi hiç dikkat edemiyorum. Öncekilerde mide bulantım hiç olmamıştı. Şimdi midemde bulanıyor. Bi de emziriyorum. O yüzden vitamin kullanmayı düşünüyorum. Dr a da sorucam yine.

2. Bebeğini erken hisseden oldu mu 1 haftadır falan alt taraflarda sanki bi kelebek kanat çırpıyor hissi var. Oğlumu 19+0 da göbek hizamda bi kıpırtı şeklinde hissetmiştim. Bu çok erken oldu sanki:)

Nasıl gidiyo kızlar? Test sonuçları çıkana kadar benim keyfim yerine gelmicek gibi. Ama testin guzel bi tarafi da var sonuclar geldiginde cinsiyetini de yüzde yüz öğrenmiş olacağız. Yaklaşık 10 gün kaldı

X