- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
Çok geçmiş olsun cnm üzüldüm. hamileyken hasta olmak zor hele de çocukların hasta olması nasıldır tahmin edemiyorum. Benim de geçen hafta evimiz taşınırken toz alerjim azdı öldüm hapsirmaktan burnumun akmasindan. Hala yerleşiyoruz arada tutuyor yine. Alerji hapı kullanılabiliyor mu hamilelikte acaba? Hiç sormadım arastirmadim. Üst üste 5-6 kere hapsirinca korkuyorum.
Ben Dilek hanıma gidicem ama erteleyebildigim kadar erteliyecegim ikili üçlü testler bitsin bi. Ozele karşı güvensizliği aşamiyorum. Foligi 14 haftaya kadar kullan demişti birkaç gün erken bitti ben de almadım daha. kan vitamin falan vermedi haftaya gittiğimde soracağım. Progestan yazdı yine. Sarhos gibi geziyorum valla.
Sağol canım teşekkür ederim. Bi taşınma uzmanı olarak Allah kolaylık versin. Ben 8 yıllık evliliğmde 6 kere falan taşındım da. Taşınmak zor iş hele de hamileyken.
Progestan öyle yapıyor. Hatta ben uyku problemi olan biriyim. Progestan içtiğimde uyuduğum uykunun tadı hala aklımda :)
Ben İstanbul'daki dr umdan çok memnundum. Hülya hanım da iyi sayılır. Zaten üçüncü çocuk olduğu için kendi kendimin dr u oldum artık :) vitamine de başlamayı düşünüyorum. Yediğime içtiğime çok dikkat edemiyorum çünkü.