Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gözün aydın canım. Allah oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Maşallah canım benimki geçen hafta göstermedi bu hafta ne yapacak bakalım..

kızlar merhaba benimde 29 ocak gözüküyor kızım olucak rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)

Hadi bakalım hayırlısı

Selam kızlar bizde gittik doktora ikili test yaptırmadım ben stres yaşamak istemiyorum ama ense kalınlığı ölçümü normal çıktı, burun kemiği de oluşmuş şükürler olsun cinsiyeti de kız gibi duruyor dedi ama iki hafta sonra net belli olur dedi Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Gözün aydın canım. Allah oğluşunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
amin canım hepimize inşallah...
Maşallah canım benimki geçen hafta göstermedi bu hafta ne yapacak bakalım..
canım çikolata işini denedim gerçekten taklalar atıyodu. İnşallah senin bebişte gösterir bu hafta. Randevun ne zaman?

Merhaba kızlar benimde ikili test sonucum bu akşam çıkacak. Herkes hayırlı haberler alır inşallah. Cinsiyet için hala beklemedeyiz cok merak ediyorum. Son ultrason resminde bacakları açık ama hicbisey belli olmuyo ki resim cok buyukmus yukleyemiyorum buraya

Amin cnm inşallah bende karasızdım son anda yaptırayım dedim şükür sıkıntı çıkmadı

Ay maşallah İkizleri seviyorum cnm ayrı yumurta ikizi mi Rabbim kolaylaştırsın ne güzel bıcır bıcır olurlar.

amin canım hepimize inşallah...
canım çikolata işini denedim gerçekten taklalar atıyodu. İnşallah senin bebişte gösterir bu hafta. Randevun ne zaman?
yarın cnm çikolata yiyyip gitmiştim uyuyordu kuzcuum.. yarın 1.15 aç mı gitsem diyorum karar veremedim

Güzel haberlerle gel cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…