beni de aradılar bikaç soru sorular gel demediler cnm.. sadece tetenoz aşısını sordular ben önceden başladım yarım kaldı o yüzden sadece 1 tane vürülacakmış onu dedi eylülde gel yeter diye bizimkiler pek ilgili değil gibiGünaydın kızçeler bugün aile hekimliğinden aradılar hamilelik durumu sisteme düşmüş sürekli arayıp bilgi alacağız dediler gitmeme gerek varmı ki
canım hiç kaydın yoksa yaptır istersen ii olur.Sağlık ocağına kaydınızı yaptırdınız mı? Acaba ne zamana kadar yaptırmak gerekiyo
Epey ayrıntılı gibi cnm okudun mu iyi ki aldım detirtiyor mu ben bu anlamda yabancı yayınları çok sevmiyorum bu yerli olunca ilgimi çekti..Bu arada ben Ayşe öner in hamilelik ve doğum kitabını aldim icinde hersey var. Ilerleyen zamanlarda da tracy hogg un kitaplarini alicam tavsiye ederim herkese
Epey ayrıntılı gibi cnm okudun mu iyi ki aldım detirtiyor mu ben bu anlamda yabancı yayınları çok sevmiyorum bu yerli olunca ilgimi çekti..
Ben geçen yıl tetonoz aşısı yaptırdım işyerinde 5 yıl geçerli oluyormuş bildiğim kadarıyla ama gerek var mıdır kibeni de aradılar bikaç soru sorular gel demediler cnm.. sadece tetenoz aşısını sordular ben önceden başladım yarım kaldı o yüzden sadece 1 tane vürülacakmış onu dedi eylülde gel yeter diye bizimkiler pek ilgili değil gibi
Canım inşallah hayırlı haberleri alırsın Benin kuzenımde yaptırdı bu testi hiç bişey çıkmadı Allah'ın izniyle maşallah şimdi tosuncugunvar çok sağlıklınifty testi için bir sürü yerden fiyat aldım bugün. kendi hastanem 2665 tl fiyat verdi. dışarıda bir laboratuvara yaptırmaya karar verdim. siz siz olun arastırmadan karar vermeyin. baya farklı fiyat soyluyorlar. inşallah iyi haberler alırım
canım dün doktor erkek dedi sonradan değişir mi bilmiyorum şüpheli falan konuşmadı direk erkek bebek dedi. geçen sefer önce kız sonra aa erkek galiba demişti sonradan 1-2 hafta büyüsün öyle bakalım demişti. sen öğrenebildin miselam cnm nasılsın belli oldumu bebişinin cinsiyeti ne tarafı takip edeceğimi şaşırdım ,arada senin topiğede bakıyorum
canım 5 tane oluyormuş ben 3 tanesini olmuştum hiç olmayanlara 2 daha önce olmuşsa 1 tane vuruluyor sanırımBen geçen yıl tetonoz aşısı yaptırdım işyerinde 5 yıl geçerli oluyormuş bildiğim kadarıyla ama gerek var mıdır ki
canım dün doktor erkek dedi sonradan değişir mi bilmiyorum şüpheli falan konuşmadı direk erkek bebek dedi. geçen sefer önce kız sonra aa erkek galiba demişti sonradan 1-2 hafta büyüsün öyle bakalım demişti. sen öğrenebildin mi
Tarihini yeni farkettim cnm ama ben seni başka bir topikten hatırlıyorum sanki.. İnşallah sağlıkla alalım elimize bebeklerimizi..yok benim erken daha ,12 haftamda kontrole gidicem inşallah gözükür ,sağlıkla gelsin bebeğin canım ben mart annelerine bakıyrum ama erken doğum yaptığım için ocak şubata kayabilirim szide takipteyim yani
Maşallah hayırlı olsun insallah ben de öğrenirim cinsiyetini yarın. Bu sefer çok heyecan yaptımcanım dün doktor erkek dedi sonradan değişir mi bilmiyorum şüpheli falan konuşmadı direk erkek bebek dedi. geçen sefer önce kız sonra aa erkek galiba demişti sonradan 1-2 hafta büyüsün öyle bakalım demişti. sen öğrenebildin mi
Günaydın kızlar
13 haftalık hamileyim dün kontrolümüz vardı. İkili test sonuçlarımiz güzel fakat bebeğimin eşi aşağıdaymis bundan dolayı bazen sancim oluyor. Çok endişelendim açıkçası benim gibi olan var mı
canım bu ne demek bilmiyorum bana böyle demedi doktorun görmeme ihtimali olabilir mi doktorun ben de de ara ara ağrılar oluyorCanım benim de plesantam aşağıya yerleşmiş. Benim de arada sancim oluyor ama sanırım kas ve baglardan dolayı. Bende iki kere lekelenme bir kere kanama oldu. Plesanta asagida olunca kanama yaparmış. Sende de olursa korkma bebege zararı yok. Gebelik ilerledikçe plesanta yukseliyormus. Ilk öğrendiğimde bende korkmuştum ama artık sorun etmiyorum. Bu sorundan dolayı bebegini kaybedeni duymadım en fazla erkenden sezeryan ile aliyorlarmiş..
canım bu ne demek bilmiyorum bana böyle demedi doktorun görmeme ihtimali olabilir mi doktorun ben de de ara ara ağrılar oluyor
Canım benim de plesantam aşağıya yerleşmiş. Benim de arada sancim oluyor ama sanırım kas ve baglardan dolayı. Bende iki kere lekelenme bir kere kanama oldu. Plesanta asagida olunca kanama yaparmış. Sende de olursa korkma bebege zararı yok. Gebelik ilerledikçe plesanta yukseliyormus. Ilk öğrendiğimde bende korkmuştum ama artık sorun etmiyorum. Bu sorundan dolayı bebegini kaybedeni duymadım en fazla erkenden sezeryan ile aliyorlarmiş..
Anladım cnm her aşamada kalbimiz atıyor meğer bilmediğimiz ne kadar çok detay varmış bu yolculukta Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin inşallah..Yok canım ağrılar sancılar bununla pek alakalı değil. Kaslarla büyüyen rahimle ilgiliymis. Sende olsa doktor simdiye kadar söylerdi. lekelenme kanama olurdu. Ben yoruldugumda hemen pembe akıntı geliyor.
Bebegin esi yani plesantasi rahim ağzına yerleşmiş oluyor. Doğum yolunu tıkıyor. Plesantanin önde gelmesi de deniyor.
Anladım cnm her aşamada kalbimiz atıyor meğer bilmediğimiz ne kadar çok detay varmış bu yolculukta Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin inşallah..Yok canım ağrılar sancılar bununla pek alakalı değil. Kaslarla büyüyen rahimle ilgiliymis. Sende olsa doktor simdiye kadar söylerdi. lekelenme kanama olurdu. Ben yoruldugumda hemen pembe akıntı geliyor.
Bebegin esi yani plesantasi rahim ağzına yerleşmiş oluyor. Doğum yolunu tıkıyor. Plesantanin önde gelmesi de deniyor.